revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Θέλω ήλιο και 20-25 βαθμούς. April will deliver.... 1
theoritikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Να παει να συνουσιαστει ο καιρός . Κάθε φορά επιστρέφω σαν βρεγμένη γάτα στο σπίτι .Ασε που θέλω 2 μέρες για να στεγνώσουν τα ρούχα που φορούσαν... 1
Anorymous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 το ξενέρωμα είναι ότι απλά βρέχει δε ρίχνει καρέκλες για να γουστάρουμε... Είναι σπαστικό! Ετσι ας ρηξει επιτελους εναν κατακλισμο να γουσταρουμε
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ετσι ας ρηξει επιτελους εναν κατακλισμο να γουσταρουμε Έχει γραφεί και σχετικό τραγούδι
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εμενα με βολευει παντως να βρεχει ολη την ανοιξη λογω αλλεργιας στην γυρη μουααχαχχααχαχααχαχα 5
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εμενα με βολευει παντως να βρεχει ολη την ανοιξη λογω αλλεργιας στην γυρη μουααχαχχααχαχααχαχα Εγώ θέλω να βγάλει δυνατό ήλιο και να ανέβουν οι θερμοκρασίες για μια βδομάδα ακριβώς! Να ξεγελαστούν τα κωλοπεύκα, χορτάρια, κλπ που αμολάνε την κωλογύρη τους παντού κ μετά αν γίνεται να συνεχίσει ο ίδιος καιρός μέχρι τον Ιούνιο. Ειδικά την Κυριακή του Πάσχα θέλω ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.(Έχω στέγη για να ψήσω τα κοψίδια σαν αυθεντικός ελληναράς κ να πιω τα κρασιά μου οπότε no-problem). Έτσι θα έχω γλιτώσει τη τσέπη μου από το κόστος των αντι-ισταμινικών και την καταπίεση στο ανοσοποιητικό μου. ΒΡΟΧΗ FTW 24/7 3
gatokoritso Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ρε ρε χιονίζει? http://www.antenna.gr/news/Society/article/398479/megali-pempti-me-broxes-xionia-kai-tsoyxtero-kryo 2
eddie1996 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Βόρεια πρόαστεια δεν χιόνισε καθόλου όπως έλεγαν στις ειδήσεις χαλάζι ναι μπορεί να έριξε αλλά χιόνι ούτε μια νιφάδα. Απλώς βροχές πολλές,κρύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα