Προς το περιεχόμενο

50L2456DGtoshiba 50 inches

heisenberg21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια γνωμη παιδια για το θεμα γιατι την ψιλοβιαζομαι :P οχι τη συγκεκριμενη γενικα πανω κατω στις ιντσες και σε αυτα τα λεφτα και νομιζω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια για την δουλεια που την θελω (pc)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε αυτό το μέγεθος και με 400 ευρώ μπάτζετ. Όλες οι εταιρείες έχουν τα entry μοντέλα τους που δεν είναι και ότι καλύτερο. Συνήθως έχουν πιο μέτρια πάνελ και φτωχώτερες γωνίες θέασης.

http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/358642/46-50.html?keyphrase=tileoraseis

Κοιτα δεν περιμενω το οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και λογικο αλλα αν ειναι να μην βλεπεται να μην το σηζητησω καν επισης κοιταω και την LG 47LB5610 και την panasonic a-300 καμια γνωμη?

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Αυτ θα κανω αλλα δυσκολο να τις βρω σε ενα μαγαζι να δω ποια θα αποφασισω μου φενεται θα χω τρεξιμο...σε ευχαριστω πολυ

Πηγα την ειδα απο κοντα πολη μετρια μου φανηκε λιγο θολη εικονα αλλα 400ε για 50αρα ηταν αναμενομενο.σιν οτι οι πωλειτες κοιταγαν να την σπρωξουν παντου...συνεχεια για αυτη λεγανε...τωρα ειναι το τι θελει ο καθενας και πως βολευεται μαυρα χαλια δεν ηταν...

Την αγόρασα εγώ. Για 400€ έχει πολύ αξιόλογη εικόνα την θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία.Θολή εικόνα δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Έχει κάποια minor θέματα αλλά θα τα αναρτήσω σε νέο thread.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...