Alithinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Μετακόμισα εδώ και ένα μήνα σε νέο σπίτι, και είχα αποφασίσει μαζί να αλλάξω και πάροχο. Έτσι από οτε double play που είχα, έβαλα το double play της cyta. Χθες ήρθε ο τεχνικός της cyta, (ευτυχώς περίπου δυο βδομάδες νωρίτερα από ότι μου είχαν πει στο τηλέφωνο) και συνέδεσε το router στο νέο σπίτι. Από ότι διαπίστωσα σε αυτό το νέο σπίτι δεν υπάρχει δεύτερη πρίζα τηλεφώνου για τον ίδιο αριθμό (duplex) όπως στο παλιό που ήμουν. Το παλιό είχε 2 πρίζες, και σε όποια και αν έβαζες π.χ. μια συσκευή τηλεφώνου, λειτουργούσε κανονικά με τον ίδιο αριθμό, και έτσι είχα σε μια το router, και στην άλλη το τηλέφωνο, μαζί με το φίλτρο. Πάρα ταύτα, το router που μου έφερε η cyta, ένα ZTE, έχει πάνω του υποδοχή για τηλέφωνο, και μου πε ο τεχνικός να το συνδέσω εκεί πριν φύγει, και έτσι και έκανα. Πήρα 1-2 τηλέφωνα να δω αν λειτουργεί, και έμεινα ικανοποιημένος, μιας και μετά από σχεδόν ένα μήνα, μπορούσα να πάρω ξανά τηλέφωνο! Ωστόσο σήμερα διαπίστωσα πως υπάρχει ένα πρόβλημα: Ενώ εγώ μπορώ να πάρω τηλέφωνο, όταν με παίρνει κάποιος, το τηλέφωνο δεν χτυπάει! Δοκίμασα 3 διαφορετικές συσκευές, και με τις 3 συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα, άρα το πρόβλημα δε το έχει κάποια συσκευή τηλεφώνου. Το πράσινο φωτάκι για το τηλέφωνο στο router είναι αναμμένο. Τι μπορεί να φταίει, και τι να κάνω ? Μπορεί να με παίρνουν τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, και να μην έχω ιδέα.
Pseudonumo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Μετακόμισα εδώ και ένα μήνα σε νέο σπίτι, και είχα αποφασίσει μαζί να αλλάξω και πάροχο. Έτσι από οτε double play που είχα, έβαλα το double play της cyta. Χθες ήρθε ο τεχνικός της cyta, (ευτυχώς περίπου δυο βδομάδες νωρίτερα από ότι μου είχαν πει στο τηλέφωνο) και συνέδεσε το router στο νέο σπίτι. Από ότι διαπίστωσα σε αυτό το νέο σπίτι δεν υπάρχει δεύτερη πρίζα τηλεφώνου για τον ίδιο αριθμό (duplex) όπως στο παλιό που ήμουν. Το παλιό είχε 2 πρίζες, και σε όποια και αν έβαζες π.χ. μια συσκευή τηλεφώνου, λειτουργούσε κανονικά με τον ίδιο αριθμό, και έτσι είχα σε μια το router, και στην άλλη το τηλέφωνο, μαζί με το φίλτρο. Πάρα ταύτα, το router που μου έφερε η cyta, ένα ZTE, έχει πάνω του υποδοχή για τηλέφωνο, και μου πε ο τεχνικός να το συνδέσω εκεί πριν φύγει, και έτσι και έκανα. Πήρα 1-2 τηλέφωνα να δω αν λειτουργεί, και έμεινα ικανοποιημένος, μιας και μετά από σχεδόν ένα μήνα, μπορούσα να πάρω ξανά τηλέφωνο! Ωστόσο σήμερα διαπίστωσα πως υπάρχει ένα πρόβλημα: Ενώ εγώ μπορώ να πάρω τηλέφωνο, όταν με παίρνει κάποιος, το τηλέφωνο δεν χτυπάει! Δοκίμασα 3 διαφορετικές συσκευές, και με τις 3 συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα, άρα το πρόβλημα δε το έχει κάποια συσκευή τηλεφώνου. Το πράσινο φωτάκι για το τηλέφωνο στο router είναι αναμμένο. Τι μπορεί να φταίει, και τι να κάνω ? Μπορεί να με παίρνουν τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, και να μην έχω ιδέα. Να πάρεις τηλέφωνο στη cyta στο 13811 και να το αναφέρεις. Αν το σηκώσουν Σήμερα δουλεύουν ως τις 5 θεωρητικά. Καλό ξεμπέρδεμα, ποτέ μου δεν τους συμπάθησα και όταν τους χρειάστηκα δεν ήταν εκεί (είχα Cyta).Μπορεί να έτυχε.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Μετακόμισα εδώ και ένα μήνα σε νέο σπίτι, και είχα αποφασίσει μαζί να αλλάξω και πάροχο. Έτσι από οτε double play που είχα, έβαλα το double play της cyta. Χθες ήρθε ο τεχνικός της cyta, (ευτυχώς περίπου δυο βδομάδες νωρίτερα από ότι μου είχαν πει στο τηλέφωνο) και συνέδεσε το router στο νέο σπίτι. Από ότι διαπίστωσα σε αυτό το νέο σπίτι δεν υπάρχει δεύτερη πρίζα τηλεφώνου για τον ίδιο αριθμό (duplex) όπως στο παλιό που ήμουν. Το παλιό είχε 2 πρίζες, και σε όποια και αν έβαζες π.χ. μια συσκευή τηλεφώνου, λειτουργούσε κανονικά με τον ίδιο αριθμό, και έτσι είχα σε μια το router, και στην άλλη το τηλέφωνο, μαζί με το φίλτρο. Πάρα ταύτα, το router που μου έφερε η cyta, ένα ZTE, έχει πάνω του υποδοχή για τηλέφωνο, και μου πε ο τεχνικός να το συνδέσω εκεί πριν φύγει, και έτσι και έκανα. Πήρα 1-2 τηλέφωνα να δω αν λειτουργεί, και έμεινα ικανοποιημένος, μιας και μετά από σχεδόν ένα μήνα, μπορούσα να πάρω ξανά τηλέφωνο! Ωστόσο σήμερα διαπίστωσα πως υπάρχει ένα πρόβλημα: Ενώ εγώ μπορώ να πάρω τηλέφωνο, όταν με παίρνει κάποιος, το τηλέφωνο δεν χτυπάει! Δοκίμασα 3 διαφορετικές συσκευές, και με τις 3 συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα, άρα το πρόβλημα δε το έχει κάποια συσκευή τηλεφώνου. Το πράσινο φωτάκι για το τηλέφωνο στο router είναι αναμμένο. Τι μπορεί να φταίει, και τι να κάνω ? Μπορεί να με παίρνουν τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, και να μην έχω ιδέα. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μην εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα.
PAVMK3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 απο την συνδεση του μόντεμ, που γίνετε απο τεχνικό της cyta.... η φορητότητα ολοκληρώνετε την επόμενη ημέρα.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 η φορητοτητα κανονικα θελει 2-3 ωρες εκτος αν για καποιο λογο εχει πεσει κανα np cancel αν το θυμαμαι καλα οποτε πρεπει να ξαναζητηθει.η εκτος αν εχει γινει καποιο λαθος και δεν εχει περαστει κατι σωστα οποτε και δεν μπορει να δεχτει κληση απο καποια συγκεκριμενη εταιρεια μονο.το ειχα παθει και εγω αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα