i_sinig Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω πρόβλημα με την ταχύτητα download στο mtorrent. H σύνδεση μου είναι καλή δηλαδή δεν έχω προβλήματα στο surfing άλλα όταν κατεβάζω από utorrent η κατάσταση είναι τραγική, κατεβάζει με 10-20-30kb..... τι μπορεί να φταίει? windows8 μπαίνω με λάπτοπ ασύρματα άλλα έχω δοκιμάσει και ενσύρματα....
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μαλλον τα αρχεια που κατεβαζεις εχουν πολλους leechers και λιγους seeders. Δοκιμασε σε κατι αλλο να δεις
i_sinig Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Όχι παιδιά τα αρχεία που κατεβάζουν έχουν πάρα πολλούς seeders
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ειναι οκ οι ρυθμισεις του utorrent ;;; ειναι πρασινο το βελακι κατω;;;
i_sinig Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ναι πράσινο είναι γενικά έχω κάνεις τις βασικές ρυθμίσεις, unlimited speed download κτλ. λέτε να φταίνε τα ports?
tzizzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 κατεβαζεις απο private tracker η απο ελευθερο ? αν ειναι priivate θα πρεπει να κανεις portforward
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα