gatcha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα έχω το μοντέλο Galaxy Ace gt-s5839i και σήμερα το πρωί το ανοίγω μου δείχνει το αρχικό της κοσμοτέ, μετά μου δείχνει τη λέξη σαμσουνγκ και μετά ξανά τα ίδια χωρίς να μπορώ να βάλω το Pin. Έχω βγάλει μπαταρία την κάρτα τα έχω φυσήξει καλά τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μου μοιαζει σαν να εχει κολλησει το power button... Πατα το αρκετες φορες χωρις μπαταρια και δες αν νοιωθεις το κλικ την ωρα που το πατας. Αν μπορουσες να ξεβιδωσεις τις 5-6 βιδες του bezel και το αφαιρεσεις ομορφα και φυσηξεις το power button ακομα καλυτερα. Αν δεν γινει κατι δοκιμασε wipe data-factory reset απο recovery. Το εχεις "πειραξει" καθολου με root και τετοια ;;;. Πριν στο κανει εγκατεστησες μηπως καμια σκ@τοεφαρμογη;;
gatcha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν έχω πειράξει το κινητό,ούτε κατέβασα κάποια σκ@τοεφαρμογή. Εχτές μια εφαρμογή μου κόλλησε και κόλλησε και το κινητό και έβγαλα την μπαταρία και από τότε το έπαθε. Έκανα αυτό με την μπαταρία ένιωθα τα κλικ κτλ το ξεβίδωσα το καθάρισα και πάλι τίποτα. Το Wipe data-factory reset δεν ξέρω πως γίνεται. Υπάρχει κάποιος οδηγός; θα χάσω τις επαφές κτλ;Ευχαριστώ
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Επαφες δεν χανεις.. Ειναι αποθηκευμενες στο gmail σου. Θα χασεις ολα τα αρχεια και εφαρμογες που ειναι στην μνημη τηλεφωνου. Οχι αυτα που ειναι στην sd αλλα καλου κακου αφαιρεσε την. Για το factory reset κρατας πατημενα τα home button + volume up + power button. Μολις δεις το samsung logo αφηνεις το power. Στο recovery menu σκρολλαρεις με τα volume up-down και επιλεγεις με power button. Κανεις πρωτα wipe cache και μετα wipe data - factory reset. Το factory reser σημαινει οπως βγηκε απο το εργοστασιο.
gatcha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το έκανα όλα καλά πήγανε η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής σώθηκε! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! 1
Stefbal Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες έχω ένα θέμα με τα μηνύματα. Μου στέλνουν ένα μήνυμα και έρχεται συνέχεια το ίδιο πολλές φορές (μου έχει έρθει το ίδιο μήνυμα και 15 φορές!!!). Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Stefbal Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άρα πρέπει να απευθυνθώ στη Vodafone; Ή μήπως ειναι καλύτερα να κάνω ένα factory reset πρώτα ;
Stefbal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δυστυχώς διαπίστωσα οτι τελικά ειναι θεμα κινητού και όχι δικτύου. Έβαλα άλλη κάρτα sim και συνεχίζουν να έρχονται μηνύματα το ένα μετα το άλλο. Τι μπορεί να φτάσει ; Να φταίει εννοώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τα μνμ στα στελνει το ιδιο ατομο;;;λεγοντας θεμα δικτυου εννοω οχι μονο το δικτυο του παραληπτη(εσενα) ,αλλα και του αποστολεα...
Stefbal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γενικά όλα τα μηνύματα που λαμβάνω από διαφορετικούς παραλήπτες, έρχονται πολλές φορές. Άρα λογικά δεν ειναι θεμα αποστολέα.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κανε τοτε το φακτορυ ρεσετ....αν και δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει το software με τα μνμ που ερχονται...
Stefbal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έκανα factory reset και τίποτα. Πάλι τα μηνύματα έρχονται πολλές φορές.
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σου ξαναλεω δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το software με τα απανωτα μνμ....αλλαξε sim...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα