Apentaros33 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Έχω κάρτα ήχου της creative και ηχεία logitech τα οποία μέχρι τώρα συνέδεα με οπτική ίνα μέχρι που χάλασε. Όπου και να πήγα κανείς δεν ξέρει τι είδους άλλο καλώδιο χρειάζεται για να συνδεθούν. Το τρίχρωμο μου λένε ότι δεν κυκλοφορεί πλέον. Υπάρχει στην κάρτα ήχου μια υποδοχή SPDIF και στα ηχεία υποδοχή με coax. Είναι το ίδιο καλώδιο μήπως? Η πρώτη φωτογραφία αφορά εξόδους πίσω από το κουτί που δεν ξέρω αν είναι καν από την κάρτα ήχου. Η δεύτερη είναι είναι το πίσω μέρος της μονάδας ελέγχου των ηχείων ενώ η τρίτη φωτο είναι η κάρτα ήχου στο μπροστινό μέρος του κουτιού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ναι φιλε coax ,spdif. ειναι το ιδιο. δοκιμασε ενα μικρο καλωδιο rca. καλο θα ηταν να ειναι καλης ποιοτητας. αν και λογικα θα παιξει απροβληματιστα. Απο εδω θα το ενεργοποιησης. μπορει να χρειαστει να κανεις δεξι κλικ , προβολη επενργοποιημενων / αποσυνδεμενων συσκευων για να το δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα