totem_lost Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να δροσίσει ναι, αλλά να βρέξει γιατί; Για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να κολλήσεις στην κίνηση; Just saying.. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η Ελευσίνα μόλις έσπασε το εθνικό ρεκόρ Ελλάδας όλων των εποχών για τον Σεπτέμβριο με 42 βαθμούς κελσίου σύμφωνα με την ΕΜΥ.Υπενθυμίζω πως η Ελευσίνα κατέχει το Πανευρωπαικό ρεκόρ θερμοκρασίας με 48 βαθμούς κελσίου στις 10 Ιουλίου του 1977 σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό. Tην παλεύεις κουμπάρε με την ζέστη εκεί στην Ελευσίνα? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2015 από Τοξοβόλος___U__K
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να δροσίσει ναι, αλλά να βρέξει γιατί; Για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να κολλήσεις στην κίνηση; Just saying.. νόμιζα οτι έλεγες για θερμοκρασίες επειδή είπες πας σε 20 βαθμούς κάτω εννοείται οτι η βροχή δεν σημαίνει δροσιά απαραιτήτως , μια βροχή κ στα καπάκια μετά απο λίγο ήλιος και πεθάναμε , ιδικά με 40ρια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά πχ την Καλιφόρνια δεν θα την χαλάσει να βρέξει ακόμα και με 40αρια...
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 βρε για Ελλάδα λέω , εκεί έχουν ac ακόμα και στις χέστρες τους αχχαχαχαχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά έχουν και τρελή ξηρασία 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω τις μεσημεριανές προς απογευματινές ώρες εδώ κεντρο Αθήνας παίζει να έκανε υψηλότερη θερμοκρασία από οτι τον προηγούμενο καύσωνα στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Μιλάμε πριν καμιά ώρα που είχε πέσει ο ήλιος φυσούσε αέρας από ένα ανοιχτό τζάμι και ήταν ζεστός ο αέρας λες και είχα αερόθερμο. Το κλιματιστικό το άναψα και έκανε ρεκόρ κατανάλωσης με 100-150Watt παραπάνω από την μέση ισχύ.
nemesiskp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εδω χαϊδαρι το βαρεσε το 40αρι του παντως.Το εξωτερικο θερμομετρο εδειξε 41 καποια στιγμη.Μας πεθανε.
Apoll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ φταίω. Είπα να κατέβω μια εβδομάδα Ελλάδα μετά από 10 χρόνια τώρα που είναι Σεπτέμβριος για να αποφύγω τις ζέστες, και έχω ξεροψηθεί. Για να μην αναφέρω τα τσιμπήματα από τα κουνούπια που η ανοσία που είχα, έχει λήξει....... Τελικά αντί να φιλήσω τα Ελληνικά χώματα όταν ήρθα (και είχε 40αρα στο Μακεδονία), θα φιλήσω τα Αγγλικά μόλις γυρίσω πίσω. 1
WorldOfGlass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αυριο δεν πέσει η θερμοκρασία θα ψοφήσω. Γιατί γεννήθηκα εδώ και δεν γεννήθηκα Καναδά οεο?
Apoll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 13 χρόνια Αγγλία, θα συμφωνήσω. Το καλοκαίρι του 13 και το φετεινό δεν παίζονταν ούτε στην Αγγλία. Θέλει βόρεια Σκωτία αν όχι Orkneys ή Shetlands
_hopelesscase_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλει βόρεια Σκωτία αν όχι Orkneys ή Shetlands Πανέμορφα μέρη, αλλά ετοιμάσου για τρελή κοινωνική ζωή ontopic, κεντρική ευρώπη φέτος όλες οι εποχές ήρθαν στην ώρα τους, ήδη ξεκινάει το φθινόπωρο, και ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και ο χειμώνας αυτή τη φορά γιατί τελευταία μας ξέχασε Για να πω την αμαρτία μου, ένας βαρβάτος αθηναϊκός καύσωνας μου έχει λείψει (ξέρω ξέρω, από το πρώτο βράδυ θα το έπαιρνα πίσω αυτό που μόλις ξεστόμισα)
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 13 χρόνια Αγγλία, θα συμφωνήσω. Το καλοκαίρι του 13 και το φετεινό δεν παίζονταν ούτε στην Αγγλία. Θέλει βόρεια Σκωτία αν όχι Orkneys ή Shetlands Μέτσοβο θέλει ....20 βαθμοί κάτω απο τους υπολοίπους . Χαλαρά μετακόμιζα αλλού να ξεφύγω απο ζέστη+υγρασία , εδώ που μένω είναι full , κολλάς . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα