Ντάκω Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καρατσεκαρισμένο. Το επιβεβαιώνει και η Πετρούλα στο twitter....
PostHelper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 γιατί κάνει ζέστη ? φιρί φιρί το πάει να κατεβάσω τα αμάνικα απο το πατάρι και να γίνει πανικός πότε λέτε να πέσει η θερμοκρασία ? 23-24 του μηνος θα αρχισει να πεφτει αλλα οχι σε επιπεδα ψυχρας ή κρυου. Να σας δωσω ενα λινκ: http://www.meteociel.fr/modeles/gefs.php?carte=1 Πατηστε πανω στον χαρτη για οποια περιοχη ενδιαφερεστε για την προβλεψη κατευθειαν απο το Αμερικανικο μοντελο καιρου(ενα απο τα 4 κορυφαια παγκοσμιως). Το πανω λεει την θερμοκρασια(οχι επιφανειας(για επιφανειας πατατε Temp 2m κατω) αλλα η πτωση εκει σημαινει και σχεδον παντα πτωση στην επιφανεια που ζουμε) και το κατω αναφερει τις βροχες και οπως πχ μπορει να δει κανεις για Αθηνα πχ τις επομενες 8 ημερες δεν προβλεπεται απολυτως τιποτα. Το μεσαιο αγνοηστε το. Το πως διαβαζεται κανονικα ολο αυτο και τι σημαινει καθε πραγμα, θελει να γραφω τεραστια κειμενα οποτε..... 3
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τον λογο. Ο λογος ειναι ενας, οτι μισω καθε τι που δεν ειναι λογικο! Μισω καθε τι που ειναι λαθος. Οποτε θελω να το διορθωνω! Οποτε οταν εχουμε την ναυαρχιδα της μη λογικης, την ναυαρχιδα του παραλογισμου και της ψευτιας στην μετεωρολογια(για Ελλαδα), και στην προβλεψη καιρου, το εν λογω σαιτ δηλαδη που διασπειρει ψευδη πραγματα συνεχως, ε λογικο να το φωναζω μπας και σβησει. Και ισως με κανει καλυτερο ανθρωπο γιατι προσπαθω να κανω ολους τους αλλους να αποφυγουν με καθε μεσο να δουνε εστω και μια ειδηση αυτου του σαιτ. Δειτε ειδησεις που εχει μόνο σε καθε στιγμη. Δεν ειναι η υπερβολη της υπερβολης ειναι η ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ!! Λεει ΣΥΝΕΧΩΣ υπερβολικα ΨΕΜΑΤΑ για τον καιρο(και οχι μόνο, αφου και για μεγαλους σεισμους που ερχονται στην Ελλαδα εχει μιλησει κατα καιρους) και κανονικα η διασπορα ψευδων ειδησεων κλπ αποτελει παρανομη πραξη αλλά κανείς φυσικα στην Ελλαδα δεν ασχολειται με την τηρηση των νόμων οποτε και αυτος αλλά και τα διάφορα(δεκαδες) ειδησεογραφικα σαιτ τον αναπαραγουν(αλλου που δεν θελουν και αυτα να βαζουν πολυκροτους τιτλους για να παταει καποιος στο λινκ να διαβαζει τα λανθασμενα, φαντασμενα και ψευτικα αρθρα του ΑρηΚον) και παραπλανουν και φοβιζουν πολλες φορες το μυαλο του κοσμου. Ενα απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ παραδειγματα: το εν λογω σαιτ απο τον αυγουστο του 2013 ειχε ξεκινησει να μιλαει, κλασικα οπως κανει παντα, για τον βαρυτερο χειμωνα της 100ετιας και διάφορα άλλα τετοια. Ε σιγα σιγα αρχισαν τον χορο και πολλα άλλα ειδησεογραφικα σαιτ και μαλιστα και το σταρ εβγαλε ρεπορταζ για το οτι ερχεται πολυ βαρυς χειμωνας επικαλουμενο μαλιστα το μετεωρολογικο κεντρο( ) greek-weather.org(οταν στην πραγματικοτητα πισω απο αυτο ειναι ενα παιδιλιο 22-23 χρονων που οταν τον ειδα το 2011 ηταν ενα αμιλητο, παντελως ασχετο με τον καιρο 18-19χρονο που ειχε αποψη για ολα και υποστηριζε με θερμη οτι με την αλλαγη της θερινης ωρας τον οκτωβρη, αυτοματα ψυχραινει ο καιρος γιατι εχουμε 1 ωρα ηλιου λιγοτερη ανα μερα! ) .