Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω να παρω καλωδιο κεραιας τηλεορασης για την τηλεοραση μου lg 47lb670v.
ψαχνοντας ειδα καλωδια απο 0.50 λεπτα του ευρω και πανω. υπαρχει καποια διαφορα δηλαδη σε καθε ευρος τιμων? ή δεν παιζει ρολο?
επισης ειδα και καλωδιο κεραιας με επιχρυσες ακρες αυτο προσθετει κατι καλυτερο? ή παλι δεν εχει τοσο νοημα για παραπανω λεφτα? τι γνωμη εχετε? ευχαριστω!

Δημοσ.

επιχρυσωμενα και χαζομαρες....παρε το πιο φτηνο που εχει δεν παιζει κανενα ρολο.

Δημοσ.

To καθε καλωδιο που κυκλοφορεί εχει τον ογο του, τα πολυ φτηνά δεν εχουν καθολου καλο μπλενταζ, σημασία εχει πως θα το περάσεις εξωτερικα, εσωτερικά κλπ

Δημοσ.

To καθε καλωδιο που κυκλοφορεί εχει τον ογο του, τα πολυ φτηνά δεν εχουν καθολου καλο μπλενταζ, σημασία εχει πως θα το περάσεις εξωτερικα, εσωτερικά κλπ

ποιο προτινεις δηλαδη?

επιχρυσωμενα και χαζομαρες....παρε το πιο φτηνο που εχει δεν παιζει κανενα ρολο.

να σου πω την αληθεια εχω ενα 20 μετρων που εχω για μακρινες αποστασεις πανω στην tv τωρα μεχρι να παρω ενα μικρο. και ειναι μια χαρα.απλα ρωταω για να δω αν εχει οντως διαφορα

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα μιλας για μερικά μέτρα και απο την πρίζα μεχρι την tv, πάρε λοιπόν ενα που στο μπλενταζ να εχει και φύλο αλουμινίου

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα μιλας για μερικά μέτρα και απο την πρίζα μεχρι την tv, πάρε λοιπόν ενα που στο μπλενταζ να εχει και φύλο αλουμινίου

εγω ψαχνω για ενα καλωδιο κεραιας 1-1.5 μετρου.

εχω ενα πολυμπιρζο της apc το οποιο δινει αυτο ενα καλωδιο μεσα, το οποιο το εχω βαλει απο τον τοιχο στο πολυμπριζο και το αλλο καλωδιο που θα παρω θα το βαλω απο την αλλη θυρα για το καλωδιο κεραιας του πολυμπριζου μεχρι την tv.

κατι τετοιο κανει ?  http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HAMA-Antenna-Cable-coax-plug---coax-socket-1.5-m-75-dB---%2811900%29,99452,494796,487523.html?langId=-18

ή πρεπει να παρω καλυτερο?

Δημοσ.

Ναι για 1 - 1,5 μετρα ειναι μια χαρα.

Το καλυτερο βεβαια ακομα και απο τα belkin των 15 - 20 ευρω ειναι καλωδιο χυμα  απο καποιο ηλεκτρολογειο οπως το cosmofon 2000 Biokal 530-S η καποιο cavel τα οποια ειναι τα καλυτερα. Μετα βαζεις 2 φυασακια και ετοιμο. Θα σου παει απο 1 - 4 ευρω αναλογα και θα ειναι το καλυτερο. Στο 1 μετρο ομως ανουσιο.

Δημοσ.

Ναι για 1 - 1,5 μετρα ειναι μια χαρα.

Το καλυτερο βεβαια ακομα και απο τα belkin των 15 - 20 ευρω ειναι καλωδιο χυμα  απο καποιο ηλεκτρολογειο οπως το cosmofon 2000 Biokal 530-S η καποιο cavel τα οποια ειναι τα καλυτερα. Μετα βαζεις 2 φυασακια και ετοιμο. Θα σου παει απο 1 - 4 ευρω αναλογα και θα ειναι το καλυτερο. Στο 1 μετρο ομως ανουσιο.

αρα να παρω το πιο πανω που ποσταρα? αξιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...