STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πόσταρα σε iddle απλά χωρίς bench ταυτόχρονα. Εκεί πάει το άκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτό από που προκύπτει; Δηλαδή τι θέλεις να πεις απο που προκύπτει; Εαν θέλεις τεχνική εξήγηση δεν έχω αλλά το έχω δει σε πολλά CPU AMD κυρίως. Τα Intel έχουν άλλα θέματα πλέον και σκάνε με την μια, δεν σου λέει σταμάτησε ο τάδε πυρήνας σου σκάει ένα bsod 124 και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Στα 3,4ghz / 0,83vcore: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Πίσω και σας έφαγα!!! Ίσα μωρή. Αν και κανονικά τον έχω στα 0,75 γιατί ναι μεν δεν έχει πρόβλημα στα bench αλλά σε κάτι μετατροπές με το ffmpeg μου έβγαζε άκυρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Όταν είχα δοκιμάσει να τον κάνω undervolt, στο stress test του prime95 έσβηνε το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έπρεπε να χαμηλώσω τόσο το ρεύμα σωστά ; Από 1.272 στοκ τον πήγα 1.247 και δεν ήταν σταθερός. Αλλά όταν ανοίγω από bios asus epu τότε το ρεύμα πάει 1.236. Είναι φυσιολογικό μετά από undervolt η συχνότητα του επεξεργαστή να είναι κολλημένη στο maximum και να μην λειτουργεί το cnq ; Λίγο πριν σβήσει το μηχάνημα από το undervolt τότε έτσι έκανε. Και όταν κάνω underclock, σέρνω multiplier 3.4 πχ και μετά όμως δεν λειτουργεί το cnq, μένει στα 3.4 κολλημένο στην επιφάνεια εργασίας, δεν κατεβαίνει σε idle η συχνότητα, ενώ το ρεύμα ανεβοκατεβαίνει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αν το έχεις πειράξει από πρόγραμμα μέσα στα windows τότε από το bios αν σου λέει ότι είναι on μπορεί να είναι off,άλλαξε την ρύθμιση του cnq από ό,τι είναι τώρα στο αντίθετο και δες αν δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Από το bios γίνονται όλα και όταν συμβαίνει αυτό το cnq είναι ανοιχτό. Δεν έχω κάποιο software για oc, ότι oc κάνω γίνεται από το bios και από πουθενά αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Λοιπόν, μετά από καιρό, ορίστε η χαμηλότερη και σταθερότερη τασή του a8 6600k μου. Από το 1.272 που δίνει στοκ η amd, πήγα στο 1.188v, είναι μια γενναία μείωση πιστεύω για το συγκεκριμένο τσιπάκι, το οποίο έχω να ομολογήσω πως με έχει εντυπωσιάσει (από το 1.272 αφαίρεσα 0,08125v). Έχω τρέξει και small fft για μία ώρα στο prime και όλα τέλεια, έπεσε 3 βαθμούς η θερμοκρασία στο μονόωρο stress test, από 52 στους 49 και με την ψύκτρα μάλιστα να δουλεύει στις 2000 rpm από τις 2700 . Κάνει δουλειά η cnps5x performa με την mx-4 τελικά. Αυτό το θέμα είναι ένα από τα καλύτερα btw μαζί με το θέμα των benchmarks και είναι καλό να μείνει ενεργό, έχει πολλά να δώσει πραγματικά . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μακάρι να μείνει ενεργό να βάλουν και άλλα μέλη του φόρουμ δικά τους screenshot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 παιδια sorry για την ερωτηση αλλα εαν κανεις undervolting σε cpu(πχ vcore απο 1.21 σε 1.16v και ειναι σταθερος σε turbo boost (prime95),υπαρχει περιπτωση να προκληθει βλαβη? Και γιατι στο auto η μητρικη δινει περισσοτερο ρευμα αφου μπορει να δουλεψει με λιγοτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οχι δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε καθημερινή λειτουργία.Εκεί που μπορεί να δεις reset ας πούμε είναι σε benchmarks ή stress tests Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οχι δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε καθημερινή λειτοργία.Εκεί που μπορεί να δεις reset ας πούμε είναι σε benchmarks ή stress tests To περιεργο ειναι οτι με μικροτερη ταση ,το prime95 δεν βγαζει error,ουτε reset...επεσε και η θερμοκρασια ~5 βαθμους. απλως μου προκαλεσε εντυπωση οτι στο auto o cpu εχει περισσοτερο voltage(1.21v),ενω δουλευει αψογα με 1.16. Eπομενως το undervolting δεν προκαλει προβλημα στην cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κανένα πρόβλημα.Εγώ στον 8370 τώρα τον έχω με 1,17 και είναι άνετος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 To περιεργο ειναι οτι με μικροτερη ταση ,το prime95 δεν βγαζει error,ουτε reset... Το θέμα είναι ότι οι κατασκευαστές πρέπει να μπορούν να εγγυηθούν την σωστή λειτουργία όλου του επεξεργαστή ακόμα και σε μέγιστο load και όχι μόνο να περνάει το prime για αυτό και βάζουν την τάση που προτείνει ο κατασκευαστής του επεξεργαστή,ναι για έναν απλό χρήστη δεν τρέχει τίποτα, από την στιγμή που το κατέβασε και ξέρει ότι είναι κατεβασμένο, ξέρει ότι αν κολλήσει το οτιδήποτε θα κοιτάξει πρώτα εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα