Προς το περιεχόμενο

TABLET MAXELL MAXTAB Q8 8'' @ e-shop στα 69€

stelakis1914

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι φίλε μου, το έχω και ειναι μια χαρά για τα 69ε. περνάς το aptoide και απο εκει και play store! καλό από γωνίες θέασης, απο μπαταρία  έτσι κ έτσι..δεν ειναι και το δυνατο ατου του! εγω το προτινω παντως σε όποιον με ρωτάει για ταμπλέτα κάτω του κατοστάρικου..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσίμπησα κι εγώ ένα για χαλαρό browsing...

Τι εννοείς όταν λες "περνάς το aptoide και απο εκει και play store";

Το play store μπορεις να το βρεις και απο το Google σε apk απλα το βαζεις στην συσκευη και το κανεις εγκατασταση.

http://www.androidapksfree.com/apk/google-play-store-apk-latest-version-download/

• Like 1

Δηλαδή δεν θα χρειαστεί τις αλχημείες που είχα κάνει κάποτε σε ένα TurboX που ήθελε root και πέρασμα 2-3 apk (Google Play Store, Google Services κτλ)?

Μωρ' μπράβο. :P Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!

Καλημέρα σε όλους, επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω για τον μικρό (το προηγούμενο πάει από σπάσιμο οθόνης) και φαίνεται τίμιο για τα χρήματά του κάποιος που το πήρε και το δουλέυει αρκετά παρακαλώ ας μου απαντήσει σε μερικά ερωτήματα :

- το tablet είναι ήδη rooted όπως αναφέρεται ή έστω rootάρεται με kingoroot ?

- το playstore μπαίνει εύκολα και ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος (πρώτα aptoide και μετά playstore?)

- από μπαταρία σε gaming με τη φωτεινότητα χαμηλωμένη πώς τα πάει ?

- υπάρχει καμία καλύτερη custom rom ?

- η οθόνη του είναι καλή ?

θελω και εγω να παρω ενα tablet για τη θεια μου ισα να μπαινει internet και κανα viber...

θεωρω οτι η αναλογια οθονης 4:3 ειναι η ιδανικη για browsing και περισωζει την κατασταση οταν παιρνεις οθονη μικροτερη των 10" που κατα ταλλα θεωρω το "σωστο".

οποτε με 67€ και 8" 4:3 IPS δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα... το θεμα ειναι, ειναι επαρκες το ,chipset εστω για αυτη την απλη χρηση που ζηταω? η αξιζει πιο πολυ να πας στο huawei mediapad των 129€ που το 3g του συστυχως δε το εχει αναγκη η θεια?

ειναι διπλα λεφτα,και επειδη μιλαμε για μεγα μαστροχαλαστη προτιμω να της παρω κατι παμφθηνο...αλλα οχι αν δε μπορει καν να κανει τη δουλεια...

ρι λετε? ,browsing + viber θα ειναι ΟΚ?

Κι εγώ για τέτοια χρήση το προορίζω. Θα γράψω νεότερα αύριο οπότε και θα παραλάβω.

By the way, Νέα παραλαβή 19 Αυγούστου. Τελειώνουν τα κομμάτια.

παιδιά μην τρελαθούμε με 10 -20 ευρώ παραπάνω πλέον βρίσκεις πολύ καλύτερα πράγματα από έναν τενεκέ χωρίς playstore

έχουνε πέσει οι τιμές

παιδιά μην τρελαθούμε με 10 -20 ευρώ παραπάνω πλέον βρίσκεις πολύ καλύτερα πράγματα από έναν τενεκέ χωρίς playstore

έχουνε πέσει οι τιμές

Όπως?

έχουνε πέσει οι τιμές

Όπως είπαν τα παιδιά που το πήραν το play store μπαίνει μ' ευκολία!

Πέρα από αυτό, πες μας για ποια tablet μιλάς?

• Like 1

έχουνε πέσει οι τιμές

Ποια ειναι αυτά τα φοβερά 8αρια με ips ? Link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...