JIMBOAthens Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 JIMBO Περνάω τώρα ένα antutu και ποστάρω. Edit: 15724 στο Antutu. Thanks! Μια χαρά είναι. Τι 11.000 έλεγαν νωρίτερα. Ακριβώς στα ίδια επίπεδα παιδιά με το Huawei Mediapad 8 της Wind. Για όποιον λοιπόν δεν έχει ανάγκη την δυνατότητα 3G το Maxell στα €67 ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί και κελεπούρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι, από θέμα επιδόσεων είναι υπεραρκετό δεδομένου του κόστους. Αν, δε, περάσω και Play Store (ειδικά τώρα με Root), θα είναι κελεπούρι με τη βούλα. Ευχαριστώ τον ΤS και το παιδί για το update με τα Crazy Sundays. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δοκίμασες να βάλεις παλαιότερη έκδοση του play store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Τι να πω μαλλον είμαι ο μόνος που έχω αυτό το θέμα..επισης θερμαινεται αρκετα.θα πάω να το δουνε. Πέρασα και το adobe reader και δεν μπορω να ανοιξω καν αρχεία pdf. Τραγικό! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2015 από thanos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkerath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Παιδια αν βρει καποιος τι παιζει με το Google Store ας μου στειλει και εμενα ενα μηνυμα, εμενα γινετε κανονικα εγκατασταση μπαινει μεσα και οταν παταω να κατεβασει ενα app κρασαρει το google store και μετα απο αυτο αν δεν καθαρισω το data του το κανει συνεχεια...Δεν ειναι οτι με καιει να εχω το Google Store αλλα θελω οπωσδήποτε το Google Drive και τα Google Docs, για να επεξεργαζομαι καποια αρχεια...Το apptoide με καλυπτει στο drive αλλα οχι στα docs... Θελει αναγκαστικά Playstore.Οποιος εχει εστω και παραμικρη ιδεα ας στειλει ενα μυνημα... Ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 κατεβαζεις aptoide και μεσα εκει εχει apk του play store. Αυτό που λέει δηλαδή ο φίλος δεν ισχύει? (Το έκανα και γω παραγγελία, αλλά θα έχει πάλι διαθέσιμο μετά της 19 Αυγούστου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εμένα μου περνάει κανονικά το Play Store και μόοοολις το ανοίξω, φορτώνει την homepage και κρασάρει σε 2-3 δευτερόλεπτα. Όπως του alkerath. -__- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkerath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Επισης το tablet ουτε εμενα μου ηρθε rooted. Και δεν θελω να το ρουταρω απλα για να περασω τα Docs... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε μήπως μπορεί να τρέξει το Docs κατεβάζοντας το APK του από εδώ (βάζεις το URL της εφαρμογής [https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.docs ]) Βέβαια δεν ξέρω αν χρειάζεται και Google Play Services (που δεν παίζουν στο ταμπλετ μας, γι' αυτό και δεν παίζει και το Youtube.app -__- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αν το θέλει κάποιος στην τιμή του newsletter (67,90 ευρώ) με φουλ συσκευασία από Κρήτη, στείλτε PM. Το άνοιξα προχθες που παρέλαβα, αλλά δεν με εξυπηρετεί γιατί κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ θέλουν Google Play Services που δεν υποστηρίζονται από το ταμπλετάκι. Έχει φορτίσει μόλις 2 φορές και έχει γίνει root (είναι πλήρως αναστρέψιμο και δεν φαίνεται στο service αν χρειαστεί να το δώσετε λόγω βλάβης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
css03027 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το tablet του θέματος ή Site: αυτόαπο την προσφορά του Κωτσόβολου ? Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγώ θα έπαιρνα το HP λόγω Play Store και μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδιά το HP είναι 7άρι με αναλογία 16:9. Πιστέψτε με η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του Maxell που ναι μεν είναι 7,9'' αλλά με αναλογία πλευρών 4:3... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
css03027 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης εννοεις?Με ενδιαφέρει η διάρκεια μπαταρίας και το διάβασμα pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγώ θα έπαιρνα το HP λόγω Play Store και μόνο Αδερφέ, πριν το πουλήσεις άδικα, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με κάποιον από την MAXELL , στείλε κάποιο mail και ρώτα τους αν γίνεται ανεπίσημα να περάσεις το play store! Ποτέ δεν ξέρεις. Ρώτα και στο XDA που είναι πολλά σαΐνια μαζεμένα! Είμαι σίγουρος πως θα βρεις λύση.. Edit ... Μόλις έστειλα mail στην maxell και βλέπουμε! --> http://uk.maxell.eu/en/contacts.aspx Ας στείλει και κάποιος άλλος για να μας δώσουν σημασία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα