Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι για την preview.Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να βγει και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ?? :@

Μικρή αγορά, όχι τόσο μεγάλο μερίδιο σε αυτή και ελάχιστοι από αυτό το ήδη αρκετά μικρό ποσοστό θα βάλουν beta κι ακόμα μικρότερο το μερίδιο των testers που δεν ξέρουν αγγλικά...

Σιγά μην ασχοληθούν στην beta για τετραψήφιο αριθμό ατόμων(και πολλά λέω)...

Δημοσ.

προσωπικά για μένα τα windows phone είναι τα χειροτερα 

Δημοσ.

Προσωπικά για μένα τα android phone είναι τα χειροτερα....

• Like 5
Δημοσ.

Ας λύσουν το πρόβλημα στο gps του 535 πρώτα που υπάρχει εδώ και 3 μήνες και μετά ας μιλήσουμε για αναβάθμιση στα 10. 

τι θεμα εχει το gps και δεν το εχω παρατηρησει στο δικο μου?

Δημοσ.

Αν και εχω και Htc one m8 και Microsoft Lumia 535 μπορω να πω οτι συμφωνω με τον SIP1995.

Περιμενω πως και πως να βγει μια ωραια συσκευη με Windows 10  και να πουλησω το htc one m8.

Δημοσ.

Και μένα δεν μ αρέσουν οι φακές.

• Like 4
Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα ενα windows phone (ms lumia 532 DS) για να μπορώ να τεστάρω κάτι apps που γράφω και σε περιβάλλον windows

Οι εντυπώσεις μου από το windows phone os είναι συμπαθητικές ΕΚΤΟΣ από την λειτουργία σαν τηλέφωνο.

Πραγματικά έκεί η συμπεριφορά του έιναι ΤΡΑΓΙΚΗ και γίνομαι συγκεκριμένος (δεν είδα καμιά αναφορά για βελτίωση στα windows 10)

1. Αν πας να στείλεις sms και κάνεις search στο πεδιο "προς" για να βρεις την επαφή που θέλεις, σου εμφανίζει την επαφή ΜΟΝΟ αν το τηλέφωνο είναι καταχωρημένο στην κατηγορία mobile!!!!!!!!!!!

Αν είναι στο home, office η οπουδήποτε αλλού δεν το βρίσκει. Μεγαλύτερο epic fail δεν γίνετε

2. Το ιστορικό των κλήσεων από των μηνυμάτων (και μάλιστα ανα sim) είναι ξεχωριστό. Αντι να είναι ενοποιημένο και να μπορείς να φιλτράρεις είναι χωριστό.

Απορώ ποιοί φωστήρες τα σκέφτονται αυτά.

3. Δεν μπορείς να δεις ενοποιημένο ιστορικό της επαφής (κλήσεις...μηνύματα email)

και αρκετά άλλα μικρά που όμως κάνουν την λειτουργία του σαν τηλέφωνο δύσκολη

(αν είχαν και λίγο καλύτερη οργάνωση στις ρυθμίσεις...).

Κατα τα άλλα είναι αρκετά συμπαθητικά τηλέφωνα, για την τιμή τους ιδίως. Βέβαια το android είναι πολύ πιο ώριμο σαν περιβάλλον και με πολύ καλύτερη υποστήριξη σε εφαρμογές.

Δημοσ.

Την γνώμη σου έγραψες και δικαίωμά σου, δημοκρατία έχουμε. Απλά να ρωτήσω: τί δουλειά έχεις να ποστάρεις σε αυτό το θέμα; Θέλω να πω ότι το θέμα ασχολείται με το preview των Windows phones 10, δηλαδή δεδομένου ότι σε ενδιαφέρει το μενού, συζητάς τις λεπτομέρειες του technical preview των Windows  phones 10. Κοινώς : το σχόλιό σου είναι εκτός θέματος.

Στο θέμα τώρα : προσωπικά θεωρώ το κινητό εργαλέιο δουλειάς και δεν θα εγκαθιστούσα technical preview οποιουδήποτε λειτουργικού, γιατί είναι ασταθή και γεμάτα bugs. Παρόλα αυτά η Microsoft είναι αξιέπαινη για το γεγονός ότι υποστηρίζει με αναβαθμίσεις τόσο τα ακριβά, όσο και τα πολύ φθηνα μοντέλα της, που έχουν βγει εδώ και αρκετό καιρό (πχ 520). Άλλες εταιρείες θα μπορούσαν να πάρουν παράδειγμα από αυτή την τακτική της και ιδιαίτερα αυτές που παράγουν android κινητά. Η δικαιολογία : "το android δε χρειάζεται αναβάθμιση, γιατί είχε τις λειτουργίες που έχουν τα WP 8.1 από την έκδοση 2.3" δεν στέκει για τον απλό λόγο ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο η ίδια η google δεν θα έβγαζε άλλες αναβαθμίσεις. Ο κυριότερος λόγος των αναβαθμίσεων είναι τα κενά ασφαλείας, αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος των αναβαθμίσεων, ιδίως σε κινητά με μενού ανοικτού κώδικα.

Τέλοσπάντων, ελπίζω το beta testing να τελειώσει γρήγορα και να απολαύσουμε ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα ενα windows phone (ms lumia 532 DS) για να μπορώ να τεστάρω κάτι apps που γράφω και σε περιβάλλον windows

Οι εντυπώσεις μου από το windows phone os είναι συμπαθητικές ΕΚΤΟΣ από την λειτουργία σαν τηλέφωνο.

Πραγματικά έκεί η συμπεριφορά του έιναι ΤΡΑΓΙΚΗ και γίνομαι συγκεκριμένος (δεν είδα καμιά αναφορά για βελτίωση στα windows 10)

1. Αν πας να στείλεις sms και κάνεις search στο πεδιο "προς" για να βρεις την επαφή που θέλεις, σου εμφανίζει την επαφή ΜΟΝΟ αν το τηλέφωνο είναι καταχωρημένο στην κατηγορία mobile!!!!!!!!!!!

Αν είναι στο home, office η οπουδήποτε αλλού δεν το βρίσκει. Μεγαλύτερο epic fail δεν γίνετε

2. Το ιστορικό των κλήσεων από των μηνυμάτων (και μάλιστα ανα sim) είναι ξεχωριστό. Αντι να είναι ενοποιημένο και να μπορείς να φιλτράρεις είναι χωριστό.

3. Δεν μπορείς να δεις ενοποιημένο ιστορικό της επαφής (κλήσεις...μηνύματα email)

Κατα τα άλλα είναι αρκετά συμπαθητικά τηλέφωνα, για την τιμή τους ιδίως. Βέβαια το android είναι πολύ πιο ώριμο σαν περιβάλλον και με πολύ καλύτερη υποστήριξη σε εφαρμογές.

Ένωσε τις επαφές με τα άλλα accounts τους και ξεμπέρδεψες

Πχ: Την επαφή του φίλου σου του Αντρεα βαλ'τη με το fb, Skype, hotmail κλπ.

Σχετικά με το πεδίο "προς" δεν ξέρω τι εννοείς...βασικα δεν το χρησιμοποιώ καν

Απλά γράφεις το ονομα της επαφής και σου εμφανίζεται

Δημοσ.

Μια χαρά ενοποιημένο είναι το μητρώο. Είτε πας από τις επαφές είτε από την εφαρμογή τηλεφώνου, φαίνονται στο ιστορικό και τα SMS και οι κλήσεις.

Δημοσ.

Μια χαρά ενοποιημένο είναι το μητρώο. Είτε πας από τις επαφές είτε από την εφαρμογή τηλεφώνου, φαίνονται στο ιστορικό και τα SMS και οι κλήσεις.

Με συγχωρείς αλλά σε εμένα (στο τηλέφωνο που ανέφερα lumia 532 Dual Sim) δεν είναι

Πατάω την εφαρμογή του τηλεφώνου, και βλέπω μόνο τις κλήσεις.

Στις επαφές όντως είναι

Το άλλο με το κινητό να πρέπει να είναι καταχωρημένο στο mobile είναι epic fail.

Δημοσ.

σύνδεσε τα 2 πλακίδια των τηλεφώνων και κάντα 1.

Από κει και πέρα και το  ιστορικό θα είναι ενοποιημένο.

Το ίδιο και με τα μηνύματα. Και πάνω θα έχει ένα διακοπτάκι για ποια sim θες να χρησιμοποιήσεις.

Μπορείς μετά αν θες να τα κάνεις πάλι χωριστά.

Τσέκαρέ το. Για να το κάνεις αυτό πήγαινε στο ιστορικό κλήσεων, πάτα κάτω στις τελίτσες (περισσότερες επιλογές) και πάτα σύνδεση πλακιδίων;; Κάπως έτσι θα το λέει αν θυμάμαι.

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά σε εμένα (στο τηλέφωνο που ανέφερα lumia 532 Dual Sim) δεν είναι

Πατάω την εφαρμογή του τηλεφώνου, και βλέπω μόνο τις κλήσεις.

Στις επαφές όντως είναι

Το άλλο με το κινητό να πρέπει να είναι καταχωρημένο στο mobile είναι epic fail.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν μπαίνεις στο τηλέφωνο θες να σου βγάζει το ιστορικό των μηνυμάτων. Στο τηλέφωνο θα σου βγάζει τα τηλέφωνα, στα μηνύματα τα μηνύματα και στα mail τα mail. Όταν πας στην κάθε επαφή χωριστά τότε σου βγάζει ΟΛΟ το ιστορικό.

Αυτό με μηνύματα που λες ότι είναι epic fail δεν θα το έλεγα και τόσο. Μηνύματα στέλνεις στα κινητά και όχι στα σταθερά στο γραφείο. Με την ίδια λογική, αν σε μια επαφη γράψεις το email της στην ταχυδρομική διεύθυνση, έχεις την απαίτηση από τον mail client να το βρει;

Δημοσ.

Καταρχήν και παλι συγνώμη για το προηγούμενο σχόλιο μου.

Αδερφέ που μου λες οτι πρόκειται για το preview build χαίρω πολύ ,προφανώς είμαι στην τσίτα γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος απο το 8.1 και βαρέθηκα να περιμενω.

Επίσης δεν είναι και τόσο ευχάριστο να εχεις την καλύτερη συσκευή τους σε 5" και να δίνουνε προτεραιότητα  σε συσκευές των 100€.και φυσικά δεν το πάω ρατσιστικά αλλά  δεν δέχομαι δεύτερη κυκλοφορία και να μην περιεχει το μοντελο 930.Πες με περίεργο πες οτι θέλεις,είναι αδικια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...