Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop dell με ι7 4510u 8gb ram nvidia 840m και 1tb σκληρό.Θέλω να βάλω έναν ssd 250gb.Ποιον να πάρω?σκέφτομαι για τον samsung 850 evo,και επίσης τον ίδιο σκληρό να τον βάλω με θήκη στο cd για δεύτερο σκληρό. Αυτό μπορεί να μειώσει την διάρκεια της μπαταρίας όμως? και να τον κάνω με θήκη εξωτερικό δίσκο??

Δημοσ.

Παίζουν πολλά ρόλο για την διάρκεια της μπαταρία οποτε θεωρητικά αν δουλεύουν 2 δίσκοι ναι θα μειωθεί αλλα και παλι δεν παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο αυτο οποτε μην σε προβληματίζει ο δίσκος , απο εκει και πέρα η δικά μου πρόταση στα 250 gb ειναι ο crucial http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=43834&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

Δημοσ.

Δεν θα μειωθεί η αυτονομία σου βαζοντας τον hdd ως δεύτερο δίσκο . Αντιθέτως μπορεί και να βελτιωθεί ελαφρώς καθώς τη συνεχή λειτουργία του OS θα την έχει ο ssd και ο hdd θα λειτουργεί μόνον ως πρόσβαση οπότε χρειάζεσαι την "αποθηκη" σου.

Samsung Evo κι από εμένα (τον έχω κιολας).

Δημοσ.

Τον Samsung τον έχουν πάρει πολύ κόσμος και λένε ότι είναι πολύ γρήγορος αλλά προβληματιζομαι με το γεγονός ότι στον 840 πρόβλημα με ταχύτητες στον 850 κάποιοι έκαναν firmware update πολύ bug αυτή η εταιρία στο software κομμάτι

Δημοσ.

Μόνον ο 840 είχε αυτό το θέμα, το οποίο λύθηκε με firmware update. Ούτε ο παλιότερος 830 ούτε ο καινούργιος 850 έχουν τέτοιο θέμα. Αντιθέτως στο κομμάτι software η Samsung είναι 10 έτη μπροστά. Καμιά άλλη εταιρεία δεν έχει το Rapid Mode που χρησιμοποιεί και τη ram σου ως cache.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...