φραμπάλα Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για τον χειμωνα 2010-2011 λεω. Ο 2009-2010 ηταν ζεστος κι αυτος; Δωσε πληροφοριες θα σε πληρωσω.
PostHelper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για τον χειμωνα 2010-2011 λεω. Ο 2009-2010 ηταν ζεστος κι αυτος; Δωσε πληροφοριες θα σε πληρωσω. Α εισαι για τα πανηγυρια και τρολαρεις. Δεν το ηξερα, κακως απαντησα εξαρχης.
anwnymh29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Έχω να δω 3 μέρες. Νομίζω ξεμπερδέψαμε για τα καλά επιτέλους ΧΑ! Εχω σκοτωσει ηδη 2!! Ακομα εδω ειναι τα σκασμενα ! 1
d_gkal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 τελη νοεμβρη και ειμαστε μς κοντομανικα. ελεος. κανε κρυο επιτελους. ριξε κανα χιονι. 1
anwnymh29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Που ειναι το κρυο οεο??Περπατημα πρωι πρωι στο κεντρο και εγινα μουσκεμα..Αφυσικα πραγματα !
Getta Robo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ο κοσμος που φοραει μπουφαν κασκωλ εσωθερμικα κτλ ειναι ακομα πιο αφυσικος. "Ρεσυ γιατι φορας ολα αυτα, αφου εχει βρωμοζεστη, τον εχουμε τρελανει τον καιρο εδω και χρονια" - Μα ειμαστε με το ενα ποδι στο Δεκεμβρη, τι να φορεσω; - "Κατι ελαφρυτερο και δροσεροτερο ισως; Ντυνεσαι βαση θερμοκρασιας και κλιματος η βαση τι μηνα εχουμε;" " Μα εχουμε σχεδον Δεκεμβρη ! " . . . 4
Adon1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Να ειμαι μεσα στο λεοφωρειο, να βλεπω καμια 30ρια ανθρωπους με φλις,μπουφαν,κασκολ μεχρι το ρουθουνι, ο αλλος ειχε κατεβασμενο στο πηγουνι φουλφεης και εγω να ειμαι με φορμα ,κοντομανικο και καφε ανα χειρας. Τα βλεμματα ηταν για φωτο 4
eddie1996 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Να ειμαι μεσα στο λεοφωρειο, να βλεπω καμια 30ρια ανθρωπους με φλις,μπουφαν,κασκολ μεχρι το ρουθουνι, ο αλλος ειχε κατεβασμενο στο πηγουνι φουλφεης και εγω να ειμαι με φορμα ,κοντομανικο και καφε ανα χειρας. Τα βλεμματα ηταν για φωτο και το χειρότερο είναι πως βάζουν οι οδηγοί ζεστό καλοριφερ ζεσταίνεσαι και ανοίγεις παράθυρα...
Ison_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ο κοσμος που φοραει μπουφαν κασκωλ εσωθερμικα κτλ ειναι ακομα πιο αφυσικος. "Ρεσυ γιατι φορας ολα αυτα, αφου εχει βρωμοζεστη, τον εχουμε τρελανει τον καιρο εδω και χρονια" - Μα ειμαστε με το ενα ποδι στο Δεκεμβρη, τι να φορεσω; - "Κατι ελαφρυτερο και δροσεροτερο ισως; Ντυνεσαι βαση θερμοκρασιας και κλιματος η βαση τι μηνα εχουμε;" " Μα εχουμε σχεδον Δεκεμβρη ! " . . . Παίζει έναν ρόλο ότι τα καλοκαιρινά ρούχα είναι φυλαγμένα/πακεταρισμένα για το επόμενο καλοκαίρι και φοράς αναγκαστικά τα χειμωνιάτικα που έχεις βγάλει έξω. Το μπουφάν φοριέται πάντως, δεν είναι τραγικά υψηλές οι θερμοκρασίες. Επίσης αμφιβάλλω αν είδες άνθρωπο με κασκόλ/ισοθερμικό. Νομίζω έβαλες λίγη σαλτσούλα εκεί
βασίλης33 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Η κατασταση με τα κουνουπια ειναι για κλαματα. καθε βραδυ κανω 2-3 φονους τουλαχιστων... να μημ μιλησω για τα ρουχα!!! ειπαν θα πεσει η θερμοκρασια απο σημερα αλλα οχι απλα δεν επεσε αλλα για περιεργο λογο ανεβαινουν και οι ελαχιστες!!! το βραδυ το δωματιο μου ειναι φουρνος! να ανοιξω δεν μπορω θα γεμισω κουνουπια και γενικα δυσκολευομαι να κοιμηθω λογο ζεστης. καλα που δεν εχω και παπλωμα κατευασμενο. τι να πω.... η πλακα ειναι οτι μεχρι την παραδκευη οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ με τις ΜΕΓΙΣΤΕΣ σχεδον ΕΞΙΣΟΡΟΠΟΥΝΤΕ!!!απιστευτο δλδ 16μεγιστη 15-16 ελαχιστη την νυχτα. *πραγματικα οτι να ναι.... Τον σκισαμε τον καιρο
Getta Robo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παίζει έναν ρόλο ότι τα καλοκαιρινά ρούχα είναι φυλαγμένα/πακεταρισμένα για το επόμενο καλοκαίρι και φοράς αναγκαστικά τα χειμωνιάτικα που έχεις βγάλει έξω. Το μπουφάν φοριέται πάντως, δεν είναι τραγικά υψηλές οι θερμοκρασίες. Επίσης αμφιβάλλω αν είδες άνθρωπο με κασκόλ/ισοθερμικό. Νομίζω έβαλες λίγη σαλτσούλα εκεί Εδω και πεντε χρονια τουλαχιστον στην Αθηνα, καθε χρονο και πιο ζεστα ειναι. Ειδικα τα τρια τελευταια χρονια η κατασταση εχει ξεφυγει. Ποσα χρονια χρειαζεται ο μεσος κοσμος να συνειδητοποιήσει την κατασταση; Και καλα να τα εχεις ανεβασει τα ρουχα, εστω απο συνηθεια τοσα χρονια. Οταν βγαινουν ολοι και λενε πως εχουμε και θα εχουμε ψηλες θερμοκρασιες για το ευρυτερο μελλον, τι δικαιολογια υπαρχει; Και στο τραινο το σημερα μεσημερι με κοντα τριαντα βαθμους μεσα, ηταν ποσος κοσμος με μπουφαν και πολυ βαρυ ρουχισμο. Δεν υπερβαλω. 1
φραμπάλα Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Α εισαι για τα πανηγυρια και τρολαρεις. Δεν το ηξερα, κακως απαντησα εξαρχης. δεν αναφέρθηκα σε σένα...πολύ εύκολα παρεξηγείσαι
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Ρόδο για τον Νοέμβριο ως τώρα είναι 25 βαθμοί και η μέση ελάχιστη πάνω από 18. http://penteli.meteo.gr/stations/lindos/NOAAYR.TXT Νοέμβριος έτσι...
michael92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εδω και πεντε χρονια τουλαχιστον στην Αθηνα, καθε χρονο και πιο ζεστα ειναι. Ειδικα τα τρια τελευταια χρονια η κατασταση εχει ξεφυγει. Ποσα χρονια χρειαζεται ο μεσος κοσμος να συνειδητοποιήσει την κατασταση; Και καλα να τα εχεις ανεβασει τα ρουχα, εστω απο συνηθεια τοσα χρονια. Οταν βγαινουν ολοι και λενε πως εχουμε και θα εχουμε ψηλες θερμοκρασιες για το ευρυτερο μελλον, τι δικαιολογια υπαρχει; Και στο τραινο το σημερα μεσημερι με κοντα τριαντα βαθμους μεσα, ηταν ποσος κοσμος με μπουφαν και πολυ βαρυ ρουχισμο. Δεν υπερβαλω. Θεσσαλονίκη έχουμε 20 βαθμούς και έχει αιθαλομίχλη , στους 3-5 βαθμούς που θα έχει τον Φεβρουάριο τι θα γίνει; Όποιος εφηύρε τους καυστήρες pellet πρέπει να σταυρωθεί. 1
Adon1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Η πλακα ειναι λιγο να πεσει η θερμοκρασια ολοι αρχιζουν και καινε . Ηδη η γειτονια μ καθε βραδυ μυρίζει καμμενοξυλίλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα