Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

putin_2846194b.jpg

Bitch please, κεντρικη ευρώπη, καύσωνας με υγρασία εδώ και μέρες

(και χωρίς θάλασσα....)

(ούτε αιρκοντίσιον)

22C με 82% υγρασία. Πίστεψέ με αισθάνεσαι ότι έχει 40+. Κάνεις ντους. Φοράς κοντομάνηκο. Κάνεις 5 βήματα, και έχουν κολήσει τα ρούχα.

Σκέφτομαι αύριο να κοιμηθώ στο γραφείο με το aircon ανοιχτό.

Δεν παίζεται. Ιδίως τα βράδυα σε ένα σπίτι (μονοκατοικία) που είναι γεμάτο παράθυρα και Ανατολικο-Δυτικο. Ήτοι έχει ήλιο από τις 4 πρωί μέχρι τις 21:30 το βράδυ. Και με παράθυρα στον επάνω όροφο που κοιτάνε ουρανό και κάνουν το σπίτι θερμοκήπιο. Ενώ με το που πέφτει το σκοτάδι, δεν μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα γιατί ο τόπος είναι γεμάτος moths και αράχνες. (country house ήθελα ο μλκς).

Κυριολεκτικά το χειρότερο καλοκαίρι από τα 13 που είμαι στην Βρετανία. Ακόμα και το ισόγειο είναι ζεστό. Που 8 χρόνια στο σπίτι δεν ήταν ποτέ έτσι και στην χειρότερη κοιμόμουν καναπέ στο σαλόνι που ήταν δροσερά.

Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζω. Του χρόνου το καλοκαίρι έχει contract Σκωτία. Κάπου ΒΔ που βρέχει συνέχεια και δεν έχει πάνω από 15 το καλοκαίρι.

Δημοσ.

22C με 82% υγρασία. Πίστεψέ με αισθάνεσαι ότι έχει 40+. Κάνεις ντους. Φοράς κοντομάνηκο. Κάνεις 5 βήματα, και έχουν κολήσει τα ρούχα.

Πάτρα 25c με 90% υγρασία (στις 3 τη νύχτα)

τη μέρα παίζει γύρω στους 32c-36 και 60% υγρασία 

εντομεταξυ τις προηγούμενες μέρες έριξε μερικές βροχές δροσιστήκαμε 1-2 μέρες , τώρα?.. βρέχει σε απόσταση 10 λεπτά απ το σπίτι μου πχ αλλα σε εμας τίποτα 

χθες το απόγευμα είχε γεμίσει σύννεφα , ξυπνάω τώρα βγαίνω να δω, πεντακάθαρος ο ουρανός :(

Δημοσ.

22 Βαθμούς και καταιγίδα. 

Αθάνατα Γιάννενα!!!

IMG_20150812_WA0018.jpg

Ευτυχώς θα ανέβω σε λίγες μέρες και θα νιώσω επιτέλους χειμώνα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πιο μουφα Σεπτέμβρη δεν έχω ξαναδει

η κωλόζεστη δεν σταματαει

που είναι το φθινόπωρο :cry:

୧༼ಠ益ಠ༽୨ NOW WE RIOT ୧༼ಠ益ಠ༽୨

twitch chat το κάναμε <3

• Like 1
Δημοσ.

πω ρε μάγκες , μας δουλεύει ο καιρός ... ξέμεινα σε μια περιοχή σήμερα (ξέχασα το πορτοφόλι με εισιτήρια + λεφτά στη δουλειά) κ έπρεπε να περπατήσω 10 χιλιόμετρα με ήλιο 2 το μεσημέρι .... σκιά πουθενά , παραλίγο να πέσω να ψοφήσω , μετά απο non stop προπόνηση + στα καπάκια δουλειά χωρίς ξεκούραση ήμουν αλλα δεν κουράστηκα , με χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα και σε μια φάση στα τελευταία μέτρα έβλεπα σαν flash μαύρο , λες κ πάθαινα blackout 

που είναι η βροχή ? που είναι τα σύννεφα ? fuuuuuuuuuuuuuu

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι στον πεο γίνεται, σήμερα ενώ ήμασταν κυριλέ από θέμα ζέστης στο σπίτι, το βράδυ άρχισε να φυσάει απ'έξω δροσερός αέρας ενώ εσωτερικά του σπιτιού δημιουργήθηκε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα με υγρασία, μυρίζει κάτι σαν ασβέστης, αρχίσαμε να ιδρώνουμε και άναψα κλιματιστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...