GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το z2 δεν έχει ραδιόφωνο; Δεν παιζει, το z1 μου πάντως έχει Τα z2 πάντως έχουν ξεκινήσει και παίρνουν lollipop (όπως και τα z3) και τον αμέσως επόμενο καιρό περιμένουμε κι εμείς με z1 και κάτω και από ότι φαίνεται η Sony έκανε πολύ καλή δουλειά, έβγαλε καθαρή ROM χωρίς πολλά σκουπίδια αρκετά κοντά στη στοκ Σε θέματα υποστήριξης πάντως πιστεύω ότι η Sony υπερτερεί της lg,βέβαια καμιά από τις δύο δεν φτάνει τη Motorola απο την οποία προέρχεται ο ts Την στιγμή που ακόμα τώρα θα δώσει lollipop για το Ζ3, η LG έδωσε ήδη ακόμα 2 μετά από αυτό και ετοιμάζεται το 3ο. Το να λες πως η Sony έχει υποστήριξη είναι απλά ΨΕΜΑ. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα αδερφέ στο G2, άντε το πολύ πολύ να βάλεις κάνα nova launcher, που δεν είναι και επιστήμη, τον κατεβάσεις τον σετάρεις και τέλειωσε. Το Ζ2 είναι καλύτερο τηλ, αφού ανήκει σε άλλη κλάση, αλλά ΔΕΝ θεωρώ πως αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Τώρα για το 4-5% διαφορά μιλάμε για ένα ήδη σφαιράτο τηλ, τα έξτρα ραμ είναι gimmik με βάση το πως δουλεύει το andoid. Nα προσθέσω εδώ επίσης ακόμα μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του G2. Infrared, μετατρέπεις το τηλ σου σε τηλεχειρηστήριο για όλες σου τις συσκευές. Εμένα με βολεύει φοβερά. 1
qsis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Την στιγμή που ακόμα τώρα θα δώσει lollipop για το Ζ3, η LG έδωσε ήδη ακόμα 2 μετά από αυτό και ετοιμάζεται το 3ο. Το να λες πως η Sony έχει υποστήριξη είναι απλά ΨΕΜΑ. η σονυ θα δώσει σε όλη τη σειρά Ζ, ακόμα και το αρχαίο πρώτο Ζ και η Lg προς το παρόν υποστηρίζει ΜΟΝΟ ένα μοντέλο το g3 και οι προσδοκίες των χρηστών φτάνουν μέχρι το g2.. φοβερή υποστήριξη! για τα z2/3 το lollipop υπάρχει ήδη και πριν λίγες μέρες έγινε validation και για τα Ζ1 οπότε τις επόμενες βδομάδες θα τη πάρω κι εγώ και για το ίδιας εποχής g2 ακόμα δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία η sony έχει φοβερά κακό ιστορικό υποστήριξης (ακόμα και από symbian εποχές), αλλά πλέον έχει σοβαρευτεί τουλάχιστον στις ναυαρχίδες της που μην ξεχνάς είναι και ένα σωρό και μέσα σε αυτά είναι και τα tablet και τα compact κινητά της που δεν έχουν σχέση με τα κορεάτικα mini η lg από την άλλη μια ζωή με την υπόσχεση σε άφηνε, έχει και αυτή αρκετά κακό ιστορικό και πλέον πάει να το σώσει και αυτή, αλλά σε πολύ λιγότερες συσκευές αλλά το ότι έδωσε lollipop μονο σε μια συσκευή μέχρι στιγμής δε τη κάνει να έχει καλύτερη υποστήριξη συνολικά και οι rom της δεν είναι και ο,τι καλυτερο, μη το ρίχνουμε μόνο στην ανάλυση που το g3 δεν είναι αρκετά smooth υπάρχει oppo με ίδια ανάλυση και ίδιο soc που τρέχει σαφώς καλύτερα.. υπάρχουν κινέζοι πάντως που έχουν πολυ καλύτερη υποστήριξη και από τις δύο εταιρείες και αυτό είναι αρκετό για να τις ξεβρακώσει
darktranquility Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Την στιγμή που ακόμα τώρα θα δώσει lollipop για το Ζ3, η LG έδωσε ήδη ακόμα 2 μετά από αυτό και ετοιμάζεται το 3ο. Το να λες πως η Sony έχει υποστήριξη είναι απλά ΨΕΜΑ. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα αδερφέ στο G2, άντε το πολύ πολύ να βάλεις κάνα nova launcher, που δεν είναι και επιστήμη, τον κατεβάσεις τον σετάρεις και τέλειωσε. Το Ζ2 είναι καλύτερο τηλ, αφού ανήκει σε άλλη κλάση, αλλά ΔΕΝ θεωρώ πως αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Τώρα για το 4-5% διαφορά μιλάμε για ένα ήδη σφαιράτο τηλ, τα έξτρα ραμ είναι gimmik με βάση το πως δουλεύει το andoid. Nα προσθέσω εδώ επίσης ακόμα μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του G2. Infrared, μετατρέπεις το τηλ σου σε τηλεχειρηστήριο για όλες σου τις συσκευές. Εμένα με βολεύει φοβερά. καλα νοβα προφανως οτι κινητο και να ειναι !! νταξει καλο εξτρα αλλα δεν μου ειναι προσωπικα τοσο απαραιτητο οσο σε σενα φιλε γιαννη! ευχαριστω ξανα για την γνωμη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα