johni41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα! Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω το παλιό μου ασύρματο ποντίκι μιας και πολλές φορές το κουνάω και πάει οπου θέλει αυτό ή κουνιέται όποτε και οσο θέλει αυτό! Είδα στα 21€ σαν προσφορά αυτό της Logitech και το σκέφτομαι. http://www.cosmodata.gr/product/162475/ αν κάτσω στον καναπέ σε απόσταση 2-3 μέτρα από τον υπολογιστή θα πιανει; Γιατί λέει 10μέτρα εμβέλεια Αλλά ποτέ δεν ισχύουν τα νούμερα. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο που να αξίζει; χρήση είναι απλή (σερφαρισμα,πολλές ταινίες, διαχείριση αρχείων και λίγο παιχνίδια ) Λεφτά δε θέλω να δώσω πάνω από 30€ εκτός κ αν είναι κάτι που να αξίζει! Ευχαριστώ!
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τα Logitech και πιο συγκεκριμένα όσα δουλεύουν με δεκτή unifying όπως αυτό του link σου πιάνουν στο διάολο μακρια, ΑΡΚΕΙ να μην υπάρχουν εμπόδια ανάμεσα αλλιώς κάνουν διακοπές
johni41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το μόνο εμπόδιο θα είναι η πλάτη του καναπέ και ίσως το σώμα του tower αν το έχω στα πίσω usb... Δεν νομίζω ότι είναι τραγικά εμπόδια για 2-3μέτρα. Τι ποντίκι με προβληματίζει Γιατί πρέπει να είναι μικρό και όχι κανονικό. Βέβαια Όλα συνηθεια είναι... Η τιμή είναι Καλή; μάλλον ναι αφού στο Σκρουτζ είναι η πιο χαμηλή.
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 αν είναι πίσω στο tower κάποιες στιγμές θα έχεις διακοπές, σημασία δεν έχει η απόσταση αλλά τα εμπόδια αυτό έχω καταλάβει τόσα χρόνια με τη logitech για αυτό και στο δικό μου ποντίκι τη κεραία την έχω με hub επάνω στο γραφείο ώστε να υπάρχει "οπτική επαφή" έχω μια παραλλαγή του ποντικιού σου για το laptop μου στο ίδιο μέγεθος (όχι το m185 που έχει το combo, αλλά το m175 που πωλείται σκέτο και δεν υποστηρίζει unifying κατά τα άλλα είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα μιας και το έψαξα λιγάκι) είναι όντως μικρό, δε θα το κοιτούσα για desktop αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή δηλαδή και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα. για desktop όμως δε θα το ήθελα για κανένα λόγο
johni41 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλημέρα και πάλι! Τελικά δεν αγόρασα κάτι Γιατί ότι βρήκα ήταν με μικρό ποντίκι... Έχω δει ένα combo της Logitech το mk550 που έχει και κανονικό ποντίκι . πάει λίγο παραπάνω βέβαια από 30 € Αλλά ίσως αξίζει. Το θέμα είναι ότι στο Σκρουτζ δε το βρίσκω και στο Google το βρήκα στο eBay. Να προχωρήσω σε αγορά από eBay? Το σκέφτομαι Γιατί ουτε εγγύηση δε θα παίζει ουτε σίγουρα θα είναι και αυθεντικό (μάλλον). Δεν έχω αγορασει ποτέ κάτι της προκοπής από eBay. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης βρήκα εδώ στις αγγελίες το ποντίκι σκετο του combo που λέω στην αρχή. Αργότερα αν βρω ένα πληκτρολόγιο Logitech ασύρματο που να μου κάνει , με τον ίδιο δέκτη (τον μικρό) , θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ και τα 2 Με έναν από τους 2 δέκτες; για να μη χρησιμοποιώ τσάμπα 2 usb θύρες...
Bender83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εγώ έχω ένα της Microsoft δύο τρία χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα (με χρήση 6 8 ώρες τη μερα) . Προσωπικά κάθε επαφή που είχα με logitech ασύρματο σε ένα χρόνο τα είχαν φτυσει οι διακόπτες. Όντως καλύτερα να έχεις ενα χαμπ κάπου "ορατά"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα