chrismath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιά είναι η διαδικασία για μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιά είναι η διαδικασία για μετά?Είναι λίγο μπέρδεμα μετά τα πράγματα, πρέπει να περάσεις και κάποια επιπλέον πράγματα, δεν το έχω κάνει οπότε δεν μπορώ να σου πω. Έχει πάντως σχετικό βίντεο στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Είναι λίγο μπέρδεμα μετά τα πράγματα, πρέπει να περάσεις και κάποια επιπλέον πράγματα, δεν το έχω κάνει οπότε δεν μπορώ να σου πω. Έχει πάντως σχετικό βίντεο στο youtube. Αν σου είναι εύκολο στείλε μου το ink για το youtube (εφόσον το έχεις) γιατί εγώ δεν ο βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν σου είναι εύκολο στείλε μου το ink για το youtube (εφόσον το έχεις) γιατί εγώ δεν ο βρίσκω. το youtube δεν το βρήκα, αλλά ένας άλλος τροπος είναι αυτός.Το tablet είναι ηδη root.http://blog.stonebug.gr/install-google-play-and-gmail-android-tablet-using-turbo-x-hive-iv-tablet/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το δικό μου πάντως δεν είναι root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το δικό μου πάντως δεν είναι root το κοιτσξες με το root checker? Αν δεν είναι τότε αλλάζουν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ναι σε δυο ταμπλετ που πηρα για τα παιδια. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VRaCh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πήγε στα 79€ πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και πάλι η τιμή αυτή είναι πολυ καλή αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα με την έλλειψη play store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
periklisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σε καινούργιο μηχάνημα που δεν είναι root ποιά είναι η διαδικασία για να βάλουμε το play store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 εγω εβαλα το aptoide που με καλυπτει πληρως, χωρις τους σπαστικους ελεγχους και περιορισμους του play store 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στα 67,90€ στο Crazy Sundays... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 τι λετε αξιζει για αυτην την τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 super ειναι το μηχανάκι..του περνας play store..και ειναι μια χαρα για τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 super ειναι το μηχανάκι..του περνας play store..και ειναι μια χαρα για τα λεφτά του Αδερφέ το έχεις και το λες? Γιατί στα 12 σχόλια στο eshop κανείς δεν είπε ότι πέρασε το play store! Λένε για όλα τ' άλλα stores εκτός από αυτό! Εννοώ, γίνεται να περάσεις το play store? Από γωνίες θέασης και μπαταρία τι λέει? Σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μιας και το Lg G Pad 400 που έχει αρχίζει και τα παίζει! Ωστόσο με προβληματίζει το βάρος του Maxell που είναι 400gr ενώ το Lg είναι 100gr ελαφρύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα