greekbusters Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Επειδή είχα το g2 και το z2 αξίζουν και τα δύο.το g2 το μόνο που δεν Μ άρεσε ήταν το χαμηλότερο σήμα και το Ότι το z2 είχε τρομερή αίσθηση στο χέρι λόγω υλικών. Μερα με την νυχτα.σε δυνατότητες είναι τάχιστα και τα δύο. Λαγκ δεν θα δεις σε κανένα.Τώρα έχω g3 αλλά και πάλι το ζ2 θα πρότεινα σε αυτά τα χρηματα 1
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το Μότο Χ πολύ δυνατό όντως αλλά δεν θέλω παλι το ίδιο μοτίβο κινητού! Πιστεύεις ότι το Ζ2 είναι χειρότερο απο το Μότο Χ? Γιάννη δεν θέλω να αγοράσω κινητό με αυτή την προοπτική οτι θα χαλάσει εύκολα αλλά έχω καλό service και όλα καλά! Με τίποτα δεν θέλω να αγοράσω το G2 και να τρέχω στα service μετα απο μηνες Το moto x έχει κακή μπαταρία σε βαριά χρήση δε τη πολυπαλεύει Z2/g2 είναι σαφώς ανώτερα σε αυτό το τομέα
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους! εχω ενα Moto G 1st gen εδω και ενα χρονο.Σκεφτομαι να παρω το G2 πιστευτε αξιζει να πουλησω το Μοτο να βαλω καποια ακομα και να παω σε G2 θα δω μεγαλες αλλαγες?? Δε νομίζω πως αξίζει να μπεις στην διαδικασία. Διαφορές υπάρχουν, αλλά δεν έχει να λέει. Αλλαγή ας πούμε θα αντιληφθείς αν πήγαινες σε Note 4, G3 και ΟΚ, θα άξιζε να μεταβείς.
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά έλεος! ένα τηλ δεν είναι μόνο ταχύτητα, είναι μπαταρία, οθόνη κάμερα επίσης. Εγώ θυσίασα λίγη ταχύτητα και πήρα σούπερ οθόνη σούπερ κάμερα μέτρια μπαταρία στο G3. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικά για τις ανάγκες μου. 2
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω πως αξίζει να μπεις στην διαδικασία. Διαφορές υπάρχουν, αλλά δεν έχει να λέει. Αλλαγή ας πούμε θα αντιληφθείς αν πήγαινες σε Note 4, G3 και ΟΚ, θα άξιζε να μεταβείς. διαφορές από το g2 σε όλα αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχουν σοβαρές και μάλιστα που να αξιζουν το κόστος (ειδικά στη περίπτωση του γελοία ακριβού note 4), όχι από το moto g στο g2 to moto g πάει καλά για αυτό που είναι, όμως δεν ειναι και κάτι το φοβερό από τη στιγμή που κυκλοφόρησε σε σχέση με το g2 που ήταν κάποτε η κορυφαία ναυαρχίδα σε android 1
haHa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αξιζει η μεταβαση. Με 100€ περιπου διαφορα, θα πας σε αισθητα πιο γρηγορο κινητο, μεγαλυτερης χωρητικοτητας, με 4g, ιδιου βαρους(παρολο την μεγαλυτερη οθονη), αισθητα λεπτοτερο,με αρκετα καλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη καμερα και καλυτερη αυτονομια. Οταν βγηκαν ειχαν 300-400€ διαφορα και τωρα θα μπορεσεις να κανεις ενα μεγαλο αλμα επιδοσεων κ χαρακτηριστικων με ~100€. 1
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μοτο Χ θα προτεινα και γω στον φιλο!! αλλα νομιζω πως και το Ζ2 ειναι πολυ δυνατο και αξιοπιστο !! Εχει οντως τρομερο service η Procordia (σωστα) ? Καθότι ζω Κύπρο δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά με όσα διαβάζω και εδώ και στο myphone.gr φαίνεται πως η procordia είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα σέρβις στην Ελλάδα. Για μένα αυτό μετράει πολύ αφού ίσως είμαι γκαντέμης το χρειάστηκα αρκετές φορές (το σέρβις εννοώ).
darktranquility Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω πως αξίζει να μπεις στην διαδικασία. Διαφορές υπάρχουν, αλλά δεν έχει να λέει. Αλλαγή ας πούμε θα αντιληφθείς αν πήγαινες σε Note 4, G3 και ΟΚ, θα άξιζε να μεταβείς. Σε note 4 δεν θα πηγαινα με τιποτα γιατι ειναι πολυ ακριβο και πολυ μεγαλο! το G3 νομιζω ειναι στα ιδια επιπεδα με Ζ2 σωστα? Ρε παιδιά έλεος! ένα τηλ δεν είναι μόνο ταχύτητα, είναι μπαταρία, οθόνη κάμερα επίσης. Εγώ θυσίασα λίγη ταχύτητα και πήρα σούπερ οθόνη σούπερ κάμερα μέτρια μπαταρία στο G3. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικά για τις ανάγκες μου. Γιαννη συμφωνω αλλα προτιμω να εχω ταχητυτα και να χανω λιγο στην οθονη παρα να εχω οθονη απιστευτη που στο ματι αυτες οι αλλαγες QHD κλτπ εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου (γιατι εχω διαβασει και εχω δει για G3 οτι πολλα προβληματα υπαρχουν λογω της υψηλης αναλυσης αισχος! Γιαυτο και η LG εκανε σωστη κινηση και δεν εβαλε QHD οθονη στο Flex 2.) αλλα αυτο ειναι offtopic! Αξιζει η μεταβαση. Με 100€ περιπου διαφορα, θα πας σε αισθητα πιο γρηγορο κινητο, μεγαλυτερης χωρητικοτητας, με 4g, ιδιου βαρους(παρολο την μεγαλυτερη οθονη), αισθητα λεπτοτερο,με αρκετα καλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη καμερα και καλυτερη αυτονομια. Οταν βγηκαν ειχαν 300-400€ διαφορα και τωρα θα μπορεσεις να κανεις ενα μεγαλο αλμα επιδοσεων κ χαρακτηριστικων με ~100€. φιλε μου πιστευεις θα αξιζε ακομα περισσοτερο για Ζ2?θα αξιζε να περιμενω και να κρατησω χρηματα για Ζ2? το ξερω οτι το G2 σε σχεση με moto G ειναι καλυτερο προφανως !
GianniSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Σε note 4 δεν θα πηγαινα με τιποτα γιατι ειναι πολυ ακριβο και πολυ μεγαλο! το G3 νομιζω ειναι στα ιδια επιπεδα με Ζ2 σωστα? Γιαννη συμφωνω αλλα προτιμω να εχω ταχητυτα και να χανω λιγο στην οθονη παρα να εχω οθονη απιστευτη που στο ματι αυτες οι αλλαγες QHD κλτπ εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου (γιατι εχω διαβασει και εχω δει για G3 οτι πολλα προβληματα υπαρχουν λογω της υψηλης αναλυσης αισχος! Γιαυτο και η LG εκανε σωστη κινηση και δεν εβαλε QHD οθονη στο Flex 2.) αλλα αυτο ειναι offtopic! φιλε μου πιστευεις θα αξιζε ακομα περισσοτερο για Ζ2?θα αξιζε να περιμενω και να κρατησω χρηματα για Ζ2? το ξερω οτι το G2 σε σχεση με moto G ειναι καλυτερο προφανως ! Η ταχύτητα πραγματικά δεν θα σου είναι θέμα. Ο μοναδικός ουσιαστικός λόγος να προτιμήσει κάποιος το Ζ2 είναι η μπαταρία, πραγματικά κανένας άλλος. Ακόμα και το selling point του η αδιαβροχοποίηση το G3 άντεξε μέσα στο νερό 2 ώρες χωρίς θέμα. Από κει και πέρα ειδικά για Sony έχει άθλια κάμερα, άθλίο UI, και οκ είναι πιο γρήγορο. Για να μην πούμε για το σέρβις της Αρβάτο που είναι το χειρότερο στην Ελλάδα (δες σχετικό νήμα) Προσωπική μου άποψη είναι είτε πας στο G2 είτε στο G3 αν είναι να περιμένεις λίγο ακόμα.
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν είναι και ο,τι πιο smooth το g3 με αυτή την ανάλυση
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τυχαίνει να έχω δουλέψει G2, G3,Note 2/3/4 και Moto G 1st/2nd. Δεν αναφέρομαι(ούτε αναφέρθηκα) καν σε τιμές αλλά απλά και μόνο αν θα αντιληφθεί κάποιος πως άλλαξε αρκετά η εμπειρία χρήσης. Με αυτό και μόνο το κριτήριο απάντησα. Δεδομένα όπως το 4G για το οποίο η κάλυψη ειναι ανύπαρκτη και απο τους 3 παρόχους δεν είναι άξια αναφοράς. Το Note 4 πχ υποστηρίζει 4G+. Ε και;! Δεν ειναι αυτός ο λόγος βελτίωσης της εμπειρίας χρήσης. Sent from my iPhone
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αυτό που λες δε καταλαβαίνω τι σχέση με αυτό που είπα Εγώ λέω ότι διαφορά από το moto g με snapdagon 400, 1GB ram και 720p οθόνη σε snapdragon 800 με 2gb ram και 1080 υπάρχει και μάλιστα είναι αρκετά αισθητή Για 245€ που κάνει το κόστος δεν είναι εξωφρενικό αν μάλιστα πουλήσει την υπάρχουσα συσκευή του Εσύ λες ότι για να δει διάφορα πρέπει να παει σε κάτι ακόμα πιο δυνατό και ακριβό, όμως προσωπικά διαφωνω ότι οι ακόμα πιο ακριβές συσκευές έχουν ανάλογα καλύτερη εμπειρία χρήσης για τα χρήματα που κοστίζουν. Το note 4 για παράδειγμα σε καμιά περίπτωση δεν έχει διπλάσια καλύτερη εμπειρία χρήσης σε σχέση με το g2, ενώ κοστίζει διπλάσια+ χρήματα 1
greekbusters Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Σαν φθηνότερη λύση το g2 και σαν ακριβότερη το ζ2. Το g3 δυστυχώς το16αρι έχει ακόμα αρκετό λαγκ και δυστυχώς πίστεψα μερικούς κ το πήρα.Όσο για την εμπειρία χρήσης δεν νομίζω ότι έχουν τεράστια διαφορά. 1
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ναι μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση πόσο λαγκάρει ώρες ώρες το g3, και γενικά βλέπεις ότι δεν είναι ιδιαίτερα ομαλό σα το g2 το δούλεψα λιγάκι πρόσφατα και με lollipop και δυστυχώς με απογοήτευσε
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αυτό που λες δε καταλαβαίνω τι σχέση με αυτό που είπα Εγώ λέω ότι διαφορά από το moto g με snapdagon 400, 1GB ram και 720p οθόνη σε snapdragon 800 με 2gb ram και 1080 υπάρχει και μάλιστα είναι αρκετά αισθητή Για 245€ που κάνει το κόστος δεν είναι εξωφρενικό αν μάλιστα πουλήσει την υπάρχουσα συσκευή του Εσύ λες ότι για να δει διάφορα πρέπει να παει σε κάτι ακόμα πιο δυνατό και ακριβό, όμως προσωπικά διαφωνω ότι οι ακόμα πιο ακριβές συσκευές έχουν ανάλογα καλύτερη εμπειρία χρήσης για τα χρήματα που κοστίζουν. Το note 4 για παράδειγμα σε καμιά περίπτωση δεν έχει διπλάσια καλύτερη εμπειρία χρήσης σε σχέση με το g2, ενώ κοστίζει διπλάσια+ χρήματα Η εμπειρία χρήσης δεν έχει να κάνει με το κόστος απόκτησης/αγοράς.Είναι προφανές πως δεν έχεις αντιληφθεί κάτι από αυτά που έχω γράψει. Τεσπα. Ούτως ή άλλως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Για να μην μπερδευτείς πάλι, το ζήτημα δεν είναι η ύπαρξη της διαφοράς, αλλά το αν αυτή η διαφορά είναι έντονα διακριτή καθώς και για το αν το μέγεθος της αξίζει το όποιο κόστος για την απόκτηση νέας συσκευής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα