tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 χαχααχχαχαχα σιγά όλοι ρε χασίκλες Αααα Μπαν οχι και χασικλες αν καπνιζεις 2 πακετα international την μερα.... Τι θα ελεγε ο μαρλευ;; 1
Μπαν Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αααα Μπαν οχι και χασικλες αν καπνιζεις 2 πακετα international την μερα.... Τι θα ελεγε ο μαρλευ;; χαχαχχαχχαχαχχα ο μπόμπυς 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αυτος ο παλαβος , ναι...που ηθελε 2 κιλα χορταρι την μερα...
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πρόσεχε τι απαντήσεις δίνεις, από κάποιους μπορεί να μεταφραστούν κατά το δοκούν. ε τι ψεματα να πω?
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 οσοι καπνίζετε γράψτε ναι και οι άλλοι οχι για πλάκα το κάνω για να περνάει η ώρα εγώ προσωπικά όχι Εγώ λέω για ακόμη περισσότερη πλάκα για να περάσει η ώρα, να γράψετε οχι όσοι καπνίζετε και ναι όσοι δεν καπνίετε.
Par1s* Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (Γεμάτος περηφάνια) Μετά από 10 χρόνια καπνιστής, είμαι καθαρός 9 μήνες! Μαχαίρι.. Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε ηλεκτρονικό. Και είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόμουν. Επίσης εκτός από την υγεία και βρωμιά, αυτό το διάστημα δεν ξόδεψα ~600 ευρώ σε τσιγάρα. 6
Μπαν Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (Γεμάτος περηφάνια) Μετά από 10 χρόνια καπνιστής, είμαι καθαρός 9 μήνες! Μαχαίρι.. Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε ηλεκτρονικό. Και είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόμουν. Επίσης εκτός από την υγεία και βρωμιά, αυτό το διάστημα δεν ξόδεψα ~600 ευρώ σε τσιγάρα. μπράβο ρε φίλε
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (Γεμάτος περηφάνια) Μετά από 10 χρόνια καπνιστής, είμαι καθαρός 9 μήνες! Μαχαίρι.. Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε ηλεκτρονικό. Και είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόμουν. Επίσης εκτός από την υγεία και βρωμιά, αυτό το διάστημα δεν ξόδεψα ~600 ευρώ σε τσιγάρα. Ferrari να πάρεις (σε λίγα χρόνια βέβαια). 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ε τι ψεματα να πω? Οh God... Eγώ προσπάθησα.. ο τελικός λόγος ανήκει πια στους πιο αμείλικτους κριτές, τους ινσόμνιαξ 1
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Η 1η φορα που το εκοψα ηταν για 2 χρονια,η 2η για 1 χρονο. Ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια,το εχω κοψει πριν 9 μηνες. Οι πρωτες ημερες ειναι δυσκολες κυριως λογω εξαρτησης της νικοτινης.Μετα ειναι ομως το ψυχολογικο κομματι που αναλογα τον χαρακτηρα του ατομου εχει και διαφορετικη διαρκεια και ενταση. Οταν ομως εισαι πρωην καπνιστης ξερεις πως ειναι η γευση του και γενικα η εικονα του,σου λειπει αυτη η συνηθεια.Ευκολα μπορεις να το αρχισεις σε καποια στεναχωρια.Εκει βρισκεται η παγιδα.Χρειαζεται εγωισμος.Η γυμναστικη βοηθαει αρκετα πιστευω και ισως η καλυτερη εποχη να το κοψει καποιος ειναι το καλοκαιρι γιατι μπορει να αποφευγει τους κλειστους χωρους που οι περισσοτεροι καπνιζουν γυρω του,οτι χειροτερο,τρελαινεσαι. Η υγεια ειναι το σημαντικοτερο.Τα χρηματα ερχονται δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα