Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι παλαιά γύρω στα 18 όταν είχαν φύγει οι γονείς μου ταξιδι εξωτερικό και το είχα κάνει τεκέ για να τιμήσω το αυτοσχέδιο μου τασάκι με πηλο. Για να φύγει η τσιγαρίλα των 2-3 ημερών πήρε κανα μηνα..

Σαν πολύ λες, δε ποτίζει έτσι εύκολα ο χώρος
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καπνίζω 4 χρόνια. Ποτέ μέσα στο δωμάτιο με κλειστή μπαλκονόπορτα και ποτέ στο σαλόνι, εκτός αν κάθομαι δίπλα στο τζάκι για να φυσάω μέσα τον καπνό. Άν κάτσω κάπου έξω κοιτάζω πρώτα αν καπνίζουν και άλλοι και αν όχι δεν το σκάω ούτε εγώ, αλλιώς ανάβω κανένα.

Δημοσ.

Υπάρχει γενικά μια τάση για ελάττωση ή κόψιμο ή είναι ιδέα μου;

Πιστεύω, μάλλον η ιδέα σου. Απλά όποιος κόβει το τσιγάρο ενθουσιάζεται και αποκτάει μια τάση να θέλει να λέει αυτό που κατάφερε ίσως με πολύ δυσκολία από δω κι από κει. Και αυτό είναι γενικότερο θέμα οχι μόνο με το κάπνισμα, απεναντίας αυτός που καπνίζει δεν έχει να πει κάτι, απλά συνεχίζει το κάπνισμα και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει γενικά μια τάση για ελάττωση ή κόψιμο ή είναι ιδέα μου;

Με τον κατήφορο που έχουν πάρει πλέον οι μισθοί/συντάξεις, ~100€/μήνα για τσιγάρα είναι πολλά

Ένας νέος π.χ. που παίρνει βασικό, πρέπει να είναι χαζός για να δίνει το 1/4 του μισθού του στα τσιγάρα

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω άνθρωπο που κάπνιζε σαν φουγάρο για 10+ χρόνια, αλλά το έκοψε μια κι έξω. Το παράδοξο είναι πως δεν του λείπει καθόλου! Ήταν εξαρτημένος από την νικοτίνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...