Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποτέ.

Με ενοχλεί ακόμα και η μυρωδιά....

και εμένα το ίδιο 

Δημοσ.

Εκλεισα 8 χρονια που δεν καπνιζω(καπνιζα 3 πακετα την ημερα για πολλα χρονια).Το εχω ξαναπει οτι η ευκαιρια μου δοθηκε σε ενα δυνατο κρυωμα που δεν μπορουσα να καπνισω οποτε ειπα τωρα τερμα.(ειχα και ασθμα)

Ενταξει ακομα θελω να καπνισω ενω με ενοχλει η μυρωδια του εγκεφαλικα οι κινησεις οταν βλεπω καποιον να αναβει τσιγαρο η σε ταινιες με πιανει κατι(ειδικα με τον καφε αστο...).Η Μητερα μου που το εχει κοψει πιο πολλα χρονια νιωθει το ιδιο και μου ειπε ουτε για πλακα μην αναψεις ενα τσιγαρο(το ειχε κανει πιο παλια που το ειχε κοψει και ξαναρχισε).

Μακαρι να το εκοβαν ολοι κακο κανει αλλα αυτο πρεπει να το αποφασισεις μονος σου...!

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομιζω καποιος που κανει 2-3 τη μερα κ οχι καθε μερα εχει τοσο θεμα με εναν που κανει πακετα,απλα δυσκολα καποιος μενει σε τοσο λιγα.

Δημοσ.

Εκλεισα 8 χρονια που δεν καπνιζω(καπνιζα 3 πακετα την ημερα για πολλα χρονια).Το εχω ξαναπει οτι η ευκαιρια μου δοθηκε σε ενα δυνατο κρυωμα που δεν μπορουσα να καπνισω οποτε ειπα τωρα τερμα.(ειχα και ασθμα)

Παρόμοια φάση με πρόβλημα υγείας που μετά με βοήθησε αρκετά ώστε να βελτιώσω την υγεία μου πέρασα και εγώ, όχι βέβαια για κάπνισμα αλλά διατροφικό θέμα. Από τότε άρχισα να πιστεύω οτι πολλές φορές ο οργανισμός αρρωσταίνει και με κάποιον τρόπο αμύνεται ώστε να αντιδράσουμε αλλάζοντας τους τρόπους και τις συνήθειές μας ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε μου δεν καπνιζα πανω απο 10-15 τσιγαρα την ημερα,στην χειροτερη 1 πακετο αν ημουν ολη την ημερα και μεχρι αργα το βραδυ ξυπνιος.

2-3 τσιγαρα με τον καφε,κανα 2 μετα το φαγητο κλπ.Αναβα τσιγαρο μολις αρχιζα να χαρμανιαζω και οχι μηχανικα απο βαρεμαρα.Αν καπνιζα πολλα μπουχτιζα.

Οποτε καποιος πχ που καπνιζει 5 χρονια 1 πακετο την ημερα θα εχει καπνισει τα ιδια τσιγαρα με καποιον που καπνιζει 10 χρονια 10 τσιγαρα την ημερα και σε μικροτερο χρονικο διαστημα,οποτε θα εχει κανει περισσοτερη ζημια.

Εμενα το λαθος μου ηταν οτι το ξεκινησα στα 13,5-14.Εφοσον δοκιμασεις 1 τσιγαρο και σου αρεσει το πιθανοτερο ειναι να το αρχισεις.Μακαρι να μην μου αρεσε και να μην το αρχιζα ποτε.Απ'οτι εχω διαβασει δεν υπαρχει κυτταρο του σωματος που να μην επηρεαζεται απο τις χημικες ουσιες του τσιγαρου.Κανει ζημια παντου.

Ειναι 1 απολαυση που σε σκοτωνει αργα.

Δημοσ.

Μισώ την φιλοσοφία του καπνίσματος και θεωρώ αγένεια να καπνίζουν μπροστά μου χωρίς να με ρωτήσουν σε κλειστό χώρο ή ανοιχτό που μου όμως έρχεται ο καπνός.

Συχνά όταν επισημαίνω σε αγενής το ζωτικό δικαίωμα μου να αναπνέω μου απαντούν επικαλούμενοι το δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν ή το δικαίωμα της πλειοψηφίας την δεδομένη στιγμή. Τελικά μάλλον τα καίει όντως τα εγκεφαλικά κύτταρα.

• Like 1
Δημοσ.

^This

Έχω τσακωθεί πολλές φορές με φίλους και συγγενείς που θέλουν να καπνίσουν μέσα στο σπίτι. Τόσο δύσκολο να καταλάβουν πως κάνει ώρα να φύγει η μπόχα από την τσιγαρίλα?

• Like 1
Δημοσ.

^This

Έχω τσακωθεί πολλές φορές με φίλους και συγγενείς που θέλουν να καπνίσουν μέσα στο σπίτι. Τόσο δύσκολο να καταλάβουν πως κάνει ώρα να φύγει η μπόχα από την τσιγαρίλα?

Σπιτι σου ή σπιτι τους;;;. Σπιτι σου καλα κανεις. Σπιτι τους παιζεις με τους ορους τους αλλιως δεν ξαναπας..
  • Like 1
Δημοσ.

^This

Βετο. Αν γουσταρουν, μονο εξω στο μπαλκονι, και με κλειστες πορτες, σαν τα πρεζακια. Αν δεν γουσταρουν, σπιτια του, ή να συναντιεστε εξω. (heavy καπνιστης speakin')

Σκεψου και ΟΛΑ τα υφασματα-ηλεκτρονικα, και τα μουσια-μαλλια. Η τσιγαριλα απο το χωρο δεν φευγει σχεδον ποτε. Αυτο το καταλαβαινει μονο καποιος που δεν καπνιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι παλαιά γύρω στα 18 όταν είχαν φύγει οι γονείς μου ταξιδι εξωτερικό και το είχα κάνει τεκέ για να τιμήσω το αυτοσχέδιο μου τασάκι με πηλο. Για να φύγει η τσιγαρίλα των 2-3 ημερών πήρε κανα μηνα..

Δημοσ.

Όχι ποτέ στην ζωή μου δεν έχω καπνίσει και απεχθάνομαι και την μυρωδιά του ακόμα.

Παρακάτω σας ανεβάζω να δείτε πνευμόνια καπνιστή και πνευμόνια μη καπνιστή μπας και σωθείτε μερικοί από τον αργό θάνατο του καπνίσματος και το κόψετε.

Σας ανεβάζω εδώ να δείτε τα πνευμόνια ενός μη καπνιστή και ενός καπνιστή.

post-280985-0-30256500-1427725845_thumb.jpg

Δημοσ.

Σπιτι σου ή σπιτι τους;;;. Σπιτι σου καλα κανεις. Σπιτι τους παιζεις με τους ορους τους αλλιως δεν ξαναπας..

Ασφαλώς δεν ξανα πας αν σε καλέσουν και δεν σε σέβονται!!!

Δημοσ.

Όχι ποτέ στην ζωή μου δεν έχω καπνίσει και απεχθάνομαι και την μυρωδιά του ακόμα.

Παρακάτω σας ανεβάζω να δείτε πνευμόνια καπνιστή και πνευμόνια μη καπνιστή μπας και σωθείτε μερικοί από τον αργό θάνατο του καπνίσματος και το κόψετε.

Σας ανεβάζω εδώ να δείτε τα πνευμόνια ενός μη καπνιστή και ενός καπνιστή.

Σε ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την κινηση σου να μας ενημερωσεις για κατι που δεν ειχαμε φανταστει, ουτε ειχαμε ξανακουσει ποτε!

Εμενα μου αλλαξες τα μυαλα. Την ωρα που εκανα τσιγαρο, το εσβησα καπακια και πεταξα το πακετο μαζι με τα τασακια. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...