Προς το περιεχόμενο

[HEADSET] CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 (49 EURO)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Το χω εγω...Αρκετα ευχαριστημενος.Καλος ηχος και ποιοτητα μικροφωνου και εχει και καλο προγραμμα..

Δημοσ.

ωραία! Ημουν ανάμεσα σε αυτά και 2 ακόμη, αλλά τώρα με αυτήν την προσφορά μάλλον βρήκα το επόμενο headset :)

Δημοσ.

Προσοχη μονο με το μικροφωνο γιατι γενικα τα περισσοτερα αποσπωμενα μικροφωνα παρουσιαζουν προβληματα μετα απο καιρο σε αρκετα ατομα(προφανως στα 80 ευρω δεν αξιζαν οταν υπαρχουν τα hyperx Cloud :P)

Δημοσ.

Έριξα και εγώ την παραγγελία μου! Ποιο παλιά είχα τα tactic3d fury και είχα μείνει πολύ ικανοποιημενος αλλά λόγο της μικρής στο σπίτι δεν κράτησαν για πάνω από 3 μέρες :P Anyway Αντε να δούμε τι εντυπώσεις θα υπάρξουν!

Δημοσ.

Τα ακουστικά ειναι wireless?γτ απο το email π εστειλαν φαινεται να ειναι η ασυρματη εκδοση αλλα αν πας μεσα στο σιτε τους δν ειναι..

Δημοσ.

άλλη έκδοση είναι τα wireless. Απλά χάρη στο auxilary 3.5 jack θα μπορούσαν μελλοντικά να γίνουν wireless με καμιά πρόσθετη βλακιούλα πομπού-δέκτη. (π.χ. http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Music-Streaming-3-5mm-Stereo-Home-Car-Wireless-Audio-Receiver-Adapter-/141416433983?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20ed13893f )

Ας δώσει κάποιος καμία προσωπική άποψη γι αυτά, γιατί να πω την αλήθεια τα ψήνω. Δεν νομίζω να παίζει κάτι αντίστοιχο σε σε αυτή τη τιμή. Επίσης δεν μπορώ να βρω κάπου το μέγεθος των ακουστικών (περιφέρεια για το μαξιλαράκι), διότι αν είναι μικρό πατάει πάνω στα αυτιά και κουράζει. Αν κάποιος βρει τέτοια πληροφορία ας κάνει το κόπο να την γράψει.

Δημοσ.

Παιδιά τα ακουστικά ειδικά για τα λεφτά τους είναι αρκετά καλά ,έχω τα wireless και έχουν καθαρό και δυνατό ήχο και δεν σε κουράζουν παρά μόνο αν τα έχεις συνεχώς 6 ώρες ας πούμε.Επίσης το πρόγραμμα που τα συνοδεύει είναι αρκετά καλό καθώς έχει πολλές ρυθμίσεις για να αλλάζεις τον ήχο αναλόγως τι παίζεις/ακούς και έχει πολλά εφέ που μπορείς να αλλάξεις την φωνή σου.

Προσοχή όμως ο ήχος τους όμως είναι ελάχιστα καλύτερος  από τα creative alpha που επίσης έχω ,επίσης δεν έχουν κανένα surround εφέ και ας το λένε.....

Δημοσ.

Παιδιά τα ακουστικά ειδικά για τα λεφτά τους είναι αρκετά καλά ,έχω τα wireless και έχουν καθαρό και δυνατό ήχο και δεν σε κουράζουν παρά μόνο αν τα έχεις συνεχώς 6 ώρες ας πούμε.Επίσης το πρόγραμμα που τα συνοδεύει είναι αρκετά καλό καθώς έχει πολλές ρυθμίσεις για να αλλάζεις τον ήχο αναλόγως τι παίζεις/ακούς και έχει πολλά εφέ που μπορείς να αλλάξεις την φωνή σου.

Προσοχή όμως ο ήχος τους όμως είναι ελάχιστα καλύτερος  από τα creative alpha που επίσης έχω ,επίσης δεν έχουν κανένα surround εφέ και ας το λένε.....

Sintalka παίζει με κάνα χαρακάκι να μετρήσεις τη διάμετρό τους? (κάτω-πάνω, αριστερά-δεξιά)

Δημοσ.

Το καλωδιο usb που συνδεεται στα ακουστικα μπορει να βγει και να μπει αλλο με mini jack 3,5 mm?

Τα εχει δοκιμασει κανεις σε μοχλο PS4 η σε κονσολα PS4 με usb αν ειναι συμβατα και λειτουργουν σωστα?

Δημοσ.

Τα ακουστικά ειναι wireless?γτ απο το email π εστειλαν φαινεται να ειναι η ασυρματη εκδοση αλλα αν πας μεσα στο σιτε τους δν ειναι..

Όχι δεν είναι η έκδοση Wireless, συνδέεται με USB ή με 3.5mm Jack

Το ίδιο θέλω να μάθω και εγώ αν ξέρει κάποιος αν ακουμπάνε στα αυτιά, μη δώσω 50 ευρώ άδικα.

Είναι over the ear όχι on ear!

Το καλωδιο usb που συνδεεται στα ακουστικα μπορει να βγει και να μπει αλλο με mini jack 3,5 mm?

Τα εχει δοκιμασει κανεις σε μοχλο PS4 η σε κονσολα PS4 με usb αν ειναι συμβατα και λειτουργουν σωστα?

1. Ναι έχει στην συσκευασία 3.5άρι έτοιμο!

2. Στο PS$4 που δοκίμασα είναι plug & play, δουλεύει κανονικά!

Σήμερα τα παρέλαβα και είναι εντυπωσιακά καλά!

Σε καμια βδομαδούλα θα υπάρξει και review!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...