Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια, Εστησα το παραπανω combo σε ενα νεο συστηματακι, και δεν δινει σημα το pc στο monitor. Ξερω οτι πρεπει να κανω upgrade το bios της μητρικης αλλα χωρις σημα στην οθονη ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα. Υπαρχει δυνατοτητα να κανω κατι ωστε να λαβω σημα στην οθονη ή πρεπει αναγκαστικα να βρω μια CPU που να υποστηριζεται απ'το current bios της μητρικης?
nikos1982 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 αν πας στο καταστημα που αγόρασες την μητρικη λογικα θα μπορούν να σου κανουν εκει την αναβάθμιση στο bios.
pano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 πρεπει αναγκαστικα να βρω μια CPU που να υποστηριζεται απ'το current bios της μητρικης Καλησπέρα φίλε μου. Δυστυχώς μόνο αυτό μπορεί να γίνει(φυσικά υποθέτωντας ότι έχει μπεί κάρτα γραφικών). 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 To μαγαζι που την αγορασα βρισκεται Κρητη και εγω Λαμια..! Ευτυχως φιλος μου εχει τον Α10 7700Κ που απ'οτι βλεπω στο site της μητρικης υποστηριζεται απ' το αρχικο της BIOS. Οποτε... θα του τον δανειστω για λιγο.. Thanks guys.
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 O 860k δεν έχει ενσωματομένο κύκλωμα γραφικών. Βάλε εξωτερική!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 O 860k δεν έχει ενσωματομένο κύκλωμα γραφικών. Βάλε εξωτερική! Ε... προφανως και ειχα αυτονομη καρτα γραφικων πανω στο συστημα φιλε. Γενικοτερα παντως αν διαβαζες τα προηγουμενα posts, θα βλεπες οτι βρεθηκε λυση στο προβλημα
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Για πιθανή αναβάθμιση bios είδα Ολοι εχουμε κάνει τις "βλακείες" μας. Απλά με τον 860κ θα υπήρχαν στην μητρική έξοδοι εικόνας, "κενοι". Δεν το είπα με κακό σκοπό! "Καλόφάγωτο" το pc BTW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα