Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Δε θα σας κουράσω, έχω το εξής μηχάνημα αγορασμένο το 2011:

(η φωτο με τα στοιχεία του πιο κάτω)

Αυτό που μου κάνει είναι οτι απο χθες βράδυ κλείνει με το που πάω να το ανοίξω, είτε να μπει windows είτε safe mode ή ακόμα και στο Post (πιο σπάνια). Για την ακρίβεια κάνει ακριβώς αυτο που ακολουθεί στο βίντεο που βρήκα στο youtube

https://www.youtube.com/watch?v=JJYEJ7HCIT0

Για να σας προλάβω, τον άνοιξα και τον καθάρισα και εβαλα και φρέσκια θερμοαγώγιμη. Τίποτα.

Ξέχασα να αναφέρω οτι φυσικά την μπαταρία την έβγαλα και οτι ο σκληρός μου έχει βγάλει προβληματα αυτά τα χρόνια, κανω κάτι check disks περιοδικά και μου εμφανίζει αναφορές για bad sectors. Λέτε να έφτασε η ώρα του? Μπορεί ένας χαλασμένος δίσκος να κάνει τέτοιο πρόβλημα;

Any ideas???

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά.

post-41031-0-44986900-1427539927_thumb.jpg

Επεξ/σία από Redpill
Δημοσ.

Για να σας προλάβω, τον άνοιξα και τον καθάρισα και εβαλα και φρέσκια θερμοαγώγιμη. Τίποτα.

Μήπως είχε thermal pads και τα αντικατέστησες με πάστα?

Αν ναι, τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Δημοσ.

Μήπως είχε thermal pads και τα αντικατέστησες με πάστα?

Αν ναι, τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Το πρόβλημα υπήρχε ΠΡΙΝ τον ανοίξω και βάλω πάστα. Και οχι, δεν έβγαλα thermal pads απο μεσα. Έβαλα μόνο εκεί που χρειαζόταν.

Δημοσ.

Δείχνει να είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης. Πώς έγινε ο καθαρισμός? Έβγαλες την ψύκτρα εντελώς ώστε να φανούν οι αεραγωγοί και να δεις και την κατάσταση του ανεμιστήρα? Ο ανεμιστήρας είναι εντάξει, περιστρέφεται ελεύθερα όπως πρέπει?

Δημοσ.

Ο καθαρισμός έγινε μια χαρά. Ο ανεμιστήρας περιστρέφεται ελεύθερα. Τι να πω. Εναλλακτικά τί μπορεί να παίζει;

Δημοσ.

Εάν δε χρησιμοποιείς μπαταρία, δοκίμασε να το δουλέψεις με κάποιον άλλο φορτιστή (που είναι τσεκαρισμένο ότι δουλεύει σωστά). Μου έτυχε περίπτωση σε Acer να ανοίγει κανονικά αλλά μετά από λίγο να κλείνει, γιατί δε λειτουργούσε σωστά ο φορτιστής. Με αλλαγή του λύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Επειδή καμια φορά δεν ξέρεις τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα βγάλε και τον προβληματικό δίσκο απο μέσα αν και λογικά η απο υπερθέρμανση ειναι η απο καποιο πρόβλημα στην motherboard

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έβγαλα τον δίσκο και μου έκανε τα ίδια. Άρα δεν ήταν αυτό η αιτία. Ευχαριστώ τον SPANK για την οδηγία. Τελικά το θέμα ήταν όντως η υπερθέρμανση γιατι βλακωδώς όταν ξαναέδεσα τον υπολογιστή δεν συνέδεσα την τροφοδοσία του ανεμιστήρα. Οπότε όλα καλά. Ευχαριστώ και τον Jannis64.

• Like 2
Δημοσ.

Να 'σαι καλά φίλε και σωστά έκανες και ανάφερες ποια ήταν τελικά η αιτία του προβλήματος, για να βοηθηθούν κι άλλοι που πιθανόν να έχουν παρόμοια συμπτώματα στο Laptop τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...