headbanger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αύριο θα φτάσει 25 βαθμούς. η τελευταία ζεστή μέρα της σεζόν. όσοι από εσάς παραπονιέσται για το ελληνικό καλοκαίρι σας μισώ. κοιτάω να τοπικά νούμερα ανεργίας και ξεθυμώνω. 2
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχ head. Ρε το βράδυ ξεπαγιασα ξεκολάτε λίγοοοο
Pankar95 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αύριο θα φτάσει 25 βαθμούς. η τελευταία ζεστή μέρα της σεζόν. Ναι σιγά. Ζέστες θα έχουμε μέχρι και Οκτώβριο όπως κάθε χρόνο.
headbanger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 δεν νομίζω Πανκαρ. εδώ οκτώβριο παίζει χιονάκι και παγωνιά
Pankar95 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 δεν νομίζω Πανκαρ. εδώ οκτώβριο παίζει χιονάκι και παγωνιά Ουπς σόρυ, δεν είδα το Location.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 κ ένα στατιστικό έτσι για να το παίξω μούρη Για να δείτε πόσο ζέστη βαράει στην Αθήνα το καλοκαίρι. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά του ιστορικού μετ. σταθμού στο λόφο του Θησείου την περίοδο 1955-2015 η μέση μέγιστη θερμοκρασία Ιουλίου διαμορφώνεται στους 33.36 βαθμούς. Περίπου το ίδιο είναι για την αντίστοιχη περίοδο στον ιστορικό σταθμό του αεροδρομίου της Λάρισας με 33.42 βαθμούς .Στον ιστορικό σταθμό της Ν.Φιλαδέλφειας από την άλλη για την αντίστοιχη περίοδο είναι 33.94 βαθμοί. Αντίθετα για τα τελευταία 30 χρόνια, που είναι συνήθως η αγαπημένος τρόπος αναφοράς των μετεωρολόγων, στο Θησείο η μέση μέγιστη Ιουλίου είναι 34.4 βαθμοί, στην Ν.Φιλαδέλφεια 34.8 και στην Λάρισα μόλις 34.0. Αυτό γιατί τα τελευταία 15 χρόνια η Αθήνα έχει γαμηθεί στους καύσωνες.
liakjim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ¨Οπως και ο υπόλοιπος πλανήτης ( για την αιτία δεν είμαι σίγουρος, ανθρώπινη δραστηριότητα / ηλιακή δραστηριότητα / κάτι άλλο? ) : http://www.weather-in-greece.gr/o-pio-zestos-ioulios-stin-istoria-kairos-meteo-thermokrasies-pagkosmios-2015 http://www.weather-in-greece.gr/pos-epireazei-ton-el-ninio-ton-kairo-tis-elladas
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 καήκαμε ρε π@υστη μου , άντε να δροσίσει , τελειώνει ο Σεπτέμβρης κ ακόμα χρειάζομαι να αλλάξω μπλούζα στη δουλειά -.- Το βράδυ καλά είναι , τη μέρα όμως χέσε μέσα. 3
WorldOfGlass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 καήκαμε ρε π@υστη μου , άντε να δροσίσει , τελειώνει ο Σεπτέμβρης κ ακόμα χρειάζομαι να αλλάξω μπλούζα στη δουλειά -.- Το βράδυ καλά είναι , τη μέρα όμως χέσε μέσα. there there 1
Ison_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ουσιαστικά, τον Σεπτέμβριο τον υπολογίζω πάντα σαν καλοκαίρι. Και ο καιρός αυτός (ζέστη, αλλά ανεκτή) θα πάει μέχρι μέσα Οκτώβρη. Το φθινόπωρο έρχεται γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, όταν αρχίζουν οι πρώτες σοβαρές συννεφιές και βροχές και φοράμε τα μακρυμάνικα. Όπως και ο χειμώνας θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου, όταν πρωτοχρειάζεσαι θέρμανση και μπουφάν. 1-2 βδομάδες πάνω ή κάτω έτσι συμβαίνει κάθε χρόνο.
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 χαμός μάγκες , τρελές καταιγίδες απο χθες το βράδυ , χειμωνιάτικες fullη δροσιά? woooooooohoooooooooo , μακάρι να το πάει έτσι απο δω κ πέρα απο θέμα δροσιάς να ηρεμήσουμε πόσο γουστάρω να αράζω στο κρεβάτι κ να βλέπω έξω να γίνεται χαμός... :3 1
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κεραυνοί, χαλάζι, π'τάνα όλα. Ο καλύτερος καιρός για διάβασμα και ύπνο. Το ίντερνετ να μην είχε πρόβλημα μόνο. 4
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 άσε κ εγώ τώρα έχω θέμα γιατι δεν έχω ups ... θα ανοίξω θέμα για αγορά ups δεν πάει άλλο εντομεταξύ ένα βίντεο τη βροχή με το g2 κ εκτός απο ποιότητα έχει και περίεργο ήχο :Sκαλά την καταιγίδα κ τις αστραπές ούτε καν που τις "είδε" , μόνο κάπου στο "52 που κάνω zoom στο δρόμο φαίνεται λίγο οτι βρέχει τέσπ βρόχαααααααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα