Προς το περιεχόμενο

Κουζινά(-κι) για φοιτητικό σπίτι


Kenny McCormick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα τα "κουζινάκια" είναι κακά. Η πιο φτηνή κουζίνα είναι καλύτερη. 

 

Οκ, αφού δεν έχεις χώρο δεν έχεις κι επιλογές, απλά στο λέω να το ξες. Μη περιμένεις ότι θα πάρεις κουζινάκι και θα είσαι οκ. Τα νεύρα θα σου σπάσει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θες να έχει και μάτια ή σκέτο φουρνάκι?

 

Εγώ σαν φοιτητής είχα αυτό της Crown και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο στα φοιτητικά ψιλομαγειρέματα. Σίγουρα δεν συγκρίνονται με κανονική κουζίνα ούτε κατά διάνοια...αλλά για να κάνεις την δουλειά σου που λέμε είναι αξιοπρεπή.

 

http://www.skroutz.gr/s/6328101/Crown-COV-33B.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το teppanyaki είναι «στυλ» μαγειρέματος, άσχετο.

 

Για ζέσταμα οκ, θα σου κάνει δουλειά. Αλλά εάν το θέλεις μόνο για ζέσταμα μήπως να κοιτούσες κάποιον φούρνο μικροκυμάτων; Βολεύουν καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α αυτό λες; Ένα απλό κατσαρολικό είναι, που αντί να «παίρνει ζέστη» από το μάτι της κουζίνας, έχει ενσωματωμένη αντίσταση. Πιο βολικό για camping θα έλεγα. Σε σπίτι θα σε παιδέψει στο καθάρισμα.

 

Ο λόγος που δε θέλεις μικροκυμάτων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορει να θελει ματια για να κανει κανα αυγο ή καμια μακαροναδα. Πιο φοιτητικα φαγητα δεν υπαρχουν.

 

Παρε κουζινα κανονικη. Μπορεις να βρεις νεο μοντελο κουζινας στα 150 ευρω (70 ευρω το κουζινακι) αλλα θα μπορεις να κανεις τα παντα. Μονο στη μετακομοιση ισως να ειναι λιγο φασαρια, αλλα συνηθως σαν φοιτητης αντε να μετακομοισεις 1-2 φορες το πολυ στα τεσσερα-πεντε χρονια οποτε..

 

 

Σκεφτομαι ποσα λαθη εκανα οσο ημουν φοιτητης στο θεμα της μαγειρικης και κοπαναω το κεφαλι μου ωρες ωρες > :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη γνωμη μου ειναι οτι οι ηλεκτρικες συσκευες για φοιτητικο σπιτι σε βαθος χρονουν πανε χαμενες,για πεταμα κ δεν θα σου ΄΄μεινουν΄΄ για αλλη χρηση παρε κατι οσο τον δυνατον φθηνοτερο που να κανει αυτο που θες γρηγορα.

 

Προσωπικα θα επερνα 2 ματια πετρογκαζ(μακραν η πιο οικονομικη,αποδοτικη με γρηγορο αποτελεσμα λυση) κ ενα τετοιο στυλ. http://www.skroutz.gr/s/3924836/First-Austria-FA5041-1.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα ηλεκτρικό μάτι 1500w απλά για να ζεσταίνω το φαγητό κάπου ήθελα (ίσως δοκιμάσω αυτό το τεπανιάκι ή φουρνάκι) ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα ηλεκτρικό μάτι 1500w απλά για να ζεσταίνω το φαγητό κάπου ήθελα (ίσως δοκιμάσω αυτό το τεπανιάκι ή φουρνάκι) ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.

δεν καταλαβαίνω φιλε γιατι δεν παίρνεις ένα φούρνο μικροκυμάτων και μπλέκεσαι με ντεμεκ λύσεις που θα σου βγάλουν το λάδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ενας φουρνος κανονικος κανει πολυ πιο ποιοτικο ζεσταμα απο των μικροκυμματων. Χωρια οτι μπορεις να ψησεις και να μαγειρεψεις καποιο φαγητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ένα ςκανονικός όχι ένα φουρνάκι

 

 

τώρα σοβαρά ποιος περιμένει 15 λεπτά να ζεστάνει φαγητό λολ;

 

2 λεπτα στο microwave και εισαι μια χαρά. μια χαρά ποιτικό ζέστσαμα το κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντας φοιτητης με απειρα ταπερακια το συστημα ειναι το εξης.

Καταψυξη γεματη, για ξεπαγωμα ειτε βγαζω τα ταπερ το βραδυ και την επομενη τα ζεσταινω σε φουρνακι μικροκυματων ειτε το ξεπαγωνω με το αντιστοιχο προγραμμα του φουρνου μικροκυμματων και μετα ζεσταμα.

Για οσους λετε για μαγειρεμα οχι μικρο φουρνο κτλ. διαφωνω. Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι εχω ενα παμπαλαιο crony που οταν το στειλα στον τεχνικο γελαγε μιας και ειχε πολυ καιρο να δει και σχολιαζε την απλοτητα του, πραγμα το οποιο πιστευω ειναι και αυτο που τον κανει τοσο ιδανικο παντως, σε αυτον εχω κανει νομιζω τα παντα απ οσα θα εκανε ενας φοιτητης/εργενης (με backup ταπερακια :P). Ρυζια-μακαρονια καθημερινα χωρις προβλημα, φακες ακομα και μπριζολες και σουτζουκακια στον φουρνο. Αλλα και αλλοι φιλοι μου που εχουν τετοιου ειδους φουρνακια, είτε καινουρια είτε παλια κανενας δεν μου ειπε να εχει θεμα με το μαγειρεμα.

Οπότε η δική μου άποψη είναι, οπωσδήποτε φουρνάκι μικροκυμάτων(εχω ενα silvercrest, εχει βγαλει το θηριο 5 χρονια με τρελη χρηση) και παραλληλα με κανενα 80αρι ενα μικρο φουρνο με ματια.

Για να σου δωσω να καταλαβεις αυτος ειναι ο μικρος μου φουρνος:

 

 

 

51ZydMS.jpg

 

 

 

By the way τα φαγητα στα οποια εχω παρατηρησει οτι ο φουρνος κανει εμφανως καλυτερο ζεσταμα ειναι σε οσα εχουν ζυμη-φυλλο. Στα υπολοιπα, αριστος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...