user27 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Θεωρητικα ναι. Εγω λεω οτι με ολα εκτος απο το digital βγαζεις καλες φωτο. Δηλαδη δεν ειναι ιδια τα ψηφιακα αυτα.
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ιδια ειναι, ακριβως με τον ιδιο τροπο δουλευουν, κανοντας ψηφιακο ζουμ, απλα αλλα κανουν λιγοτερο αλλα περισσοτερο
swkhj Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τελικα τα βιντεακια που βλεπουμε στο youtube με το εντυπωσιακο ζουμ και το φεγγαρι για πχ να υπερχιλιζει :ρ του καδρου ειναι καπως ψευτικα... δηλαδη εχουν και ψηφιακο ζουμ μεσα; ...Δεν ειναι δηλαδη μονο στα 60Χ Αλλα για να βγει το αποτελεσμα που αναφερω θελει να το πας ουτε καν στα 120 αλλα στα 300Χ!!! -Το βραδυ αμα εχω χρονο θα δοκιμασω να βγαλω το φεγγαρι και στα 300Χ... Η επιλογη Ρ που ανακαλυψα χθες (οπως και τα υπολοιπα με γραμματα) μου βγαζει τα βιντεο μπλε και θολα (προσπαθησα στα 300Χ χθες και βγηκε μια μουτζουρα αλλα ισως ηταν που ειχε και συννεφια ...δεν ξερω). Το καλυτερο που βρηκα για την ωρα ειναι με την επιλογη SCN
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι θα πει ψευτικα; Ολες οι μηχανες εχουν δυνατοτητα για ψηφιακο ζουμ στα βιντεο, μαλιστα πολλες εχουν μονο ψηφιακο την ωρα που τραβας και δεν δουλευει/αλλαζει το οπτικο. Το ότι εχει ψηφιακο δεν το κανει ψευτικο το βιντεο. Το βιντεο είναι αληθινο. Ματακια εχουμε και βλέπουμε την εικονα ποτε εχει ψηφιακο και ποτε όχι. Επομένως δεν πολυκαταλαβαινω τι θες να πεις.Χωρις παρεξηγηση, θες πολύ διάβασμα περι φωτογραφιας (το εχεις πει και ο ιδιος αλλωστε) και εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χωρος για ερωτήσεις και απαντησεις περι αυτων που αγνοεις. Αν θες γνωμες μελων γενικα για τα διαφορα modes (A/S/P/M κλπ), για το τι είναι white balance, τι είναι χρονος εκθεσης κλπ, ανοίγεις νέο θεμα στην σχετικη ενοτητα που είναι σχετικη με φωτογραφικες μηχανες και εκει θα μπορει καποιος να σε διαφωτησει χωρις να είναι οφτοπικ. (μπορεις να δωσεις και εδώ το λινκ του θεματος σου (που μπορει να είναι για ρυθμισεις την συγκεκριμένης μηχανης ή γενικο) για να παει και ο "εδώ" κοσμος)Οριστε ποσο το φερνει μονο με το 60x οπτικο ζουμ η συγκεκριμενη σε fullHD (1080p) video για να εχεις (και οι αλλοι που δεν την εχουν) μια εικονα. Από αποψινο βιντεο 60χ μονο οπτικο, φρεσκο: Από χθεσινο μου βιντεο (καπου 70-75χ τελικα από ότι βλεπω τωρα που ξαναβγηκε το φεγγαρι- με λιγο ψηφιακο δηλαδη): Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από matrixxx
swkhj Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Α ...οκ μπορει να φτιαξω κανα νεο νημα αργοτερα...θενκς
swkhj Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ενα τελευταιο μονο Η φωτο απο το βιντεο σου ειναι στα 60Χ? Εμενα γιατι μου βγαζει αυτο το μεγεθος στο ζουμ (βλεπε το βιντεο μου στην πισω σελ) με120? Το θεμα μου ειναι με το ζουμ αν ειναι σωστο γιατι αμα δεν ειναι να την παω πισω οσο ειναι καιρος... ...Τωρα για τεχνικα θεματα οκ ...θα ανοιξω νεο νημα
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι, 60 είναι το ζουμ σου, δεν γινοταν να εχει λιγοτερο η δικη σου, cool. Χθες μολις στο ειπα βρε! Δεν γινεται να εχει άλλο ζουμ η δικη σου! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Λοιπον, δεν είναι 16:9 το βιντεο σου, δεν είναι fullHD λοιπον. Για 4:3 μου φαινεται. Το δικο μου είναι fullHD όπως εγραψα. Ασχολησου με τη μηχανη, μενου - ρυθμισεις και διωξε τις ασχετες φοβιες. (αλλαξα την φωτο γιατι ηταν τελικα με λιγο ψηφιακο η άλλη, όπως διαπιστωσα τωρα που ξαναβγηκε, και εβαλα και ένα χθεσινο frame στα "70-75x" με ένα πετουμενο που πεταξε εκεινη την ωρα μπροστα από το φεγγαρι, τωρα το ειδα , είναι ακριβως στο τελος του βιντεο, 2-3 frames εχει προλαβει ακριβως όταν πατησα στο στοπ! Αντε να ξαναπετυχω κατι τετοιο!!!! ) Τι πεταει 10 τη νυχτα ρε παιδια; Οποιος ξερει ας απαντησει σε ένα σποιλερ please! Jimcat ως ειδικος; Λετε να είναι η δεκαοχτουρα, να ποζαρει, της αρεσε η απογευματινη; .(Καμια σχεση βεβαια το σχημα, πλακα κανω) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από matrixxx
swkhj Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραιος! ...Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα αχαχα Τωρα ειδα το εντιτ:ρ ...Παρε λαχειο (Ασχετο αλλα μου βγαζει σε τευχη τα μνμ! -Τωρα ειδα και το σποιλερ!..) _Ανοιξε καινουργιο θεμα λολ!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από swkhj
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Images inside: Σιγουρα είναι για νέο θεμα αλλα δεν εχουμε ενοτητα που να ασχολειται με θεματα πτηνολογιας , το μπλα μπλα προσφερεται για τρολαρισμα στην ουσια, δεν το συζηταμε, οποτε θα επρεπε να αλλαξω όχι μονο θεμα και ενοτητα στο ποστ, αλλα και φορουμ! χαχαχα. Τα σποιλερς είναι για τα οφτοπικ, ας αποτυπωσω για την ιστορια αυτό το... "λαχειο" λοιπον. Λοιπον, 3 frames τελικα, στο πρωτο οριακα φαινεται το φτερο. Βρηκα Player frame by frame και οριστε τα screenshots Και κροπαρισμενο (είναι 2 φορες η κάθε εικονα γιατι βγαζει ενα bug το forum και αν δεν είναι διπλες αυτές οι μικρες δεν φαινονται) Το βιντεο είναι 25Hz επομένως το κάθε frame απεχει από το επομενο-προηγουμενο 40msec.
jimcat Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Images inside: Σιγουρα είναι για νέο θεμα αλλα δεν εχουμε ενοτητα που να ασχολειται με θεματα πτηνολογιας, το μπλα μπλα προσφερεται για τρολαρισμα στην ουσια, δεν το συζηταμε, οποτε θα επρεπε να αλλαξω όχι μονο θεμα και ενοτητα στο ποστ, αλλα και φορουμ! χαχαχα. Τα σποιλερς είναι για τα οφτοπικ, ας αποτυπωσω για την ιστορια αυτό το... "λαχειο" λοιπον. Λοιπον, 3 frames τελικα, στο πρωτο οριακα φαινεται το φτερο. Βρηκα Player frame by frame και οριστε τα screenshots frame1.png frame2.png frame3.last.png Και κροπαρισμενο frame-crop 2.png frame-crop 2.png frame-crop 3.png frame-crop 3.png (είναι 2 φορες η κάθε εικονα γιατι βγαζει ενα bug το forum και αν δεν είναι διπλες αυτές οι μικρες δεν φαινονται) Το βιντεο είναι 25Hz επομένως το κάθε frame απεχει από το επομενο-προηγουμενο 40msec. Δεν ειναι πουλι...!!!Ο BATMAN ειναι....!!!! Περα απο την πλακα η μηχανη τα σπαει....!!Ειναι η πρωτη μου και εχω παθει πλακα....!! 1
coyote2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εγώ έχω 18χ και πανηγυριζω Εγώ έχω 18χ και πανηγυριζω fz 28
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Έχει ενα πρόγραμμα silkypix http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/ Την αγορασα λόγω κολυμβητηρίου και παιδικών παραστάσεων Παλιά... Άλλο μοντελο και είμαι πολύ ικανοποιημένος Εγώ έχω 18χ και πανηγυριζω Εγώ έχω 18χ και πανηγυριζω fz 28 Ειπα να μην ρωτησω προχθες, αλλα ηρθε και το 3ο ποστ χθες... Αν σου πω ότι δεν εχω καταλαβει τιποτα από τα παραπανω και τι εννοεις αλλα και τι θες να πεις; Δεν μοιαζουν με απαντησεις μαλιστα σε αλλα ποστς, αν και εψαξα και αυτό το ενδεχομενο χωρις αποτέλεσμα. Αν νομιζεις ότι είναι χρησιμη μια διευκρινηση, για να καταλάβουμε ολοι, καλο είναι να την κανεις.
swkhj Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Την παρέλαβα και εγώ. Manual στα ελληνικά που θα βρω? (DMC-FZ70 και DMC-FZ72 ειναι το ιδιο μοντελο)... -Στα Αγγλικα μονο γιατι στα Ελληνικα δεν υπαρχει: Panasonic Lumix DMC-FZ70 / DMC-FZ72 Owner's Manual (PDF) - Basic User Manual, English http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/DMCFZ70.PDF Panasonic Lumix DMC-FZ70 / DMC-FZ72 Advanced User Manual (PDF) - Operating Instructions for advanced features, English https://concierge.panasonic.ca/pcs//viewing/ALL/DMC-FZ70P/OI/vqt5b76/vqt5b76.pdf
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αγγλικα εχει και στο cd, Eλληνικα δεν εχει όμως που θελει ο Κινέζος. To κοιταξα προχθες που ρωτησε. Εχει μονο ένα βιβλιαρακι με τα βασικα όμως, όχι πολύ αναλυτικο. Καμια 20αρια σελιδες μονο. Γιατι δεν ψάχνεις σε Κινεζικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις