Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι σε αναζήτηση κινητού WP έως 150€.

Βρίσκω στο ebay το άνωθεν κινητό καινούριο στα 150€ από Honk Kong. Αξίζει σαν αγορά;

Το κινητό δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Δηλαδή άντε να κοιτάξω κάτι στο ιντερνετ 2 φορές την εβδομάδα. Παιχνίδια δεν παίζω. Εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνήθως είναι Web banking/Youtube για σύνδεση στο PS3/Χρόνομετρο και άλλα αντίστοιχα.

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, σε αυτήν την τιμή, καλύτερο ή ίσο απ'το Lumia 735, κάντε το :)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

παρτο απο ελλαδα που εχει καινουργιο 200 ευρω..να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Ευχαρίστως να το παρω αλλά στο skroutz έχει από 290€ και πάνω.

Πού το βρήκες 200€;;

Δημοσ.

Καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να δεις σε  730/735 ή 830.Τελος να σου θυμισω και την προσφορα του Γερμανου αν σε βολευει http://www.insomnia.gr/topic/556964-930-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-xbox-%CE%BFne-499-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82/ αναλογα με το ποσο θα πουληθει το Xbox μπορεις να αγορασεις 930 με 200-250ευρω. Μην πας στο παλιο Lumia 920 δεν αξιζει πλεον.

Δημοσ.

Λοιπόν βάλε άλλα 20€ και πάρε το 730 καλύτερα, καινούριο από το skroutz.gr ειδάλλως αν έχεις θέμα με τα λεφτά μπορείς να βρείς κάνα μεταχειρισμένο Lumia 730 στα 150-160€ που είναι ανώτερο του 920, καθώς το lumia 730 είναι και νέο μοντέλο και θα έχεις σίγουρες αναβαθμίσεις.....γιατί το lumia 920 έχει φτάσει πλέον τα 3 χρόνια και τα Windows 10 μάλλον θα είναι και τα τελευταία που θα πάρει...   

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και κατέληξα ότι όντως δεν αξίζει. Προσανατολίζομαι, όπως είπατε κι εσείς, προς το 735.

Θα έχω νεότερα το βράδυ. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και κατέληξα ότι όντως δεν αξίζει. Προσανατολίζομαι, όπως είπατε κι εσείς, προς το 735.

Θα έχω νεότερα το βράδυ. :)

Δε μας είπες, τελικά τι αποφάσισες να κάνεις ?

Δημοσ.

Δε μας είπες, τελικά τι αποφάσισες να κάνεις ?

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά πραγματικά δε βρίσκω το χρόνο :)

Αγόρασα μεταχειρισμένο το 735 στα 150€. 4 μηνών κινητό με την εγγύση του, πιστεύω ότι ήταν καλή αγορά. Απλά τώρα πρέπει να κόψω τη sim αφού πέρνει nano-sim. Αύριο Πέμπτη θα το επιχειρήσω κι αν κάτι πάει στραβά θα πάω να πάρω μια νανο από τη Vodafone.

Δημοσ.

Αγόρασα μεταχειρισμένο το 735 στα 150€. 4 μηνών κινητό με την εγγύση του, πιστεύω ότι ήταν καλή αγορά. Απλά τώρα πρέπει να κόψω τη sim αφού πέρνει nano-sim. Αύριο Πέμπτη θα το επιχειρήσω κι αν κάτι πάει στραβά θα πάω να πάρω μια νανο από τη Vodafone.

Το κινητό και γενικά τα Windows Phone πώς σου φάνηκαν? Επίσης αν έχεις οποιαδήποτε απορία με το κινητό ή και το λειτουργικό, ΜΗ διστάσεις να ρωτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου κοψανε την Sim δωρεαν στο Γερμανο,αν σε βολευει :)

Δημοσ.

Εμενα μου κοψανε την Sim δωρεαν στο Γερμανο,αν σε βολευει :)

:whistle:

Δεν το ήξερα αυτό!!! Δύο άτομα που ξέρω, πήγαν σε Vodafone/Cosmote και τους αλλάξαν τη SIM με 5 και 10 € αντίστοιχα. 

Κατέβασα ένα template με τις διαστάσεις από sim σε nano-sim. Θα το επιχειρήσω σήμερα κι αν δεν θα πάω να πάρω άλλη. Θέλει λέει και λίγο τρίψιμο ώστε να αδυνατίσει λίγο στο πάχος. Για να δούμε.

Το κινητό και γενικά τα Windows Phone πώς σου φάνηκαν? Επίσης αν έχεις οποιαδήποτε απορία με το κινητό ή και το λειτουργικό, ΜΗ διστάσεις να ρωτήσεις

Σαν λειτουργικό λίγο που το είχα εξερευνήσει απ'της αδερφής μου, μου άρεσε. Για αυτό εξάλλου κι έψαχνα μόνο WP. Από σήμερα που θα το χρησιμοποιώ καθημερινά, ότι έχω απορία θα το ρωτήσω :)

Ευχαριστώ για πρόθεση.

Υ.Γ.: Ασύρματο φορτιστή για το συγκεκριμένο κάτω από 15€, υπάρχει πουθενά (ebay/amazon);;

Δημοσ.

:whistle:

Δεν το ήξερα αυτό!!! Δύο άτομα που ξέρω, πήγαν σε Vodafone/Cosmote και τους αλλάξαν τη SIM με 5 και 10 € αντίστοιχα. 

Κατέβασα ένα template με τις διαστάσεις από sim σε nano-sim. Θα το επιχειρήσω σήμερα κι αν δεν θα πάω να πάρω άλλη. Θέλει λέει και λίγο τρίψιμο ώστε να αδυνατίσει λίγο στο πάχος. Για να δούμε.

Σαν λειτουργικό λίγο που το είχα εξερευνήσει απ'της αδερφής μου, μου άρεσε. Για αυτό εξάλλου κι έψαχνα μόνο WP. Από σήμερα που θα το χρησιμοποιώ καθημερινά, ότι έχω απορία θα το ρωτήσω :)

Ευχαριστώ για πρόθεση.

Υ.Γ.: Ασύρματο φορτιστή για το συγκεκριμένο κάτω από 15€, υπάρχει πουθενά (ebay/amazon);;

Στα γρήγορα που έψαξα, βρήκα αυτό PowerBot PB1020 (yellow) , και αυτό PowerBot PB1020 (blue) ....ανάλογα το χρώμα, πάει και η τιμή....δε το έχω οπότε δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι θα λειτουργεί σωστά. 

Δημοσ.

Στα γρήγορα που έψαξα, βρήκα αυτό PowerBot PB1020 (yellow) , και αυτό PowerBot PB1020 (blue) ....ανάλογα το χρώμα, πάει και η τιμή....δε το έχω οπότε δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι θα λειτουργεί σωστά. 

Αυτά είναι όμως στο Αμέρικα.

Κάτι ακόμα, όλοι οι ασύρματοι qi φορτιστές κάνουν για όλα τα τηλέφωνα; Γιατί ρώτησα έναν στο ebay για ένα φορτιστή που κάνει για το 920 και μου είπε ότι δεν κάνει για το 735, ούτε για το 930.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...