Προς το περιεχόμενο

Galaxy s3 screen replacement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έσπασε η οθόνη του S3 κάτω δεξιά αλλά η αφή δουλεύει τέλεια. Με λιγο search βρήκα πακετάκι replacement kit στο ebay με κάνα 10ευρω. Απ την στιγμή που δουλεύει το touch σημαίνει οτι μόνο το μπροστινό έχει χαλάσει ή χρειάζεται και άλλου είδους επισκευή;Είναι εύκολο να το κάνω μόνος μου ή να το πάω σε κάνα μαγαζί για σιγουριά;

(κανα λινκ απο ebay θα βοηθούσε thanks :) )

Δημοσ.

Αν δεν έχει χαλάσει το digitizer είσαι τυχερός, γλυτώνεις την 100ρα...

Μην προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου, υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να καταστρέψεις και το digitizer. Η γυάλινη οθόνη είναι κολλημένη επάνω του και δεν βγαίνει εύκολα, θέλει προσεκτικό ζέσταμα να λιώσει η κόλλα. 

Πήγαινέ το σε μαγαζί να στο κάνουν και κάπου που να ξέρουν καλά τί κάνουν γιατί θέλει και λίγο τέχνη να κολλήσει σωστά η καινούρια οθόνη ώστε να μην υπάρχουν μετά περιοχές με άσχημα σημάδια από την κόλλα...

Δημοσ.

Hmmm οκ thanks, ξέρεις μήπως πόσο θα κοστίσει κάτι τέτοιο; Έχει κάποιος να προτείνει κανένα service center στην Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

το κανα μόνος μαζι με το κουμπάρο μου στο S3 μου. Ψιλοταλαιπώρια είναι και όντως υπάρχει κίνδυνος να το ρημάξεις.

Το ζέσταμα και το ξεκόλλημα εύκολο είναι. Το δύσκολο ειναι στα 2 του διεπαφικά κουμπιά, να ξεκολλήσεις τις αλουμινενιες επαφές-λαμπάκι. Κόβονται πανεύκολα, κανα 0.5μμ πλατος έχουν.

Επίσης ψιλομανίκι είναι να καθαρίσεις τις κόλλες γύρω γύρω απ'το παλιο τζαμάκι. Αν εχει σπάσει δε σε 100 σημεία, είναι πίκρα!

Νομίζω εχω εναν που αναλαμβάνει-στα μαυρα- θεσνικη, θες να ρωτήσω κόστος; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...