Το κακο εξαπλωθηκε και το φθινοπωρο ειχε επικρατησει πλεον μια διαρρεουσα αποψη οτι ο χειμωνας θα ειναι εξαιρετικα βαρυς. Και ο ξαδερφος μου παρολες τις διαβεβαιωσεις μου οτι κατι τετοιο δεν το ξερουμε σε καμια περιπτωση και δεν φαινεται σε κανενα μοντελο, αγορασε 1-2 τονους παραπανω ξυλα, μόνο και μόνο λογω των παντελως λανθασμενων ειδησεων που ξεκινησαν απο το εν λογω σαιτ. Καιρικά τζιχαντιλίκια 101.Mιλάμε ψηλέ το τερμάτισες.Νταξ οι καιρικές κόντρες είναι πασίγνωστες στα ελλαδιστάν φόρα αλλά οι δικές σου υστερίες εναντίον αυτού του σαιτ τα σπάνε.Σου έκλεψε τη δόξα ρε μαν εκεί στο σαλόνικα κ τα βλέπεις κάπως ε;Μικρή πόλη για να χωράει πολλούς καιρόφιλους.Σαν καλός τσάτσος πάντως που είμαι σκέφτομαι να σε δώσω στο ''παιδίλιο'' για τα ποστ σου εναντίον του στο ίνσο .Πάντα γούσταρα να βλέπω λαιβ καιρικές διαμάχες.Άντε με το καλό κ στα δικαστήρια.Ελπίζω σύντομα να φτάσετε αλα οτζει σιμσον σταιλ σε δικαστικά δράματα κ να το βλέπουμε σε λαιβ σύνδεση από το νιφάδα.γρ Καιρικό ξεκατίνιασμα τώρα.Θέλω αίμα! ΥΓ.Πάντως και γαμώ τις διαφημίσεις του κάνεις με το rant σου.Ήδη εγώ το τσέκαρα το σαιτ.Ορίστε και το λινκ για τους ενδιαφερόμενους. http://greek-weather.org/ 1
φραμπάλα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θυμαστε τον χειμωνα του 2010 που εκανε ζεστες Δεκεμβρη μηνα; Θυμαστε μηπως ποτε ξεκινησαν τα κρυα;Και ποσο διηρκησαν;
φραμπάλα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Είχε 20 βαθμούς μέχρι μέσα Δεκέμβρη.Το μετά δεν θυμάμαι. Επίσης τον χειμώνα του 2012-2013 είχε ελαφρύ χειμώνα.Θυμάστε; Μήπως και φέτος θα πάει έτσι (μακάρι);
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Οι πληροφορίες μου λένε για 7-8 βαθμούς πτώση της θερμοκρασίας σε σχέση με τώρα προς την Παρασκευή
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε είπαμε.. βλέπω το μέλλον αλλά όχι και τόσο μακριά! 1
vsl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 θα κάνει παγωνιά φέτος; αν ναι, πότε; Περιμένεις να σου δώσω τέτοιες πληροφορίες έτσι τσάμπα;
anwnymh29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μακαρι να βαλει κρυουλακι μπας και ψοφησουν τα σιχαμενα τα κουνουπια!! 2
PostHelper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Είχε 20 βαθμούς μέχρι μέσα Δεκέμβρη.Το μετά δεν θυμάμαι. Ηπιοτατος και θερμος ΟΛΟΣ ο χειμωνας(2009-2010) για νοτια Ελλαδα με νοτιαδες ολη την ωρα. Βορεια Ελλαδα επισης ζεστος αλλά με αρκετες χιονοπτωσεις στα ημιορεινα μετα τον δεκεμβρη και δυτικη Μακεδονια πολυ χιονι.
Pankar95 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μακαρι να βαλει κρυουλακι μπας και ψοφησουν τα σιχαμενα τα κουνουπια!! Έχω να δω 3 μέρες. Νομίζω ξεμπερδέψαμε για τα καλά επιτέλους ΧΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα