spocky Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.Ψαχνω τον τελευταιο καιρο για τηλεοραση και εχω καταμπερδευτει με τοσα μοντελα που κυκλοφορουν.Ειχα καταληξει στη σειρα 6200 της samsung στις 50 ιντσες αλλα περασα μια βολτα απο τον Κωτσοβολο και μου εδειξαν την 60αρα 6203.Λογω του οτι εχω αποσταση 4 μετρα απο την τηλεοραση ,αξιζει να παω στην συγκεκριμενη 60αρα η να προτιμησω την ποιοτητα εικονας της σειρας 6200(50 με 55 ιντσες).Εχει κανεις καμια γνωμη για την 6203(εκθεσιακο κομματι)?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ. (Εκτός αν βρεις καμία σούπερ προσφορά του στυλ 50% έκτωση). Ο λόγος είναι ότι έχουν φάει την μισή ζωή τους οι τηλεοράσεις αυτές. Σκέψου πόσες ώρες είναι αναμένες στο κατάστημα και σε τι συνθήκες... Είναι πολύ ρίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τελικα το ρισκαρα γιατι μου την αφησαν σε καλη τιμη.Μεχρι τωρα εχω θετικες εντυπωσεις(δν ειμαι και το πιο εμπειρο ματι), αλλα το θεμα με μου ειναι οτι με τοσα settings στην εικονα το χουν κανει πολυ περιπλοκο πλεον.Αισθητα μεγαλη διαφορα στο θεμα μεγεθος απο την προηγουμενη 46αρα που ειχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ. (Εκτός αν βρεις καμία σούπερ προσφορά του στυλ 50% έκτωση). Ο λόγος είναι ότι έχουν φάει την μισή ζωή τους οι τηλεοράσεις αυτές. Σκέψου πόσες ώρες είναι αναμένες στο κατάστημα και σε τι συνθήκες... Είναι πολύ ρίσκο. Συν οτι ολοι οι πελατες τις εχουν λιωσει στα test drive και σε καθε λογης ταλαιπωρια με τα χερια τους.Συμφωνω απολυτα.Οχι σε εκθεσιακο κομματι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω δεν θα την επερνα σε καμια περιπτωση.Μακαρι να σου βγει καλη παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η 6203 διατέθηκε στα μαγαζιά στο τέλος του 2014. Άρα πάνω από 4 μήνες έκθεσης δεν έχει. Οι πελάτες τεστ drive??? Χαχα ανέκδοτο. Στους 500 οι δύο θα το κάνουν. Γενικώς οι tv δεδομένης της διάρκεια ζωής που έχουν οι 4 μήνες χρήσης δεν είναι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 graphist83 εχεις καθολου αποψη για το συγκεκριμενο μοντελο?Ξερω οτι εχει downgraded το smart και το desighn σε σχεση με τη σειρα 6 αλλα σαν panel δεν βρηκα πολλες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η 60αρα, έχει πάνελ VA από την sharp. Αξιοπρεπής tv σε καλή τιμή και ωραίο μέγεθος. Μια χαρά είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα