al3x4ndr0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, πέρασα προχθές το Lollipop στο s4 και παρατήρησα το εξής, ο ήχος ειδοποίησης κλήσης χαμήλωνε μόνος του, μου συνέβει εις διπλούν. Εν'ω το έχω στο φουλ ξαφνικά χωρίς λόγο πάει σχεδόν στο mute. Τα φώτα σας!
al3x4ndr0s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ένα factory reset μπορεί να βοηθήσει... Δεν νομίζω, πρέπει να ναι κάποια ρύθμιση του lollipop αλλά δεν ξέρω τι και πως!
euxoulhs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω, πρέπει να ναι κάποια ρύθμιση του lollipop αλλά δεν ξέρω τι και πως! να χαμηλωνει αυτοματα δεν υπαρχει περιτπωση να γινεται εσκεμενα εννοω ναναι φυσιολογικη λειτουργια του κινητου.. μπορει να μην εκατσε καλα η rom,δοκιμασε αυτο που σ ειπε αλλιως ξαναπερνα την μεσω odin
al3x4ndr0s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 να χαμηλωνει αυτοματα δεν υπαρχει περιτπωση να γινεται εσκεμενα εννοω ναναι φυσιολογικη λειτουργια του κινητου.. μπορει να μην εκατσε καλα η rom,δοκιμασε αυτο που σ ειπε αλλιως ξαναπερνα την μεσω odin Μου το έκανε πάλι και αυτό που παρατήρησα είναι ότι το κάνει μετά από εισερχόμενη κλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα