Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας το ελπίσω τουλάχιστον για Μακεδονία, γιατί έχω άλλες 13 μέρες εδώ, και με κόβω να ανεβαίνω κανένα Όλυμπο για λίγη δροσιά.

• Like 2
  • Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα ανέβει Όλυμπο είχε κάτω πάνω από 35, και οταν φτασαμε στο οροπεδιο το θερμομετρο στο καταφυγιο εδειχνε 7 βαθμους στις εντεκα το πρωι. Αλλα παρολαυτά ο ηλιος βαρούσε άσχημα στη διαδρομή.

Σαμοθράκη να πας, τέλειο κλίμα για μέρες καύσωνα. Πρωί άνετα, βράδυ με πουλόβερ.

Και τέτοια εποχή θα έχουν φύγει οι (πολλοί) χίπηδες.

To πιο ζεστό μέρος που έχω βρεθεί στην ελλάδα είναι τα δωδεκάνησα, δεν θα άντεχα να περάσω άλλο καλοκαίρι εκεί, και ειδικά Νίσυρος. Είναι και κανονικό ηφαίστειο, οπότε αν και πολύ όμορφο μέρος για επίσκεψη, με τέλεια θάλασσα, είναι δυστυχώς ανελέητο τοπίο, κλιματολογικά δεν σε λυπάται.

• Like 1
Δημοσ.

Έφυγαν οι πολλές οι ζέστες εδώ και μέρες μην τρελαίνεστε. Το βράδυ κλείνω τον ανεμιστήρα που κοντευα να τον φάω τον Αύγουστο..

Δημοσ.

3 μηνες τωρα σταγονα δεν ειδαμε Κατερινη. 3 μηνες βαρεθηκα να ποτιζω τον κηπο.... Δεν εχω ξαναδει τετοια καλοκαιρινη ανομβρια ποτε μου.

Δημοσ.

Έφυγαν οι πολλές οι ζέστες εδώ και μέρες μην τρελαίνεστε. Το βράδυ κλείνω τον ανεμιστήρα που κοντευα να τον φάω τον Αύγουστο..

Mάλλον κάνεις εκπαίδευση για λοκατζής διότι εκτός αν τα θερμόμετρα έχουν πάθει ομαδική παράκρουση είχατε μέχρι και 42 βαθμούς τοπικά χθές στην Αθήνα.Ρεκόρ όλων των εποχών για Σεπτέμβριο τουλάχιστον εδώ και 118 χρόνια.

Δημοσ.

Εντάξει ζέστη κάνει δεν λέω αλλά είμαι πιο χαλαρός τις τελευταίες 10 μέρες. Οκ ιδρωνω αλλά με ένα μπάνιο είμαι οκ. Βεβαια πηγα για κάτι κρασιά μεσημέρι, ε εκεί σαουνα...

Δημοσ.

Εντάξει ζέστη κάνει δεν λέω αλλά είμαι πιο χαλαρός τις τελευταίες 10 μέρες. 

Βασικά είχε κάνει μια δροσιά πριν 10 μέρες αλλά εδώ και 5-6 μέρες λιώσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...