Προς το περιεχόμενο

Κουζινά(-κι) για φοιτητικό σπίτι

Kenny McCormick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρα ειναι το φουρνακι για εναν φοιτητη, εχω ψησει απειρα φαγητα σαν φοιτητης αρκει να κανει υπομονη καποιος γιατι ο φουρνος ειναι ποιο αργος. Και με ενα καλο πιατο ζεσταινεις μια χαρα φαι χωρις να σπασει, η αισθηση του φρεσκομαγειρεμενου που δεινει το φουρνακι δεν συγκρινεται με το μουλιασμενο που βγαζει το μικροκυματων.

Για μαρκες θα σου προτεινα τη Davoline, το ειχα σαν φοιτητης με μαγειρεμα 2-3 φορες την εβδομαδα και με εβγαλε ασπροπροσωπο, εχει ενα στο σκρουτζ και με καλες κριτικες στα 89Ε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα φουρνάκια που έχουν και μάτι, δεν μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα φούρνο ή γκριλ και μάτι. Τουλάχιστον σ' αυτά που έχω εγώ. Πχ θέλεις να φτιάξεις μπριζόλα στο γκριλ και να τηγανίσεις και πατάτες. Ταυτόχρονα δεν γίνεται.

Στα φουρνάκια που έχουν και μάτι, δεν μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα φούρνο ή γκριλ και μάτι. Τουλάχιστον σ' αυτά που έχω εγώ. Πχ θέλεις να φτιάξεις μπριζόλα στο γκριλ και να τηγανίσεις και πατάτες. Ταυτόχρονα δεν γίνεται.

Γίνεται, μάλλον έπεσες σε περίπτωση.

Γίνεται, μάλλον έπεσες σε περίπτωση.

Το έχεις δοκιμάσει ή το έχεις ακούσει φίλε μου; Έχουμε πολλά τέτοια (διάφορες μάρκες) λόγω της προηγούμενης επιχείρησης. Όταν ανοίγεις μάτι, ο φούρνος υπολειτουργεί, ή το αντίστροφο. Δεν έχουν αρκετή ισχύ για να δουλεύουν ταυτόχρονα.

Το έχω δοκιμάσει γιατι φοιτήτης είμαι :P αλλα εχω δει και σε αλλους φίλους φοιτητές οτι και αυτοί μπορούν να το κάνουν.

Τώρα αν υπολειτουργεί το ενα απο τα δυο όταν είναι και τα δυο ανοιχτά δεν το εχω παρατηρήσει, απλά πριν είπες οτι δεν γίνεται να λειτουργήσουν ταυτόχρονα.

Μπορεί σε κάποια να μην υπάρχει και καθόλου η δυνατότητα όπως λες αλλα δεν το εχω δει.

Μου παν και για κάτι φουρνάκια "ρομπότ" με λάμπα αλογόνου ότι είναι αρκετά καλά   :blink:  

Τελικά είμαι παντελώς άσχετος με ότι έχει σχέση με κουζίνα.

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FANCY ΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ,ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΗΡΑ FANCY ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!

ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FANCY ΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ,ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΗΡΑ FANCY ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!

Ηρέμησε γατούλα μη φωνάζεις

post-335185-0-96994100-1440681725_thumb.jpg

• Like 1

ελληνικό χαχαχα 

Δεν ειναι ελληνικο,γερμανικο ειναι με συναρμολογηση ελλαδα.Μην γελας πολυ αν δεν ξες.

Εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα

Link.png Site: fancy

Link.png Site: mirage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...