Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας ενδιαφέρει το τι γράφει πάνω ο φορτιστής και όχι τι λάπτοπ είναι :P Είναι πιο δύσκολο να βρουμε με το μοντέλο, τι φορτιστή είχε...

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις κάποιο που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου. Νομίζω το δικό σου πρέπει να είναι  19V  65W  3.42A, οπότε κοιτάς κάτι  τέτοιο  . Το πήρα κι εγώ, πριν κανένα τρίμηνο, 25 ευρώ σε προσφορά από εδώ , αλλά το βλέπω πλέον μη διαθέσιμο.

Δημοσ.

Ναι αυτό θα πρέπει να το τσεκάρει πρώτα, βλέποντας τί γράφει πάνω το χαλασμένο. Επίσης τσέκαρε αν είναι σίγουρα ο φορτιστής που έχει το πρόβλημα και όχι το Power Jack στο Laptop, κάτι που εμφάνιζαν συχνά τα παλιότερα Acer.

Δημοσ.

MODEL HP-A0652R3B   1LF REV:01

input 100-240v-1,7A(1,7A) 50-60Hz

OUTPUT 19V-3.42A(3,42A) 65W

αυτα γραφει πανω

Ναι αυτό θα πρέπει να το τσεκάρει πρώτα, βλέποντας τί γράφει πάνω το χαλασμένο. Επίσης τσέκαρε αν είναι σίγουρα ο φορτιστής που έχει το πρόβλημα και όχι το Power Jack στο Laptop, κάτι που εμφάνιζαν συχνά τα παλιότερα Acer.

οχι ειναι στανταρ ο φορτιστης

Δημοσ.

Ωραια εγω μαλλον θα θυμομουν τον φορτιστη του 7738G. Παντα τα μπερδευα αυτα :P 

Οποτε ψαχνεις για φορτιστη με αυτα τα χαρακτηριστικά. Τα volt πρεπει να ειναι ίδια, τα Ampere αν ειναι περισσότερα δεν πειράζει. Λιγότερα να μην ειναι όμως. 

Εχει αρκετους το e-shop αλλά και σε μαγαζια (ηλεκτρονικών/ηλεκτρικά) να πας με τον παλιο σου φορτιστη θα σου βρουν επι τοπου καποιον universal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...