leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γεια σας Εχω ενα λαπτοπ hp με windows vista κ τπυ περασα ενα δισκο ανακτησης windows 7 απο λαπτοπ toshiba. Εχω την εντυπωση πως η εγγραφη εγινε στον εφεδρικο δισκο που ηταν το μπακαπ των βιστα. Ξεκινησε η διαδικασια, ολα καλα κ ξεκινησε κ η εγκατασταση των windows. "Look like toshiba" Το θεμα ειναι πως οταν φορτωσε τα windows κ ξεκινησε την πρωτη λειτουργια αρχισε να φορτωνει συσκευες κλπ κ να κανει επανεκινησεις. εχει κολλησει στο βημα 12/39 toshiba value added package k δε λεει να προχωρησει. Τι παιζει? Του εκανα μια επανεκινηση κ μ λεει τωρα πως τα windows einai πειρατικα Αλλα ξεκολησε κ φορτωνει.. Του εκανα μια επανεκινηση κ μ λεει τωρα πως τα windows einai πειρατικα Αλλα ξεκολησε κ φορτωνει..
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Υποθέτω ότι τα Vista είναι εγκατεστημένα από τον κατασκευαστή, άρα είναι oem άδεια και έχει ως απαιτούμενο Slic 2.0 bios. Τα windows 7, απαιτούν Slic 2.1 bios γι αυτό σου βγάζει μήνυμα ότι είναι πειρατικά.
leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Λοιπον Αντικατέστησε τα original vista με το win 7 που ενώ είναι γνήσιο το διαβάζει για πειρατικό. Δεν κράτησα αντίγραφο των vista -.- Κατέβασα ενα activator για πειρατικά windows k λειτούργησε ! Μου έκανε restart και τα windows einai original . Ελπίζω να μην είναι κανα spyware κ έχω θεμα με διαδυκτυακες συνναλαγες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα