vakouk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους θα μπορουσε να μου πει καποιος που μπορω να βρώ το update bios απο το Satellite A300-1MM γιατι δεν βλέπει τιποτα και ειναι κλειδωμενος και ο δισκος για format ; ευχαριστω ειχε το 1,5 insyde και του περασα 2,2 αλλα τιποτα. θελω ποιο νεα εκδοση
coolerman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους θα μπορουσε να μου πει καποιος που μπορω να βρώ το update bios απο το Satellite A300-1MM γιατι δεν βλέπει τιποτα και ειναι κλειδωμενος και ο δισκος για format ; ευχαριστω ειχε το 1,5 insyde και του περασα 2,2 αλλα τιποτα. θελω ποιο νεα εκδοση δέν κάνεις τίποτα με αναβάθμιση. διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/404664-bios-password-%CF%83%CE%B5-toshiba-satellite-a300-j15/ http://www.edugeek.net/forums/hardware/29249-toshiba-satellite-pro-bios-pwd.html
vakouk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλησπερα φιλε το προβλημα μου δεν ειναι πως θα μπω η τι κωδικο θα βάλω στο bios αλλα που ειναι η εντολή για να μου ξεκλειδωσει τον δισκο. προσπαθησα να κανω reset στο bios αλλα δεν γινεται με τα σιρματακια (τα κρατησα ποση ωρα αλλα τιποτα) καμια αλλη ιδεα? βασικα η εντολη system configuration και sequrity - system boot. (enable/ disabled.) και μετα στο system configuration / boot mode.
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν θυμαμαι καλα ο μονο τροπος για να ξεκλειδωσεις εναν δισκο ειναι να αλλαξεις δισκο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ειχα φιλο που δουλευε σαν τεχνικος στην Ideal και εφυγε για το κεντρικο servise στην Γερμανια. Εμενα μου εδεινε κατι "κλειδια" η σε usb η για ποιο παλια σε παραλληλη θυρα. Δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο η αν εισαι κοντα να πας απο κει ειναι στην Λενορμαν απεναντι απο το καπνεργοστασιο κολλητα στα Τζαμπο
vakouk Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλημερα στους φιλους. μετα απο πολές δοκιμες βρηκα την λυση. εχει στακισει η σατα της μητρικης απο μεσα και δημιουργει ολα τα προβλήματα. αφου παιδευτηκα και χαλασα τον δισκο. ανοιξα το λαπτοπ και ειδα (δεν ξερω πως ) μικρο βραχυκύκλωμα στο ρευμα του δισκου (καπου ακουμπουσε.) παιδευτηκα λιγο κουνωντας και λιγο το σατα και το αποτελεσμα δουλεψε αλλα ειχα χαλασει τον δισκο. εβαλα αλλον και εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα με ανοιχτο το καπακι του λαπτοππου μπαινει ο δικος. αταν τα καταφερα εκλεισα προσεκτικα το καπακι και οταν το γυρισα ανονικα παει και ο ο αλλος ο δισκοσ.. καλό ε...
vakouk Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 σκευτομαι το εξεις αν καταργησω το dvd και βαλω αυτο http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Disk-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Toshiba-Qosmio-F60-Swap-UJ141-UJ141ES-DVD-/390932012369?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5b055d1d51 θα δουλευει κανονικα το laptop;
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Την βαση του σκληρου την εχεις οπως διχνει η φωτογραφια η τον εχεις χυμα τον σκληρο μεσα;
vakouk Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Την εχω οπως δειχνει απλα αφερεσα τον ανταπτορα δεξια που φαινεταιπου συνδεεις τον σκληρο σατα με το ρευμα γιατι αυτη μου εκανε την δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα