Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ !

θα ηθελα να ρωτήσω ..υπαρχει προβλημα αν αγόραζα ενα κινητο απο τα σκρουτζομαγαζα ;

Δυο φιλαράκια μου είχαν προβλήματα με τα κινητά που είχαν παρει απο Σκρουτζ..το ενα ηταν κινεζικό μούφα ..και του άλλου του έβγαζε προβλήματα γενικα...

(οι εξυπνάδες του στιλ " φιλαράκι πιο πανω υπαρχει σε thread ακριβως το ιδιο θέμα " να λείπουν..δεν εχω τον χρονο ουτε την διάθεση να διαβάζω 1000 σελίδες )

ευχαριστω !

Δημοσ.

Να κοιτάξεις το κατάστημα που θα προτιμήσεις να έχει καλές αξιολογήσεις. Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει από easy buy world, tokinito και my phone και δεν είχα προβλημα.

Αν τα κινητά των φίλων σου είναι ελαττωματικα ας τα στείλουν πίσω με εγγύηση. Αν είναι μουφες να απαιτησουν τα χρήματα τους πίσω αλλιώς μηνυσουλα.

Δημοσ.

Τι εννοουμε με τον ορο σκρουτζομαγαζα;;;. Και οι μεγαλες αλυσιδες ειναι στο σκρουτζ. Το κινεζικο το γνωριζε οτι ηταν κινεζικο. Δεν νομιζω να του πουλησαν s5 κλωνο για γνησιο. Και το αλλο που εβγαζε θεματα παλι δεν νομιζω οτι φταιει το μαγαζι. Ηταν θεμα κινητου. Εγγυηση δεν ειχε;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει εγγυήση αλλα του λενε οτι δεν μπορούν να του το φτιάξουν επειδη δεν ειναι μεσα στους όρους τις εγγύησης αυτο που έπαθε υο κινητο..

ανακάλυψε οτι ηταν μούφα γιατι πήγε να παρει μια θήκη απο τα public και μολις την εβαλε το πισω μερος του κινητού έσπασε..( μιλαμε για iphone 4s) και ουαν τσέκαραν με τον υπάλληλο τον συριακό αριθμό έδειξε οτι ηταν "μαϊμού" απο κινα

Επεξ/σία από Grumandel
Δημοσ.

ας πάει να τους κράξει.ποιό μαγαζί τήταν?

ΥΓ. Αν δεις σε μαγαζί με αρκετές θετικές αξιολογήσεις δεν υπαρχει θέμα. Εδώ μερικά έχουν περισσότερες θετικές από κάτι Media Markt κτλ.

Δημοσ.

εχει εγγυήση αλλα του λενε οτι δεν μπορούν να του το φτιάξουν επειδη δεν ειναι μεσα στους όρους τις εγγυήσεις αυτο που έπαθε υο κινητο..

ανακάλυψε οτι ηταν μούφα γιατι πήγε να παρει μια θήκη απο τα public και μολις την εβαλε το πισω μερος του κινητού έσπασε..( μιλαμε για iphone 4s) και ουαν τσέκαραν με τον υπάλληλο τον συριακό αριθμό έδειξε οτι ηταν "μαϊμού" απο κινα

ενεργοποίησε η apple μαϊμού iphone?

• Moderators
Δημοσ.

" φιλαράκι πιο πανω υπαρχει σε thread ακριβως το ιδιο θέμα " να λείπουν..δεν εχω τον χρονο ουτε την διάθεση να διαβάζω 1000 σελίδες )

ευχαριστω !

Kανενα προβλημα αν δεν εχεις χρονο να διαβασεις τις σελιδες, ομως μπορεις να τοποθετησεις την ερωτηση σου εκει http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...