darktranquility Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους! εχω ενα Moto G 1st gen εδω και ενα χρονο.Σκεφτομαι να παρω το G2 πιστευτε αξιζει να πουλησω το Μοτο να βαλω καποια ακομα και να παω σε G2 θα δω μεγαλες αλλαγες??
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 για μένα ναι αξίζει, μάλιστα το g2 ακόμα και σήμερα το θεωρώ τη πιο value for money συσκευή της αγοράς (μιλάμε για τιμές skroutz πάντα) και καλύτερη επιλογή ακόμα και από το διάδοχό του g3 που ενώ σε κάποια πράγματα είναι βελτιωμένο σαν συσκευή, σε κάποια άλλα είναι σαφώς χειρότερο 1
darktranquility Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 για G3 δεν το σκεφτομαι καθολου και λογω budget αλλα και σαν συσκευη δεν μου εχει κανει καθολου εντυπωση! προφανως μιλαμε παντα για σκρουτζ ! value for money βλεπω οτι το λενε παντου και γενικα πολλα θετικα σχολια μιας και εχει πουλησει σαν ψωμι το κινητο !
conkal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 το g2 το εχω , το moto g το εχει ενας φιλος ... ειναι 1-2 σκαλες πιο πανω το g2 σε ολα 1
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Είναι πολύ καλή συσκευή, καλό μέγεθος πολύ καλή μπαταρία (άνετα στις 10 καλύτερες smartphone συσκευές σε αυτό το κομμάτι) κάμερα παραπάνω από αξιοπρεπής και το soc του είναι πολύ γρήγορο Δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξέλιξη σε κινητά επόμενων γενιών και διπλασιων+ χρημάτων για να πεις ότι αυτά είναι θεαματικά πιο γρήγορα. Πανω κάτω το ίδιο πράγμα είναι Η οθόνη επίσης δεν είναι 2Κ για να σου ρουφάει τη μπαταρία χωρίς λόγο και να έχεις μειωμένες επιδόσεις (για ανούσια οπτική διάφορα που φαίνεται με μικροσκόπιο) Το μόνο αρνητικό είναι το firmware της lg που για τα γούστα μου είναι κάπως φορτωμένο και αν εχεις μαθει απο τη συσκευή σου, αλλά και σου αρέσει γενικά το στοκ android ίσως σε χαλάσει λιγάκι.. Όμως η συσκευή πάει πολύ καλά, αυτό έχει σημασία Μάλιστα πιο καλά και απο το g3 που από όσο έχω δει τα βρίσκει κάπως ζορικα με την επιπλέον ανάλυση και τον όχι ιδιαίτερα πιο δυνατό επεξεργαστή του 1
darktranquility Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το ξερω οτι το G2 ειναι πολυ πιο πανω απο Moto καθαρα και μονο τα specs ειναι τεραστια διαφορα! απλα αναρωτιεμαι μηπως να περιμενα κι αλλο να πηγαινα ας πουμε σε Z2 που νομιζω ειναι καλυτερο απο G2 σωστα??
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 τα sony πιστεύω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση εμένα μου αρέσουν πιο πολύ από τα lg, μάλιστα έχω z1 , αλλά στους περισσότερους που δε ξέρω προσωπικά δε προτείνω sony δεν έχω βρει και πολύ κόσμο εδώ που τα λέμε που να τους αρέσουν τα Ζ, αν εξαιρέσεις τους περισσότερους άσχετους που εχουν μάθει iphone ή samsung επειδή έτσι άκουσαν ακούω ό,τι μπορεί να φανταστείς να αρέσει στο κόσμο (πλέον και τα κινέζικα έχουν μπει πολύ στο παιχνίδι) εκτός από sony αλλά αν σου αρέσει το z2 για μένα πάρτο... εγώ θα το έπαιρνα όμως ότι το g2 είναι η πιο vfm συσκευή της αγοράς παραμένει σαν άποψή μου αλλά προτιμώ τα Ζ και σαν σχεδιασμό και σαν ανθεκτικότητα (αντέχουν πολλές σαβούρες χωρίς θήκη) και πλέον με έχει κερδίσει το γεγονός ότι είναι αδιάβροχα που στη καθημερινότητα μου μου αφαιρεί αρκετό άγχος για το well being του τηλεφώνου το παίρνω στο μπάνιο να παίζει μουσική και του ακουμπάω βρεγμένα μπουκάλια επάνω στο γυμναστήριο 1
darktranquility Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μου αρεσει και το Ζ2 και το G2 αλλα δεν ξερω τι να κανω να περιμενω και να παρω το Ζ2 ή να παρω τωρα το G2? επισης εχω διαβασει παρα πολλα αρνητικα για το G2 οπως 1)οτι ζεστενεται υπερβολικα ευκολα 2)εχει πολυ χαλια σημα 3)μετα απο λιγο καιρο βγαζει την γνωστη κιτρινιλα στην οθονη .στην αρχη ειχα διαβασει και ψαξει οτι και καλα αυτην την κιτρινιλα την βγαζει αμα παιζεις πολλα παιχνιδια και τετοια(απαραδεκτο μεχρι αηδιας) αλλα το ξανα ψαξα και ειδα οτι εχει εμφανιστει κιτρινιλα και σε πολλους που ουτε καν παιζουν παιχνιδια και επισης οτι εχει τραγικα αργο autofocus η καμερα
darktranquility Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καποια γνωμη καποιος αλλος παιδια?
darktranquility Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 τι ξερεις για ολα αυτα τα προβληματα?αν μπορεις δωσε μου μια εικονα θα με βοηθησει αρκετα
Beerloah Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Και γιατί να μη βάλεις άλλα 100 ευρώ (αν υπάρχει δυνατότητα) και να πας σε Moto X 2nd GEN; Προσωπικά θεωρώ ότι το 50% των χρημάτων που θα δώσεις, θα είναι πεταμένα. Και αυτό διότι οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές, σε σύγκριση με το τωρινό σου smartphone. Υ.Γ Ωστόσο άξιο smartphone το G2, όσο και το Moto G αντίστοιχα.
GianniSM Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 τι ξερεις για ολα αυτα τα προβληματα?αν μπορεις δωσε μου μια εικονα θα με βοηθησει αρκετα Το βασικό είναι πως ότι προβλήματα έβγαλε το G2 η εταιρία τα δέχεται και τα διορθώνει άμεσα, άρα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
dieccast Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Και γιατί να μη βάλεις άλλα 100 ευρώ (αν υπάρχει δυνατότητα) και να πας σε Moto X 2nd GEN; Προσωπικά θεωρώ ότι το 50% των χρημάτων που θα δώσεις, θα είναι πεταμένα. Και αυτό διότι οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές, σε σύγκριση με το τωρινό σου smartphone. Υ.Γ Ωστόσο άξιο smartphone το G2, όσο και το Moto G αντίστοιχα. Μοτο Χ θα προτεινα και γω στον φιλο!! αλλα νομιζω πως και το Ζ2 ειναι πολυ δυνατο και αξιοπιστο !! Το βασικό είναι πως ότι προβλήματα έβγαλε το G2 η εταιρία τα δέχεται και τα διορθώνει άμεσα, άρα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εχει οντως τρομερο service η Procordia (σωστα) ?
darktranquility Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το Μότο Χ πολύ δυνατό όντως αλλά δεν θέλω παλι το ίδιο μοτίβο κινητού! Πιστεύεις ότι το Ζ2 είναι χειρότερο απο το Μότο Χ? Γιάννη δεν θέλω να αγοράσω κινητό με αυτή την προοπτική οτι θα χαλάσει εύκολα αλλά έχω καλό service και όλα καλά! Με τίποτα δεν θέλω να αγοράσω το G2 και να τρέχω στα service μετα απο μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα