Alex-V Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εχω ενα sony xperia m και οταν το ανοιγω μου βγαζει να βαλω εναν κωδικο και συγκεκριμενα λεει "type password to decrypt storage". Δοκιμασα να το κανω hard reset προσπαθοντας να μπω στο recovery mode, αλλα ματαια. Δοκιμασα τον συνδυασμο με τα κουμπια και με βγαζει παλι εκει. Τι μπορω να κανω?
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κατεβασες καποια εφαρμογη για encryption μηπως και εθεσες κωδικο;;;ή μηπως καποιο αντιβαιρους;; forums.androidcentral.com/google-nexus-7-tablet-2012/289286-nexus-7-type-password-decrypt-storage.html αν και συμφωνα με εδω το κινητο δεν ειναι δικο σου..
Alex-V Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι δικο μου ειναι φιλου μου. Το ειχε αγορασει απο τον γερμανο στην αθηνα και το εχει περιπου 1 χρονο και ξαφνικα του εβγαλε αυτο χωρις να κανει κατι αποτι μου ειπε. Αν ηταν κλεμμενο δεν θα ανοιγα καν θεμα και δεν θα συζητουσαμε. Αποτι ειδα στο ιντερνετ εχουν πολλα ατομα το ιδιο προβλημα και λυση δεν εχει βρεθει.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-M-M-dual/Xperia-M-Error-Type-password-to-decrypt-storage/td-p/910187λοιπον διαβασε εδω. Συγκεκριμενα βρες το σχολιο του Thommo. Ακομα εχω τις αμφιβολιες ..
Alex-V Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ο α καλα. Θελει ολοκληρη διαδικασια. Θα δοκιμασω αυτο που λεει και ενημερωνω. Ευχαριστω!
Alex-V Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δυστυχως...τιποτα! εκτος οτι μερικες φορες στο flashtool μου βγαζει μερικες φορες οτι δεν εχω βαλει τους drivers, ενω τους εγκατεστησα, συνδεω το κινητο σε flash mode, παω να κανω relock τον bootloader οπως λεει ο thommo, και δεν το κανει. Επισης δοκιμασα να ξαναflashαρω την rom, τιποτα παλι.
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Γραψε ακριβως το μοντελο σου...οχι σκετο σονυ χπερια μ Για να λεει το φλαστουλ οτι δεν υπαρχουν ντραιβερς ετσι ειναι σιγουρα. Μαλλον λαθος ντραιβερς. Ποσταρε το ακριβες μοντελο να δουμε Κατεβασε το φλαστουλ και απο αλλου. Μπορει να μην δουλευει καλα αυτο που εχεις. Δωσε του δικαιωματα αντμιν οταν το τρεχεις. Δεξι κλικ
Alex-V Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δοκιμασα να κατεβασω μια πιο παλια εκδοση γιατι κατι ειδα για την καινουργια εκδοση flashtool οτι δημιουργει διαφορα. Και θα δοκιμασω και με admin right. Δοκιμαζω και ενημερωνω. To c1905 ειναι.
Alex-V Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αυτον ηταν. Απογοητευση. Δυστυχως το προβλημα αποτι μου ειπαν, ειναι στον εσωτερικο drive του κινητου η αλλιως NAND και οτι το προβλημα δυστυχως θα λυθει μονο με αντικατασταση της motherboard του κινητου. Με λιγα λογια, αδικος ο κοπος ουτε με flashtools ουτε με τιποτα. Ειναι παρα πολυ ιδιαιτερο προβλημα.
Alex-V Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Χαχαχα τελεια παει για καινουργιο κινητο το παιδι. Ευχαριστω παρα παρα πολυ για την βοηθεια.
pp6210 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αυτον ηταν. Απογοητευση. Δυστυχως το προβλημα αποτι μου ειπαν, ειναι στον εσωτερικο drive του κινητου η αλλιως NAND και οτι το προβλημα δυστυχως θα λυθει μονο με αντικατασταση της motherboard του κινητου. Με λιγα λογια, αδικος ο κοπος ουτε με flashtools ουτε με τιποτα. Ειναι παρα πολυ ιδιαιτερο προβλημα. εφόσον έχει αγοραστεί απο Γερμανό πριν ένα χρόνο και δεν έχει ξεκλειδώσει ο bootloader, μπορεί να το πας σε Sony service και να ζητήσεις αντικατάσταση στην εγγύηση.
Alex-V Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θα εχει εγγυηση ακομη ομως το κινητο? Θα ρωτησω το παιδι οταν του ξαναδωσω το κινητο. Αν ειναι στην εγγυηση σωθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα