xpapias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γεια χαρά. Ακούω αρκετά κάποιους σταθμούς από live24 (κυρίως Δίεση) ή και από το tunein. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ηχογράφηση των σταθμών, ώστε να τους ακούω αργότερα.
Etherovamon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τυγχάνει να ασχολήθηκα με το θέμα αυτό πριν κάποιες ημέρες για αρκετό καιρό, δοκιμάζοντας πάνω από 20 προγράμματα χωρίς υπερβολή. Τελικά το μόνο πρόγραμμα που με άφησε ικανοποιημένο ήταν το Rarmaradio. Είναι ίσως το μοναδικό που έχει και ενσωματωμένο browser ώστε να ηχογραφεί τα πάντα και όποτε θέλεις. Νομίζω θα σε καλύψει απόλυτα. 1
xpapias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Σ'ευχαριστώ είναι άψογο! Ξέρεις αν έχει κάποιο περιορισμό (πχ μέρες χρήσης ή δεδομένα); Γιατί μου γράφει 44.4 gb free? 1
Etherovamon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.raimersoft.com/buy.aspx Στο κάτω μέρος αναφέρει τα πλεονεκτήματα της pro έκδοσης. Νομίζω ότι η free έκδοση θα σε καλύψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα