qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 εγώ πιστεύω ότι από το moto g θα δει διαφορά με λίγα λεφτά αν πάει σε κάτι καλύτερο δε θα δει ανάλογα καλή διαφορά αν πάει σε κάτι υπερβολικά ακριβότερο δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το θέσω άλλωστε και ο ts δε θέλει να ξεφύγει πολύ σε κόστος 1
haHa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) εγώ πιστεύω ότι από το moto g θα δει διαφορά με λίγα λεφτά αν πάει σε κάτι καλύτερο δε θα δει ανάλογα καλή διαφορά αν πάει σε κάτι υπερβολικά ακριβότερο δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το θέσω άλλωστε και ο ts δε θέλει να ξεφύγει πολύ σε κόστος έτσι κι αλλιώς Aκριβως. Πηγαινοντας απο το moto g στο lg g2 θα δει μεγαλη διαφορα λογω αισθητα πιο γρηγορου κινητου, μεγαλυτερης κ καλυτερης οθονης, μεγαλυτερης χωρητικοτητας, με 4g, ιδιου βαρους(παρολο την μεγαλυτερη οθονη), αισθητα λεπτοτερο, πολυ καλυτερη καμερα και καλυτερη αυτονομια. Και ολα αυτα με ~100 παραπανω. Το να παει σε lg g3 με ~200€ παραπανω δεν θα δει καποια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με το lg g2, με εξαιρεση την λιιιγο καλυτερη καμερα(βεβαια η διαφορα μεταξυ καμερας moto g και lg g2 ειναι τεραστια, σε αντιθεση μεταξυ g2 και g3) και την χειροτερη αυτονομια. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2015 από haHa 2
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 και επιπροσθέτως η διαφορά που θα δει σε ακόμα ακριβότερες από το g2 συσκευές δεν αξίζει, είτε μιλάμε για note 4 είτε για s6 είτε ακόμα και iphone 6+ κανένα κινητό αυτή τη στιγμή όσο ακριβό και να είναι δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά από το g2, εκτός αν έχεις συγκεκριμένες ανάγκες και θες κάτι εξειδικευμένο που σου περιορίζει την επιλογή ή απλά σου αρέσει πολύ κάποιο άλλο 2
darktranquility Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Απο οτι κατάλαβα το G2 στέκει πολύ καλά ως φθηνό με τρομερά specs! Ωστόσο δεν είπε κάποιος για τα αρνητικά που ανεφερα και για το πιο άσχημο με τημ κιτρινιλα στη οθόνη ! Σε G3 δεν πρόκειται να πάω με τίποτα γιατί δεν μου αρέσει γιατί μου έχει αφήσει μια άσχημη εντύπωση λόγω λαγό και μου είχε φανεί παρα πολύ βαρύ και δεν θέλω να μπλεκω με ροοταρισματα και αλλαγές σε ρομ ! Το G2 όσεςφορές το έχω δει απο κοντά το έχω λατρέψει όπως και το Ζ2 που μου φάνηκε και αυτό τρομερά γρήγορο με πολύ καλό κράτημα ! Με κρατανε πίσω τα αρνητικά του G2 ! Για το Ζ2 έχω δει οτι είναι σχεδόν απροβληματιστο και γενικά μονο θετικά σχόλια (gsmarena phonearena κια διάφορα reviews) Έχουν μια διάφορα 80 ευρώ αυτή τη στιγμή με βαση Σκρουτζ και δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα!
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το g2 που έχουμε στην οικόγενεια δεν έχει αυτό το πρόβλημα, αλλά και να το εμφανίσει το στέλνεις για εγγύηση και χέστηκες το Ζ2 είναι σαφώς πιο ακριβό, αλλά μη νομίζεις ότι και τα sony δε βγάζουν ζημιές και δυστυχώς αν βγάλουν η υποστήριξη που έχουν στην ελλάδα είναι σαφώς χειρότερη από αυτή της lg το sony κοίτα το (εφ'οσον σου αρέσει πιο πολύ πάντα) μόνο αν θες πιο στιβαρή κατασκευή και γενικά είσαι λίγο κάφρος με τις συσκεύες σου και δε θες να φοβάσαι μη σπάσουν με το παραμικρό ή δεν έχεις διάθεση να τις βάζεις σε θήκες-καπότες για να τις προστατέψεις κατά τα άλλα σαν συσκευή και επιδόσεις δε νομίζω ότι έχεις να κερδίσεις και τόσα πολλά με αυτό
darktranquility Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εντάξει προφανώς όλα τα κινητά βγάζουν προβλήματα εννοείται αυτο! Σαν επιδόσεις δεν έχω έχω να κερδίσω πολλά ε? 3Gb ram καιsnapdragon 801 στα 2.5 ghz δεν θα είναι προφανώς πιο γρήγορο ? Και κάμερα ποτ έχω δει συγκριτικά το Ζ2 έχει καλύτερη! Εσύ εχεις G2 φιλέ μου?
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 g2 η αδερφή (κατόπιν προτροπής μου βέβαια) εγώ έχω Ζ1 (και τα 2 με snap 800 ) γενικά ακόμα και σε φορτωμένες rom δε νομίζω ότι τα 3GB είναι τόσο απαραίτητα στο android, επιθυμητά και καλοδεχούμενα μεν αλλά όχι απαραίτητα με 2 είσαι οκ, με 1 σίγουρα θα έχεις θέματα ο 801 δεν είναι ιδιαίτερα πιο γρήγορος από τον 800, ανάξια λόγου η διαφορά τους καλό είναι να πάρεις τον 801 αν σε ενδιαφέρει συσκευή με αυτόν, αλλά η διαφορά είναι αμελητέα (επίσης οι gpu είναι ίδιες) για να πεις ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις 801 ακόμα και ο 805 δε νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα, από 810 το συζητάμε.. τώρα για τις φωτό των σονυ, υπάρχει ένα θέμα ναι μεν μπορείς να βγάλεις πολύ καλές φωτό, αλλά στο αυτόματο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ειδικά το software της sony τον παίζει πρέπει να ασχοληθείς εσύ προσωπικά με τα settings για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να σου δώσει η κάμερα (στο αυτόματο το iso είναι ο,τι να ναι και δεν έχει ποτέ stabilization, επίσης στα πολλά MP δε δουλεύει κανένα setting, τραβάει raw οπότε είναι πρακτικά άχρηστα και μόνο για το Marketing) της lg από την άλλη στο αυτόματο δε μασάει (εξίσου) , χωρίς προσπάθεια θα σου δώσει πιο καλό αποτέλεσμα η μεγάλη βελτίωση βέβαια υπάρχει στο g3, αλλά και το g2 είναι μια χαρά για νορμάλ χρήση κινητού και τα παραπάνω είναι λόγοι που πολλοί θεωρούν ότι δεν έχει καλή κάμερα η sony. έχει καλή κάμερα, αλλά δεν έχει καλό software, πράγμα παράξενο για μια εταιρεία που έχει παράδοση στις φωτογραφικές σε σχέση με άλλους κατασκευαστές κινητών 1
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχουν μετρήσει τις επιδόσεις του G3 2G ram με 3G ram. Η διαφορά είναι της τάξης του 4-5%. Το android όταν θέλει παραπάνω ραμ απλά κλείνει κάποιες εφαρμογές που είναι ανοικτές για ταχύτητα, έτσι δεν βλέπεις σοβαρές διαφορές.Το G2 έχει εξίσου καλή μπαταρία με το Ζ2, συν το ραδιόφωνο που για κάποιους είναι σημαντικό. Το μειονέκτημα του είναι τα 16 ρομ που δεν έχουν επέκταση μνήμης, από την άλλη με λίγα λεφτά υπάρχει αυτή με το 32 που θα σε καλύψει απόλυτα νομίζω και σε θέμα χώρου.Με βάση τα όσα ζητάς και με δεδομένου πως θα πάρει και την lollipop το G2 μου φαίνεται η ιδανική λύση για σένα. Τώρα για τα όποια θέματα έβγαλε η procordia είναι άριστη και τα επιδιορθώνει άμεσα. Αν μπλέξεις με το Σόνυ και χρειαστείς την Αρβάτο την έκατσες. Αρκεί να διαβάσεις το ανάλογο νήμα εδώ μέσα για την εν λόγω εταιρία.
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το z2 δεν έχει ραδιόφωνο; Δεν παιζει, το z1 μου πάντως έχει Τα z2 πάντως έχουν ξεκινήσει και παίρνουν lollipop (όπως και τα z3) και τον αμέσως επόμενο καιρό περιμένουμε κι εμείς με z1 και κάτω και από ότι φαίνεται η Sony έκανε πολύ καλή δουλειά, έβγαλε καθαρή ROM χωρίς πολλά σκουπίδια αρκετά κοντά στη στοκ Σε θέματα υποστήριξης πάντως πιστεύω ότι η Sony υπερτερεί της lg,βέβαια καμιά από τις δύο δεν φτάνει τη Motorola απο την οποία προέρχεται ο ts 1
Nistisimos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εδώ και τρεις μήνες κάτοχος του G2 και μόνο καλά έχω να πω. Πιστεύω στην τιμή του δεν υπάρχει ανταγωνισμός... 1
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το z2 δεν έχει ραδιόφωνο; Δεν παιζει, το z1 μου πάντως έχει Ναι έχει και αυτό μια ματιά που έριξα τώρα. Λάθος μου που δεν το ανάφερα. Συμφωνούμε επίσης στον χρονισμό του 800-801. Τώρα για τον 810 ακούγονται θέματα θερμοκρασίας και είναι ο λόγος που η Samsung έβαλε τον δικό της exynos στο S6
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλά η Samsung πάντα από ανάγκη έβαζε snapdragon όπου έβαζε επειδή δε μπορούσε διαφορετικά Πλεον που μπορεί προσπαθει να υπονομεύσει τον ουσιαστικά ανταγωνιστή της Εγώ δεν πιστεύω ότι ένας επεξεργαστής υπερθερμαινεται μόνο επειδή έχει πρόβλημα ο ίδιος, παιζει ρόλο και το υπόλοιπο σασί της συσκευής και πόσο αυτό προλαμβάνει την υπερθέρμανση Δε προσπαθώ να βγάλω λάδι τη Qualcomm, αλλά για android την εμπιστευομαι με κλειστά μάτια σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή soc , ο,τι και να μου πλασάρουν τα benchmark Δεν έχω πάρει ποτε συσκευή με Qualcomm που να με έχει απογοητεύσει, ενω έχω πάρει διάφορες άλλες συσκευές που με έχουν εξοργίσει
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οι exynos έχουν βγει πολύ καλοί και στο Note 4 & S6, μάλιστα επειδή κατασκευάζονται με 14nm έναντι 20 είναι λιγότερο ενεργοβόροι. Όπως και να χει δεν ακούστηκε το πρόβλημα μόνο από την σάμμυ αλλά και από LG
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Θέλεις μόντες, πείραγμα κτλπ, πας σε τζι2.Αλλιώς σονυ και κάνεις το σταυρό σου μη μπλέξεις με αρβατο.τα μοτορολα δεν ξέρω εάν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον boot loader μιας και δεν ασχολούμαι με κλειδωμένα τηλέφωνα 1
darktranquility Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δηλαδή μονο με πειράγματα αξίζει το G2? Όχι δεν θέλω να ροοταρω και να άλλαζε Ρομ και τέτοια! Ίσως κάνω κάποιο Ρόου κάποια στιγμη δεν ξέρω! Αλλά γενικά δεν θέλω να μπλεξω! Το μότο το έχω απείραχτο ! Μπορείς Να ξεκλειδώσεις στο μότο ναι! Περα απο το service vrwmiari τι λες για το Ζ2? Αξίζει τα παραπανω λεφτά? Gianni thx για τις πληροφορίες!βέβαια αυτό το 4-5% ίσως αξίζει γιατί θέλω να μου κρατήσει το κινητό και να πιασουν τοπο τα λεφτά που θα δώσω όσον το δυνατόν πιο πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα