Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να προσθέσω έναν ssd στον iMac μου και βάση το συγκεκριμένο video πρέπει να προμηθευτώ αυτά τα καλώδια, αλλά προτιμώ να τα αγοράσω από Ελλάδα για ευνόητους λόγους. Πως θα τα αναζητήσω στην Ελληνική αγορά ώστε να προμηθευτώ ολόιδια καλώδια;

Δημοσ.

Δεν το βλέπω το καλώδιο!

Bασικά χρειάζεται ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε σχήμα Υ και το άλλο το κόκκινο για τα δεδομένα εάν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ξέρω πως λέγονται για να τα σκρουτζάρω!  :-D

Δημοσ.

Μόνο από eBay Και εγω απο εκεί τα πήρα αλλά πρόσεξε να ειναι αυτά για το συγκεκριμένο μοντέλο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μόνο από eBay Και εγω απο εκεί τα πήρα αλλά πρόσεξε να ειναι αυτά για το συγκεκριμένο μοντέλο

Δεν έχω καταλάβει ποιά είναι τα χαρακτηριστικά των καλωδίων ώστε να μπορέσω να κάνω σωστή παραγγελία και αγορά!

Δημοσ.

Το πρώτο δεν φαίνεται να μοιάζει όμως!

Ναι γιατί εχει και τριτη προέκταση. Κατευθείαν χωρις καλώδιο. Δηλαδή εχει δυο με καλώδιο και μια απευθείας πάνω στον ανταπτορα. Άμα δεις το video δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου. Δηλαδή περισσεύει. Το καλώδιο που βρήκα στο Σκρουτζ κάνει για την δουλειά και ας μην ειναι ακριβώς το ίδιο.

ΥΓ. Μην σου πω οτι αυτό του Σκρουτζ ειναι καλύτερο σε ποιότητα...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το έχουν τόσο ακριβό στην OWC όμως;

ΥΓ. Μην σου πω οτι αυτό του Σκρουτζ ειναι καλύτερο σε ποιότητα...

Πως το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;

Δημοσ.

Ναι γιατί εχει και τριτη προέκταση. Κατευθείαν χωρις καλώδιο. Δηλαδή εχει δυο με καλώδιο και μια απευθείας πάνω στον ανταπτορα. Άμα δεις το video δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου. Δηλαδή περισσεύει. Το καλώδιο που βρήκα στο Σκρουτζ κάνει για την δουλειά και ας μην ειναι ακριβώς το ίδιο.

Βρε φίλε δεν καταλαβαίνω που λες πως περισσεύει το καλώδιο και στο βίντεο δεν το χρησιμοποιεί καθόλου!

Το άλλο ειναι ένα απλό sata data cable.

http://www.e-photoshop.gr/sata-cable-data-0.1m.html

Υπάρχουν ποιότητες σε αυτό, γιατί βλέπω πως στο video βάζει ένα 3Gb/s καλώδιο.

Δημοσ.

Βρε φίλε δεν καταλαβαίνω που λες πως περισσεύει το καλώδιο και στο βίντεο δεν το χρησιμοποιεί καθόλου!

Υπάρχουν ποιότητες σε αυτό, γιατί βλέπω πως στο video βάζει ένα 3Gb/s καλώδιο.

Φίλε αν δεν το καταλαβαίνεις απλά παράτα το.... Το καλώδιο που σου ανέφερα κάνει δουλειά οπως και κάθε τέτοιο καλώδιο οπως προαναφέρθηκε. Όσο για το sata cable το πρωτόκολλο το sata 2 ειναι 3gb/s.

Ειλικρινά παράτα το, αν πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό....

ΥΓ. Αν δεν ξέρουμε τι λέμε υπάρχουν και άλλοι που μας διαβάζουν και μας διορθώνουν....

Δημοσ.

Επίσης διαφημιστικό και κοστολογικό trick. Όλα τα sata καλώδια είναι τα ίδια. Χαλκός το sata1 , χαλκός και το sata3

Δημοσ.

Φίλε αν δεν το καταλαβαίνεις απλά παράτα το.... Το καλώδιο που σου ανέφερα κάνει δουλειά οπως και κάθε τέτοιο καλώδιο οπως προαναφέρθηκε. Όσο για το sata cable το πρωτόκολλο το sata 2 ειναι 3gb/s.

Ειλικρινά παράτα το, αν πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό....

ΥΓ. Αν δεν ξέρουμε τι λέμε υπάρχουν και άλλοι που μας διαβάζουν και μας διορθώνουν....

Ούτε πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και ούτε θα τα παρατήσω με την πρώτη στραβοτιμονιά. Όμως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω (και συγνώμη κιόλας εάν φταίω) τι περισσεύει στο video που αναφέρεις! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος εάν εσύ δεν μπορείς;  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...