Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την χτυπησα κι εγω, Ευχαριστω τον ts. Manual εχει μεσα στα ελληνικα.

την χτυπησα κι εγω, Ευχαριστω τον ts. Manual εχει μεσα στα ελληνικα.

Την παράγγειλα και εγω, αν και θα μου έρθει μέσα της ερχόμενης εβδομάδας...

Αναμένουμε εντυπώσεις φίλε μου!!!

Ο φακός είναι φίξ? ή μήπως αλλάζει κιόλας?

Δημοσ.

Φίλος μόλις γύρισε από κατάστημα Κηφισιας και μου είπε για όσους δεν πρόλαβαν έχει προσφορά Samsung nx mini στα 189 ευρώ και Nikon d3100 279 ευρώ. Απλά το αναφέρω αν θέλει κάποιος να αγοράσει οπωσδήποτε camera.

• Moderators
Δημοσ.

Αν καποιος πηρε τη μηχανη και δεν βαριεται να πατησει ένα κλικ για τον "ματριξ", ας βγαλει ένα μακρινο αντικειμενο με full zoom, όπως κατι σε καποιο μακρινο βουνο (ημερα) ή το φεγγαρι (νυχτα) με μανιουαλ φοκους και ρυθμιση -με το ροδακι γινεται- στο απειρο, τερμα δεξια. Η φωτο που θα βγαλει είναι focused ή όχι;

Ευχαριστω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω να απαντα κανεις.

Να γράψω λοιπόν ο ιδιος αυτο που βρήκα τελικά στο νετ, ότι 99.9% δεν πρέπει να έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Είναι πρόβλημα που έχουν πολλές λουμιξ αν όχι ολες, το βρήκα ήδη σε LX3, FZ20, G3 κλπ. Κατά τα αλλα, η μηχανη φυσαει για 149€ !

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω να απαντα κανεις.

Να γράψω λοιπόν ο ιδιος αυτο που βρήκα τελικά στο νετ, ότι 99.9% δεν πρέπει να έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Είναι πρόβλημα που έχουν πολλές λουμιξ αν όχι ολες, το βρήκα ήδη σε LX3, FZ20, G3 κλπ. Κατά τα αλλα, η μηχανη φυσαει για 149€ !

Επειδή έχω παραγγείλει μέσω ίντερνετ και δεν την πήρα ακόμη στα χέρια μου, για ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι διότι δεν κατάλαβα.

Επίσης μπορείς να ανεβάσεις κάποια δείγματα φωτογραφιών ώστε να δούμε την ποιότητα τους?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν το καταλαβες (ενώ θεωρώ δεδομένο ότι το διαβασες προσεκτικά), σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σε ενοχλησει, πιθανόν να μην το καταλάβεις/αντιληφθεις ποτε. Αφορά χειροκίνητη ρύθμιση της εστίασης.

Δείγματα μπορείς να βρεις και στο παρακάτω. Την ειχα ψάξει πολυ πριν καμια 20 μέρες που την είχε βαλει το ίδιο μαγαζι σε night offer στα 222, τιμή που δεν με έψησε μιας και εχω αρκετές μηχανές, (2 από τις οποιες bridge σαν και αυτη), στα 149 όμως ετρεξα πρωί πρωί να την προλάβω. Μεγεια σου!

http://www.imaging-resource.com/PRODS/panasonic-fz70/panasonic-fz70A7.

(70 είναι το Αμερικανικο μοντέλο, ίδιο με το 72 που είναι το Ευρωπαϊκό)

• Like 1
Δημοσ.

http://www.katerelos.gr/product/1905/panasonic-dmw-lt-55e.html?ref=3

αν κατάλαβα καλά με αυτο το φακό το zoom παει στο 100Χ + ?

Ηταν πραγματική προσφορά και επειδή την πήρε φίλος βγάζει μια χαρά φωτογραφίες 

(καλύτερες απο κινητο αλλά χειρότερες από dslr). To μεγάλο πλεονέκτημα είναι το zoom που σε dslr το πληρώνεις

πολύ πολύ πιο ακριβά.

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Την παρήγγειλα online το Σαββάτο στις 00:15 και πίστευα πως θα μου τη στείλουν ως αύριο. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και η παραγγελία είναι ακόμη "υπό επεξεργασία" και η κοπέλα από το cc μου τα μάσαγε ότι δεν ξέρει πότε θα έρθει και διάφορα τέτοια κουλά. Εννοείται ότι έγινε ο σχετικός χαμός.

Ποια η δική σας εμπειρία; Παρήγγειλε κανείς online;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Την παρήγγειλα online το Σαββάτο στις 00:15 και πίστευα πως θα μου τη στείλουν ως αύριο. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και η παραγγελία είναι ακόμη "υπό επεξεργασία" και η κοπέλα από το cc μου τα μάσαγε ότι δεν ξέρει πότε θα έρθει και διάφορα τέτοια κουλά. Εννοείται ότι έγινε ο σχετικός χαμός.

Ποια η δική σας εμπειρία; Παρήγγειλε κανείς online;

Ευχαριστώ

Εγώ πάντως σε άλλη περίπτωση που παρήγγειλα τάμπλετ(διαθέσιμο άμεσα έλεγε) ημέρα Σάββατο, μου το στείλανε Τετάρτη και παρέλαβα Πέμπτη. Είδωμεν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...