Προς το περιεχόμενο

Galaxy Ace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το μοντέλο Galaxy Ace gt-s5839i και σήμερα το πρωί το ανοίγω μου δείχνει το αρχικό της κοσμοτέ, μετά μου δείχνει τη λέξη σαμσουνγκ και μετά ξανά τα ίδια χωρίς να μπορώ να βάλω το Pin. Έχω βγάλει μπαταρία την κάρτα τα έχω φυσήξει καλά τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μου μοιαζει σαν να εχει κολλησει το power button... Πατα το αρκετες φορες χωρις μπαταρια και δες αν νοιωθεις το κλικ την ωρα που το πατας. Αν μπορουσες να ξεβιδωσεις τις 5-6 βιδες του bezel και το αφαιρεσεις ομορφα και φυσηξεις το power button ακομα καλυτερα. Αν δεν γινει κατι δοκιμασε wipe data-factory reset απο recovery. Το εχεις "πειραξει" καθολου με root και τετοια ;;;. Πριν στο κανει εγκατεστησες μηπως καμια σκ@τοεφαρμογη;;

Δημοσ.

Δεν έχω πειράξει το κινητό,ούτε κατέβασα κάποια σκ@τοεφαρμογή. Εχτές μια εφαρμογή μου κόλλησε και κόλλησε και το κινητό και έβγαλα την μπαταρία και από τότε το έπαθε. Έκανα αυτό με την μπαταρία ένιωθα τα κλικ κτλ το ξεβίδωσα το καθάρισα και πάλι τίποτα. Το Wipe data-factory reset δεν ξέρω πως γίνεται. Υπάρχει κάποιος οδηγός; θα χάσω τις επαφές κτλ;Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επαφες δεν χανεις.. Ειναι αποθηκευμενες στο gmail σου. Θα χασεις ολα τα αρχεια και εφαρμογες που ειναι στην μνημη τηλεφωνου. Οχι αυτα που ειναι στην sd αλλα καλου κακου αφαιρεσε την. Για το factory reset κρατας πατημενα τα home button + volume up + power button. Μολις δεις το samsung logo αφηνεις το power. Στο recovery menu σκρολλαρεις με τα volume up-down και επιλεγεις με power button. Κανεις πρωτα wipe cache και μετα wipe data - factory reset.

Το factory reser σημαινει οπως βγηκε απο το εργοστασιο.

Δημοσ.

Το έκανα όλα καλά πήγανε η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής σώθηκε! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες έχω ένα θέμα με τα μηνύματα. Μου στέλνουν ένα μήνυμα και έρχεται συνέχεια το ίδιο πολλές φορές (μου έχει έρθει το ίδιο μήνυμα και 15 φορές!!!). Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δυστυχώς διαπίστωσα οτι τελικά ειναι θεμα κινητού και όχι δικτύου. Έβαλα άλλη κάρτα sim και συνεχίζουν να έρχονται μηνύματα το ένα μετα το άλλο. Τι μπορεί να φτάσει ;

Να φταίει εννοώ.

Δημοσ.

Τα μνμ στα στελνει το ιδιο ατομο;;;λεγοντας θεμα δικτυου εννοω οχι μονο το δικτυο του παραληπτη(εσενα) ,αλλα και του αποστολεα...

Δημοσ.

Γενικά όλα τα μηνύματα που λαμβάνω από διαφορετικούς παραλήπτες, έρχονται πολλές φορές. Άρα λογικά δεν ειναι θεμα αποστολέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...