Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αύριο θα φτάσει 25 βαθμούς. η τελευταία ζεστή μέρα της σεζόν. 

όσοι από εσάς παραπονιέσται για το ελληνικό καλοκαίρι σας μισώ. 

κοιτάω να τοπικά νούμερα ανεργίας και ξεθυμώνω. 

• Like 2
  • Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αύριο θα φτάσει 25 βαθμούς. η τελευταία ζεστή μέρα της σεζόν. 

Ναι σιγά.

Ζέστες θα έχουμε μέχρι και Οκτώβριο όπως κάθε χρόνο.

Δημοσ.

κ ένα στατιστικό έτσι για να το παίξω μούρη

Για να δείτε πόσο  ζέστη βαράει στην Αθήνα το καλοκαίρι. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά του ιστορικού μετ. σταθμού στο λόφο του Θησείου την περίοδο 1955-2015 η μέση μέγιστη θερμοκρασία Ιουλίου διαμορφώνεται στους 33.36 βαθμούς. Περίπου το ίδιο είναι για την αντίστοιχη περίοδο στον ιστορικό σταθμό του αεροδρομίου της Λάρισας με 33.42 βαθμούς .Στον ιστορικό σταθμό της Ν.Φιλαδέλφειας από την άλλη για την αντίστοιχη περίοδο είναι 33.94 βαθμοί.

Αντίθετα για τα τελευταία 30 χρόνια, που είναι συνήθως η αγαπημένος τρόπος αναφοράς των μετεωρολόγων, στο Θησείο η μέση μέγιστη Ιουλίου είναι 34.4 βαθμοί, στην Ν.Φιλαδέλφεια 34.8 και στην Λάρισα μόλις 34.0. Αυτό γιατί τα τελευταία 15 χρόνια η Αθήνα έχει γαμηθεί στους καύσωνες.

Δημοσ.

¨Οπως και ο υπόλοιπος πλανήτης ( για την αιτία δεν είμαι σίγουρος, ανθρώπινη δραστηριότητα / ηλιακή δραστηριότητα / κάτι άλλο? ) :

http://www.weather-in-greece.gr/o-pio-zestos-ioulios-stin-istoria-kairos-meteo-thermokrasies-pagkosmios-2015

http://www.weather-in-greece.gr/pos-epireazei-ton-el-ninio-ton-kairo-tis-elladas

Δημοσ.

καήκαμε ρε π@υστη μου , άντε να δροσίσει , τελειώνει ο Σεπτέμβρης κ ακόμα χρειάζομαι να αλλάξω μπλούζα στη δουλειά -.- 

Το βράδυ καλά είναι , τη μέρα όμως χέσε μέσα. 

• Like 3
Δημοσ.

καήκαμε ρε π@υστη μου , άντε να δροσίσει , τελειώνει ο Σεπτέμβρης κ ακόμα χρειάζομαι να αλλάξω μπλούζα στη δουλειά -.- 

Το βράδυ καλά είναι , τη μέρα όμως χέσε μέσα. 

there there

tumblr_inline_nim181fpcl1r1uc0k.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά, τον Σεπτέμβριο τον υπολογίζω πάντα σαν καλοκαίρι. Και ο καιρός αυτός (ζέστη, αλλά ανεκτή) θα πάει μέχρι μέσα Οκτώβρη.

Το φθινόπωρο έρχεται γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, όταν αρχίζουν οι πρώτες σοβαρές συννεφιές και βροχές και φοράμε τα μακρυμάνικα.

Όπως και ο χειμώνας θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου, όταν πρωτοχρειάζεσαι θέρμανση και μπουφάν.

1-2 βδομάδες πάνω ή κάτω έτσι συμβαίνει κάθε χρόνο.

Δημοσ.

χαμός μάγκες , τρελές καταιγίδες απο χθες το βράδυ , χειμωνιάτικες full
η δροσιά? woooooooohoooooooooo , μακάρι να το πάει έτσι απο δω κ πέρα απο θέμα δροσιάς να ηρεμήσουμε :D
πόσο γουστάρω να αράζω στο κρεβάτι κ να βλέπω έξω να γίνεται χαμός... :3

• Like 1
Δημοσ.

άσε κ εγώ τώρα έχω θέμα γιατι δεν έχω ups ... θα ανοίξω θέμα για αγορά ups δεν πάει άλλο 

εντομεταξύ ένα βίντεο τη βροχή με το g2 κ εκτός απο ποιότητα έχει και περίεργο ήχο :S
καλά την καταιγίδα κ τις αστραπές ούτε καν που τις "είδε" , μόνο κάπου στο "52 που κάνω zoom στο δρόμο φαίνεται λίγο οτι βρέχει 
τέσπ 

βρόχαααααααααααα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...