eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απίστευτη η ζέστη χθες... Ναι όντως ήμουν στο μπαλκόνι εχθές το βράδυ και δεν είχε τίποτα από αέρα σκέτη άπνοια...
Pankar95 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαφνικά έχει συννεφιάσει για τα καλά. Λέτε να βρέξει;
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως το συννεφακι ακολουθούσε τον Ντόναλντ, έτσι ακολούθησε κι εμένα κ έπεσαν μερικές σταγόνες στο κεφάλι μου. Πλέον έχει μείνει μόνο η συννεφιά κ η ζέστη (live αναμετάδοση από Άνω Πατήσια).
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 θεσσαλονικη μαζευει συννεφα. προβλεπω ψιλοβροχο σχετικη δροσουλα εχει μπορω να πω.
tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μην δω γκρίνια στην πρώτη βροχή σας έφαγα 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επόμενη γκρίνια σε αυτό το τόπικ κάτα Φεβρουάριο μερία με κρύα και βροχές. See you there !!! 1
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 συννέφιασε κ @@ , τίποτα δε ρίχνει , πήγε να ρίξει σταμάτησε , ζέστη ρε πούστη κ έχω κ νεύρα για κάτι άσχετο θα δαγκώσω κανέναν στην καρωτίδα 4
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αν δειτε απο μενα, σας δινω το ελευθερο για πισσα, πουπουλα, κλπ ο καιρος λεει για καταιγιδα σε λιγες ωρες. ΜΑΚΑΡΙ 2
Apoll Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τοξοβόλε είσαι αργός. Παλαιά αυτά. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και βρέχει τόση ώρα τώρα Θεσσαλονίκη λες και θα βγει εκτός μόδας. (και είχε και ένα αεράκι χτες που την αράξαμε στον Λευκό Πύργο, άνετα καμμία σχέση με το βράσημο των περασμένων ημερών)
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εδώ είναι καθαρός , λέει βροχές και καταιγίδες για αύριο-μεθαύριοαν δε το δω δεν το πιστεύω
Anorymous Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αθηνα είπαν τώρα το πρωί θα βρέξει και έχει βγάλει ένα ήλιο να με το συμπάθιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα