Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν τον καιρό εδώ στην Εσθονία τίποτα παιδιά. Την Άλλη φορά είχε ήλιο και συννεφιά και ψυχαλιζε με αέρα αλλά είχε Ζέστη
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ στην Αλεξανδρούπολη έχΕι συνεφεια και ένα ωραίο δροσερό αεράκι αλλά ελπίζω να μην βρέξει
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν τον καιρό εδώ στην Εσθονία τίποτα παιδιά. Την Άλλη φορά είχε ήλιο και συννεφιά και ψυχαλιζε με αέρα αλλά είχε Ζέστη
_hopelesscase_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι ειναι στας ευρωπας, μπορει να εχεις στο ιδιο μισαωρο ζεστη, χαλαζι, ηλιο, βροχη, ουρανιο τοξο, ηλιο. Δεν με χαλει, αλλα μπερδευομαι στο ντυσιμο λιγο.
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θεσσαλονίκη τα χαράματα έριξε έναν μίνι τυφώνα κάτσε κάλα για ένα μισάωρο. μετλα απλά βροχή
eddie1996 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καιρέ άκουσε με!! Δεν θέλω συνεφιά και βροχές. Μόνο ήλιο και με θερμοκρασία μέγιστη 29 το μεσημέρι. Γιατί άμα χαλάσεις δεν θα βλέπω τις κοντές βερμούδες των κοριτσιών και τις κοιλιές των 20αρηκων στο μετρό και στο λεωφορείο
WorldOfGlass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καιρέ άκουσε με!! Δεν θέλω συνεφιά και βροχές. Μόνο ήλιο και με θερμοκρασία μέγιστη 29 το μεσημέρι. Γιατί άμα χαλάσεις δεν θα βλέπω τις κοντές βερμούδες των κοριτσιών και τις κοιλιές των 20αρηκων στο μετρό και στο λεωφορείο Νο. Τράβα βρες γκομενα. Αν συνεχίσει να κάνει ζέστη θα ψοφήσω -.- 1
eddie1996 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Νο. Τράβα βρες γκομενα. Αν συνεχίσει να κάνει ζέστη θα ψοφήσω -.- Για πλάκα το λέω. Στους 29 ,με βοριά 4-5 μποφορ με ήλιο σου φαίνεται ζέστη?
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για πλάκα το λέω. Στους 29 ,με βοριά 4-5 μποφορ με ήλιο σου φαίνεται ζέστη?Και εγω για πλακα το λεω.Εχω ψοφησει ηδη.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 O WorldOfGlass δεν αστειεύεται ποτέ φίλε. 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 έχουμε φτάσει στο στάδιο και ή λίγη ζέστη ν σπάει νεύρα.τελείωνε βαρεθηκα.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα