Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι να πάρω μία μάσκα VR για το κινητό μου(LG G3).

Από το σχετικό ψάξιμο που έκανα, το GearVR είναι εκτός πραγματικότητας λόγω τιμής και αποκλειστικής συμβατότητας με το Note4. Tα κινέζικα παρ'ότι φθηνά δεν μου γεμίζουν το μάτι και δεν έχω διαβάσει και θετικά σχόλια γενικότερα. Το cardboard δεν το κοιτάω γιατί θα ήθελα να φοριέται. Το μοναδικό από όσα έχω δει μέχρι στιγμής που φαίνεται να λέει κάτι είναι το homido. θετικά σχόλια, φυσιολογική τιμή(για τις δυνατότητες μου) και έχει και ελληνικό site(homido.gr)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει / δοκιμάσει / αγοράσει κάποιος και ποια είναι η άποψη σας τόσο για αυτό όσο και για οποιεσδήποτε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν που θα μπορούσα να κοιτάξω? 

Δημοσ.

Το προϊόν και η αγορά είναι καινούρια, δεν τα ξέρει πολύ ο κόσμος για να τα έχει δοκιμάσει, ούτε μπορείς να βρεις εύκολα στα μαγαζιά για να τα δεις και να συγκρίνεις, έτσι μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος...

Θεωρώ όμως ότι εφόσον είναι απλά μια μάσκα όπως την ονομάζεις, χωρίς κανένα ηλεκτρονικό εξάρτημα, είναι κρίμα να δώσεις πολλά λεφτά.. Για τα κινέζικα που λες, και το homido και όλα, κινέζικα είναι.. Απλά σε κάποια πληρώνεις τη διαφήμιση.. Δες και το colorcross.

Όπως σου έγραψα και αλλού, αυτό που έχει σημασία είναι η ανάλυση και το μέγεθος του κινητού σου. Οι εφαρμογές είναι οι ίδιες και τρέχουν σε όλα τα κινητά/κουτιά. Στο κουτί κοιτάς αν προσαρμόζεται καλά το κινητό σου, την εργονομία στο πρόσωπο, την ποιότητα των φακών και τη δυνατότητα ρύθμισής τους..

Δες και στο νήμα gadgets για παρόμοια θέματα..

Δημοσ.

Το cardboard που λες είναι της Google και είναι άψογα για τα λεφτά τους (2-3€)! Επίσης φοριέται, έχει ιμάντες αν το ψάξεις στο ebay. Έχει πολλές εφαρμογές, εντυπωσιακές. Τώρα ψάχνω να βρω μία εφαρμογή που να μου παίζει σωστά τις 3D ταινίες που έχω με υπότιτλους. Βλέπω ψάχνονται πολλοί με τον mx player.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω συμφωνω με τον japetus. 

Προσωπικα ειχα παρει το Cardboard καθαρα για να δω περι τινος προκειται, το βρηκα συμπαθητικο αλλα αβολο και δεν εκανε ιδιαιτερα για τη συσκευη μου ετσι κι αλλιως, οποτε πηρα το Colorcross. Το οποιο ειναι πολυ decent για τα χρηματα του (κατω απο 20 ευρω). Γενικως παντως εχει wow factor το ολο θεμα, αλλα μην περιμενεις να γινει αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας σου ξερωγω. Το Homido που λες το ειδα τωρα απο το ποστ σου. Φαινεται ενδιαφερον και ανετο, αλλα προσωπικα δε θα εδινα 70 ευρω για αυτο παντα σε σχεση με το Colorcross.

Δημοσ.

Τώρα ψάχνω να βρω μία εφαρμογή που να μου παίζει σωστά τις 3D ταινίες που έχω με υπότιτλους. Βλέπω ψάχνονται πολλοί με τον mx player.

Λίγο που δοκίμασα, μια που δεν νομίζω να αντέξω ποτέ τουλάχιστον με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα, να δω ολόκληρη ταινία στο κάρντμπορντ, μετά από μετατροπή των υποτίτλων με το 3dsubtitler σε sbs, το kodi και το mx player δείχνουν να τους εμφανίζουν πιο σωστά από όσους players δοκίμασα, αλλά και πάλι χρειάζονται προσαρμογές μια και το fov είναι μεγάλο και οι υπότιτλοι δεν φαίνονται καλά μια και είναι στο κάτω μέρος.. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο παρακάτω λινκ μπορείς να βρεις μια σχετική συγκριτική λίστα με τα κουτιά που κυκλοφορούν τον καιρό αυτό στην αγορά...

Το homido παίρνει βαθμούς μια και είναι σχεδιασμένο για VR, έχει δηλαδή πιο μεγάλης μεγέθυνσης φακούς σαν το cardboard, ενώ τα άλλα όπως το colorcross είναι περισσότερο σχεδιασμένα για θέαση 3d περιεχομένου με μικρότερης ισχύος φακούς...

http://www.reddit.com/r/GoogleCardboard/comments/2vabmr/lets_have_a_review_of_all_cardboard_options/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...