JimasGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να την αγοράσω καθαρά για χαβαλέ και μόνο. Αξίζει ή θα πεταξω τζάμπα τα λεφτά μου ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κανε εναν μικρο κοπο να διαβασεις τις πολλες πληροφοριες και αποψεις που υπαρχουν στο θεμα, αν ενδιαφερεσαι.Η ερωτηση σου για χαβαλε και μονο μπορει να ειναι καλη οταν την κανεις σε ενα θεμα με πολλες ηδη γνωμες και ποστς... Μονο με τρολο-ερωτηση μοιαζει κατα τα αλλα...
tigergreg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να την αγοράσω καθαρά για χαβαλέ και μόνο. Αξίζει ή θα πεταξω τζάμπα τα λεφτά μου ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Μια χαρα ειναι η μηχανη ειδικα σε αυτα τα λεφτα. Οι 6 ατοκες δεν γνωριζω αν τελικα ισχυουν γιατι στο μηνυμα που ειχα λαβει ισχυαν ενω τωρα βλεπω πως δεν....
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω λεω οτι τζαμπα θα τα πεταξει. Edit, add. Βλεπω οτι απο χθες εχουν ανοιξει νεο τοπικ για την τρεχουσα προσφορα με την "σωστη" τιμη στον τιτλο, οποτε αυτο κλειδωνει για να μην γινεται η κουβεντα σε 2 σημεια. Προφανως δεν ειδε ο tigergreg το χθεσινο τοπικ: http://www.insomnia.gr/topic/593051-panasonic-dmc-fz72eg-k-black-media-markt-169%E2%82%AC/
Προτεινόμενες αναρτήσεις