qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Θυμάμαι παλαιά γύρω στα 18 όταν είχαν φύγει οι γονείς μου ταξιδι εξωτερικό και το είχα κάνει τεκέ για να τιμήσω το αυτοσχέδιο μου τασάκι με πηλο. Για να φύγει η τσιγαρίλα των 2-3 ημερών πήρε κανα μηνα..Σαν πολύ λες, δε ποτίζει έτσι εύκολα ο χώρος
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 πολύ που να πάρει. έχω βάλει πρώτο στόχο να μειώσω καφέδες και μετά τσιγάρο.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καπνίζω 4 χρόνια. Ποτέ μέσα στο δωμάτιο με κλειστή μπαλκονόπορτα και ποτέ στο σαλόνι, εκτός αν κάθομαι δίπλα στο τζάκι για να φυσάω μέσα τον καπνό. Άν κάτσω κάπου έξω κοιτάζω πρώτα αν καπνίζουν και άλλοι και αν όχι δεν το σκάω ούτε εγώ, αλλιώς ανάβω κανένα.
kanesaxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Κομμένο 7 χρόνια περίπου. Και ναι, μου λείπει ώρες ώρες το στριφτούλι μου
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το εχω κοψει απο τον Αυγουστο. Με κουρασε η φαση. 1
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Υπάρχει γενικά μια τάση για ελάττωση ή κόψιμο ή είναι ιδέα μου;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Υπάρχει γενικά μια τάση για ελάττωση ή κόψιμο ή είναι ιδέα μου; Πιστεύω, μάλλον η ιδέα σου. Απλά όποιος κόβει το τσιγάρο ενθουσιάζεται και αποκτάει μια τάση να θέλει να λέει αυτό που κατάφερε ίσως με πολύ δυσκολία από δω κι από κει. Και αυτό είναι γενικότερο θέμα οχι μόνο με το κάπνισμα, απεναντίας αυτός που καπνίζει δεν έχει να πει κάτι, απλά συνεχίζει το κάπνισμα και τέλος. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Υπάρχει γενικά μια τάση για ελάττωση ή κόψιμο ή είναι ιδέα μου; Με τον κατήφορο που έχουν πάρει πλέον οι μισθοί/συντάξεις, ~100€/μήνα για τσιγάρα είναι πολλά Ένας νέος π.χ. που παίρνει βασικό, πρέπει να είναι χαζός για να δίνει το 1/4 του μισθού του στα τσιγάρα 1
theoritikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ξέρω άνθρωπο που κάπνιζε σαν φουγάρο για 10+ χρόνια, αλλά το έκοψε μια κι έξω. Το παράδοξο είναι πως δεν του λείπει καθόλου! Ήταν εξαρτημένος από την νικοτίνη.
nemesiskp Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν το εχω δοκιμασει καν και ουτε προκειται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα