razimar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ολα ξεκίνησαν οταν είπα να ανοίξω ένα port. Δύο λεπτά υπόθεση σκέφτηκα, εξάλλου στο παλιό router δεν μου έπαιρνε παραπάνω. Λάθος. Εφαγα 5 ώρες εχθές και μέχρι σήμερα δεν το έχω κατορθώσει! Σε τέτοια φάση έχω τσαντιστεί που θα το πετάξω απο το μπαλκόνι καμια ωρα! Λοιπόν έχει το τελευταίο firmware 8.2.2.7 και έχω σύνδεση forthnet. Ξέρω ακριβώς πως γίνεται η διαδικασία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κάποιος άλλος αυτό το router και αν έχει καταφέρει να ανοίξει port? Mήπως έχει πρόβλημα δηλαδή και χάνω τσάμπα χρόνο.
razimar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Aκυρο, τελικά ανοίγει τα ports αλλά αν δεν χρησιμοποιούνται, τα δείχνει κλειστά. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2015 από razimar
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 οδηγιες υπαρχουν στο Portforward.com Και β.ναι πρεπει να χρησιμοποιεις το Port για να φανει ανοιχτο.το πιο ευκολο ειναι να βαλεις το port στο Mtorrent και να το δοκιμασεις με το www.canyouseeme.org.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα